Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa beni de dürtüklüyor yapsak mı kız şekerim 🙈🤣🤣

Bebeğim ne şenliği yaa oturucaz totomuzun üstüne ama olsun artık fal gibi bişey oldu bu da 😁

Çok haklısın, bu kadar zaman o kadar çok belirti yaşadığımızı düşündük ama tırt çıktı, şimdi hiçbişeye inanasımız gelmiyor
Şey olurum ben çift çizgi görsem hadi be sende der inanmam heralde 🤣🤣🤣

Yaa beni de dürtüklüyor yapsak mı kız şekerim 🙈🤣🤣

Bebeğim ne şenliği yaa oturucaz totomuzun üstüne ama olsun artık fal gibi bişey oldu bu da 😁

Çok haklısın, bu kadar zaman o kadar çok belirti yaşadığımızı düşündük ama tırt çıktı, şimdi hiçbişeye inanasımız gelmiyor
Yapalım şekerim biraz işim var ebi süpürmem lazım sonra gidip alarım yaparız 🤭🤭🤭 faldan da beter bu kumara döndü iyice bağımlılık yapıyo yoksa bile yapası geliyo insanın çok büyük çıkmaz 🤣🤣🤣

Şey olurum ben çift çizgi görsem hadi be sende der inanmam heralde 🤣🤣🤣
E ben de çift çizgiyi görünce 2 test daha yaptım ya inanmadım yanlıştır diye 😁
Yapalım şekerim biraz işim var ebi süpürmem lazım sonra gidip alarım yaparız 🤭🤭🤭 faldan da beter bu kumara döndü iyice bağımlılık yapıyo yoksa bile yapası geliyo insanın çok büyük çıkmaz 🤣🤣🤣
Amaaan gazı veriyosunuz sonra işim var falan 😒 bak ben bu arada yapabilirim ona göre 😁

E ben de çift çizgiyi görünce 2 test daha yaptım ya inanmadım yanlıştır diye 😁

Amaaan gazı veriyosunuz sonra işim var falan 😒 bak ben bu arada yapabilirim ona göre 😁
Eczaneye gitmem lazım aşko testi yaptıktan sonra sürekli teste bakmaktan incelemekten işleri bırakıyorum kalıyo 🤣🤣🤣🤣 yaparsan etiketle aşko 💕

Aşko olmayınca olmuyor valla kendimi zorladim simitle ayran yedim ama öğüre öğüre 😔 oğlum da hic böyle değildim bulantı nedir bilmezdim o yüzden bana çok farklı geliyor ☹️
Yaaaa canım benimm evet çok zor mutlaka anlayabiliyorum Allah kolaylık versin doktoruna söylesene mide bulantısı İçin ilaç veriyorlar

Back
X