Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eczaneye gitmem lazım aşko testi yaptıktan sonra sürekli teste bakmaktan incelemekten işleri bırakıyorum kalıyo 🤣🤣🤣🤣 yaparsan etiketle aşko 💕
Test yaptım bebeğim yine boşa gitti yaa 🙈 tüüü dedim attım çöpe işte 🤣 KOCAMAN BİR NEGATİF. Yarına gelir benim en sevmediğim renk ❤️

Test yaptım bebeğim yine boşa gitti yaa 🙈 tüüü dedim attım çöpe işte 🤣 KOCAMAN BİR NEGATİF. Yarına gelir benim en sevmediğim renk ❤️
Ayy bende yapcam ve boşa gitcek emin ol bebeğim bende püüü diyip çöpe atcam 🤭🤭 regli gelmeyen kadar umut var gelirse de artık bi daha ki ay sıkı çalışıcaz aşko🤭🤭😅

Ayy bende yapcam ve boşa gitcek emin ol bebeğim bende püüü diyip çöpe atcam 🤭🤭 regli gelmeyen kadar umut var gelirse de artık bi daha ki ay sıkı çalışıcaz aşko🤭🤭😅
Ay inşallah öyle olmaz, senden gülsün yüzümüz bee 😍 valla ben çok sıkı çalışıcam çünkü benim için çok önemli bir ay olacak, ilk adet geçince hamile kalmam çok önemli hahaha 🤣 hep yumurtlama günlerinde bi aksilik çıkıyor bu sefer izin vermicem, gerekirse rapor aldırıcam kocama 🤣🤣

Ay inşallah öyle olmaz, senden gülsün yüzümüz bee 😍 valla ben çok sıkı çalışıcam çünkü benim için çok önemli bir ay olacak, ilk adet geçince hamile kalmam çok önemli hahaha 🤣 hep yumurtlama günlerinde bi aksilik çıkıyor bu sefer izin vermicem, gerekirse rapor aldırıcam kocama 🤣🤣
Rapor al çocuk yapcaz🤣🤣🤣 bende öyle yapcam uyutmıycam uyumıycam🤣🤣🤣

Var mı kardeşinden bir haber güzel haberleri gelsin inşallah

O bende de var ağrırken gitcem diyom ağrı gecince korkuyorum son ana kada gitmiyorum çok yanlış😂😂

Kuzumm nasılsın bizi habersiz bırakma

Oo temizlik mi ay azim çok güzel birşey ben bu aralar çok üşeniyorum temizlik yapmaya ellerine kollarına sağlık kolay gelsinnn😅😍 teşekkür ederim ayrıca 😅

Muhasebeydi ama ben ne ara sigortaya kaydım bilmiyorum 😂😂 hakkımızda hayırlısı bebesizlikten etrafa sardım bi bebem olayydı hayırlısıyla😂

Eveeet haklı bir isyan😂😂 ayy teşekkür ederimm aşkoomm 🥰🥰

Evet bazen konuşmuyorlar bazen hiç susmuyorlar 😂 bende eleniyorum bu ay kasık ağrılarım çoğldı geliyor gelmekte olan😂😂 kız o mucize ilaç neymiş Allah için bizede yaz hepimiz eylülde toptan hamile kalalım yoksa hunileri takcaz az kaldı🤣🤣 kız bu corona morona şeyine vurdular bize iğneleri millet gebeliği engelliyo dediyd dalga geçtiydim şimdi ufaktan bi mantklı gelmeye başladı kafayı yiyomsa demek😂😂
🤣🤣🤣🤣 o iğneler de vardı bişeyler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 24
Back
X