- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.721
Canım senin sonucun ne olduHamdolsun iyi ol şurda kaç tanecik hamişimiz var iyi geçsin hamişliğiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin sonucun ne olduHamdolsun iyi ol şurda kaç tanecik hamişimiz var iyi geçsin hamişliğiniz![]()
Test yaptım bebeğim yine boşa gitti yaaEczaneye gitmem lazım aşko testi yaptıktan sonra sürekli teste bakmaktan incelemekten işleri bırakıyorum kalıyoyaparsan etiketle aşko
![]()
Ayy bende yapcam ve boşa gitcek emin ol bebeğim bende püüü diyip çöpe atcamTest yaptım bebeğim yine boşa gitti yaatüüü dedim attım çöpe işte
KOCAMAN BİR NEGATİF. Yarına gelir benim en sevmediğim renk
![]()
Ben adet oldum canım bitiyor bu gün son gelsin ekşınlarCanım senin sonucun ne oldu
Ya boşa gitsin boşverin şurda görelim hadi ama yapın artıkkAyy bende yapcam ve boşa gitcek emin ol bebeğim bende püüü diyip çöpe atcamregli gelmeyen kadar umut var gelirse de artık bi daha ki ay sıkı çalışıcaz aşko
![]()
Ay inşallah öyle olmaz, senden gülsün yüzümüz beeAyy bende yapcam ve boşa gitcek emin ol bebeğim bende püüü diyip çöpe atcamregli gelmeyen kadar umut var gelirse de artık bi daha ki ay sıkı çalışıcaz aşko
![]()
Rapor al çocuk yapcazAy inşallah öyle olmaz, senden gülsün yüzümüz beevalla ben çok sıkı çalışıcam çünkü benim için çok önemli bir ay olacak, ilk adet geçince hamile kalmam çok önemli hahaha
hep yumurtlama günlerinde bi aksilik çıkıyor bu sefer izin vermicem, gerekirse rapor aldırıcam kocama
![]()
Tamam aşko gidip alcam az sonraYa boşa gitsin boşverin şurda görelim hadi ama yapın artıkk![]()
Güzel haberler çok yakınBen adet oldum canım bitiyor bu gün son gelsin ekşınlarikinci ay mfk siparişi verdim onlarda geldim devam yani bakalım nasip
![]()
Var mı kardeşinden bir haber güzel haberleri gelsin inşallah
O bende de var ağrırken gitcem diyom ağrı gecince korkuyorum son ana kada gitmiyorum çok yanlış
Kuzumm nasılsın bizi habersiz bırakma
Oo temizlik mi ay azim çok güzel birşey ben bu aralar çok üşeniyorum temizlik yapmaya ellerine kollarına sağlık kolay gelsinnnteşekkür ederim ayrıca
Muhasebeydi ama ben ne ara sigortaya kaydım bilmiyorumhakkımızda hayırlısı bebesizlikten etrafa sardım bi bebem olayydı hayırlısıyla
Eveeet haklı bir isyanayy teşekkür ederimm aşkoomm
Evet bazen konuşmuyorlar bazen hiç susmuyorlarbende eleniyorum bu ay kasık ağrılarım çoğldı geliyor gelmekte olan
kız o mucize ilaç neymiş Allah için bizede yaz hepimiz eylülde toptan hamile kalalım yoksa hunileri takcaz az kaldı
kız bu corona morona şeyine vurdular bize iğneleri millet gebeliği engelliyo dediyd dalga geçtiydim şimdi ufaktan bi mantklı gelmeye başladı kafayı yiyomsa demek
![]()
Neymiş neeyKızlarrr ben geldimmucize ilacın adııııııı
Biraz heycanlandım![]()
Eee ekşınsız oluyormuymuşTahmin edin hiç bilmiyorsunuz![]()
miraclebeyb
Mucizemmm16 R raainbow
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_ ve diğer kızçeler
Clomifen miş adı![]()
Olsun kuzum adet olana kadar umut hep var adet gelirsede nasip değilmiş önümüzdeki maçlarda bizler içinTest yaptım bebeğim yine boşa gitti yaatüüü dedim attım çöpe işte
KOCAMAN BİR NEGATİF. Yarına gelir benim en sevmediğim renk
![]()
Kız eczane kapansın diye mi bekliyorsun çatlıcam yaTamam aşko gidip alcam az sonra