- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #4.201
Bana da öyle geliyor yaBen hiç ovulasyon yapmadım desem hoş tutmadıda zaten![]()

Böyle cpk gereksiz aktivite gibi geliyor niye bilmiyorum

Kafamı doldurmuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geliyor yaBen hiç ovulasyon yapmadım desem hoş tutmadıda zaten![]()
Ne biliyim aşko ya gelcekse gelseydi artıkAha ahaa işte bende tam buyumbiz ne yaşıyoruz yaa cidden
![]()
İnşallah canim Allah'ın izniyle güzel haberlerle gelicemCanısı güzel haberler getir bize Hayırlısıyla![]()
Kendinizi sevdirmeyin o zaman bukadar benzemeyin huyuma giderim buralardan vallahi![]()
Bende öyle düşünüyorum ve yapmıyorum saldım çayıraaa mantıgıBana da öyle geliyor ya
Böyle cpk gereksiz aktivite gibi geliyor niye bilmiyorum
Kafamı doldurmuyor![]()
Gerçekten gelcekse gelsin senin bat geçti demiNe biliyim aşko ya gelcekse gelseydi artık
Canım pek tatmin olmadım kan felan da vermedimKızmiraclebeyb sesin çıkmıyor
Bi yere test atmiştin canım
Ne oldu sonuç
Bana gebeyim de nolur
Sigarayi daha da azaltmakta ne yaptın
Evet kuzum dündü olmadım bugünde henüz olmadım bakalım bi duş alcam akşam alamadım saat geçti diye olursaaam ne ala olmazsam da sabah kesin olurum sabahta olmazsam test yaparım akşama doğruBende öyle düşünüyorum ve yapmıyorum saldım çayıraaa mantıgı
Gerçekten gelcekse gelsin senin bat geçti demi
Aşko nasıl başarıyosun günde 5 tane içmeyi kurban olayım söyleCanım pek tatmin olmadım kan felan da vermedimbat günü tekrar test yaparim eğer varsada gider o zamana kan veririm. Net çift çizgi görmeden kan vermek istemiyorum. Şimdi artiyor mu yok iki günde bir ver et derken yorar beni. Varsa her türlü olur inşallah
Günde 5 tane içiyorum
![]()
Kız çok zorlanıyorum anlatamam aşırı agresifimAşko nasıl başarıyosun günde 5 tane içmeyi kurban olayım söyleben test negatif olunca cılkını çıkarttım sigara işinin
Oy canım benim çok teşekkür ederimKorkma kuzum zaten gelicekse geliyo tutamıyoruz fazla biliyosun hem adet sancısı gibi sancı da gebelik belirtisi olabiliyo o yüzden sıkma tatlı canını inşallah bebişin seninledir![]()
Canım bende bu ay ovülasyon yapmadan denedim gün aşırı değerlendirdik biz, eşimde keçiboynuzu özü yedi yedirebildiğim kadarıyla inşallah tutmuştur diye düşünüyorumKızlar ovulasyon yapmadan denesem nasıl olur bu ay sizce
Öyle deme kuzum hiç belli olmaz umudunu kaybetme regl gelene kadarİnşallah ama benim umudum yok inşallah senden güzel haber alırız benimde bat yarın ama benim genelde 2-3 gün atar ileri
Kız sen hala olmadın mııııı bende sana yazacaktım oldun mu diyeeeeeEvet kuzum dündü olmadım bugünde henüz olmadım bakalım bi duş alcam akşam alamadım saat geçti diye olursaaam ne ala olmazsam da sabah kesin olurum sabahta olmazsam test yaparım akşama doğru
Aşko sakin ol bebeğim içerdeki bebe yi düşün ve sakinleş başka yolu yokKız çok zorlanıyorum anlatamam aşırı agresifimeşime diyorum bana yaklaşma saatli bomba gibiyim her an patlayacam
![]()
Ayy amin kuzum inşallah hepimiz olmayız bebelerle dolar buralar inşallah ayyy çok amiiiinnnKız sen hala olmadın mııııı bende sana yazacaktım oldun mu diyeeeee
Ay inşallah olmazsın ya amin amin aminnnnEvet bebeğim yarın test yap bence de
![]()
Keşke içinden töbe töbe töbe töbe deseydin aşkoOy canım benim çok teşekkür ederimAmin inşallah kuzucum
Kocadan veto yemeseydim yarın yapardım testi büyük ihtimal de sonuç çıkardı
![]()
İnşallah vardır bebiş yoksa o üzüntüyle günde iki paket içerimAşko sakin ol bebeğim içerdeki bebe yi düşün ve sakinleş başka yolu yok![]()
Amin amiiiinnnAyy amin kuzum inşallah hepimiz olmayız bebelerle dolar buralar inşallah ayyy çok amiiiinnnAşkım olmadım daha ama olcam gibi ooff hem olcaksam olayım diyorum hem olursam diye korkuyorum
![]()
Çok gafil avladı beniKeşke içinden töbe töbe töbe töbe deseydin aşkoama yaaa bu adamlar neden böyle ya ölek mi merakımızdan yani
![]()
Ayy seni görmedim haha tekrar mesajlara bakayım dedim isim vardı iki dakka girip çıkıyordumKiiiizzz bende gorduuuummmmmmmmbeni niye etiketlemiyorsunuz yaaa takip etmesem gormicem
![]()