Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım cok zor bulantı 😕
Yaa tahmin ediyorum kuzum 😕 hiç öyle olmadım hiç bir gebeliğimde bulantı hiç yaşamadım ama tahmin ediyorum kardeşim konuşurken bile öğürüyodu uzun süre hiç bişey yiyemedi daha bi kaç aydır yemek yiyebiliyo ara ara geliyo yine ☹ayy gülmiycem o hali gözümün önüne geldi 😅😅

Kuzum yemen lazım ama öyle olmaz ki ekmek içi yesen belki bastırır bulantını tuzlu bişeyler denesen
Aşko olmayınca olmuyor valla kendimi zorladim simitle ayran yedim ama öğüre öğüre 😔 oğlum da hic böyle değildim bulantı nedir bilmezdim o yüzden bana çok farklı geliyor ☹️

Aşko olmayınca olmuyor valla kendimi zorladim simitle ayran yedim ama öğüre öğüre 😔 oğlum da hic böyle değildim bulantı nedir bilmezdim o yüzden bana çok farklı geliyor ☹️
Her hamilelik farklı oluyo kuzum insan hepsinde aynı şeyleri yaşamıyo☹ olsun ye yine cıkarcaksan çıkar ama midene bişeyler girsin çünkü öbür türlü mide asidin bi süre sonra boğazını tahriş edebilir

Yemeye çalışıyorum canım olduğu kadar 😔
Kıyamam ya annelik gerçekten çok zor 🥺biz şimdi o kadar bekliyoruz ki hamile kalalım eminim sen de bizim gibi kaç kez hayal kırıklığına uğramış hep bugünlerin hayalini kurmuşsundur ama hamile kalmayı başarmak aslında buzdağının görünen en minicik kısmı asıl zorluk daha sonra başlıyor

Kıyamam ya annelik gerçekten çok zor 🥺biz şimdi o kadar bekliyoruz ki hamile kalalım eminim sen de bizim gibi kaç kez hayal kırıklığına uğramış hep bugünlerin hayalini kurmuşsundur ama hamile kalmayı başarmak aslında buzdağının görünen en minicik kısmı asıl zorluk daha sonra başlıyor
Aynen öyle birde benim bi oğlum var onunla da ilgilenmek zorundayım bi yandan kafamı bile kaldıracak halim yok okullarda başlıyor derken mecburum iyi olmaya 😕 sağlıkla gelsinler de katlaniriz annelik zaten başlı başına delilik 🤪😅

Back
X