Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız miraclebeyb miraclebeyb sesin çıkmıyor
Bi yere test atmiştin canım 😂😍
Ne oldu sonuç
Bana gebeyim de nolur 😍
Sigarayi daha da azaltmakta ne yaptın
Canım pek tatmin olmadım kan felan da vermedim 🤣🤣 bat günü tekrar test yaparim eğer varsada gider o zamana kan veririm. Net çift çizgi görmeden kan vermek istemiyorum. Şimdi artiyor mu yok iki günde bir ver et derken yorar beni. Varsa her türlü olur inşallah 🥰 Günde 5 tane içiyorum 🤷🏼‍♀️

Bende öyle düşünüyorum ve yapmıyorum saldım çayıraaa mantıgı😂😂

Gerçekten gelcekse gelsin senin bat geçti demi
Evet kuzum dündü olmadım bugünde henüz olmadım bakalım bi duş alcam akşam alamadım saat geçti diye olursaaam ne ala olmazsam da sabah kesin olurum sabahta olmazsam test yaparım akşama doğru

Canım pek tatmin olmadım kan felan da vermedim 🤣🤣 bat günü tekrar test yaparim eğer varsada gider o zamana kan veririm. Net çift çizgi görmeden kan vermek istemiyorum. Şimdi artiyor mu yok iki günde bir ver et derken yorar beni. Varsa her türlü olur inşallah 🥰 Günde 5 tane içiyorum 🤷🏼‍♀️
Aşko nasıl başarıyosun günde 5 tane içmeyi kurban olayım söyle🤣🤣 ben test negatif olunca cılkını çıkarttım sigara işinin

Korkma kuzum zaten gelicekse geliyo tutamıyoruz fazla biliyosun hem adet sancısı gibi sancı da gebelik belirtisi olabiliyo o yüzden sıkma tatlı canını inşallah bebişin seninledir 🤲🏻🤲🏻🤗🤗💕💕
Oy canım benim çok teşekkür ederim 😘❤️ Amin inşallah kuzucum ❤️ Kocadan veto yemeseydim yarın yapardım testi büyük ihtimal de sonuç çıkardı 🥺🥺

Kızlar ovulasyon yapmadan denesem nasıl olur bu ay sizce
Canım bende bu ay ovülasyon yapmadan denedim gün aşırı değerlendirdik biz, eşimde keçiboynuzu özü yedi yedirebildiğim kadarıyla inşallah tutmuştur diye düşünüyorum 🤲🏻 Bence gün aşırı yaptığında yada şu 3-2-3-2 yöntemiyle yaptığında kaçırma şansı pek olmuyor deneyebilirsin 😘

Evet kuzum dündü olmadım bugünde henüz olmadım bakalım bi duş alcam akşam alamadım saat geçti diye olursaaam ne ala olmazsam da sabah kesin olurum sabahta olmazsam test yaparım akşama doğru
Kız sen hala olmadın mııııı bende sana yazacaktım oldun mu diyeeeee
Ay inşallah olmazsın ya amin amin aminnnn 🤲🏻🤲🏻❤️ Evet bebeğim yarın test yap bence de 😍

Kız sen hala olmadın mııııı bende sana yazacaktım oldun mu diyeeeee
Ay inşallah olmazsın ya amin amin aminnnn 🤲🏻🤲🏻❤️ Evet bebeğim yarın test yap bence de 😍
Ayy amin kuzum inşallah hepimiz olmayız bebelerle dolar buralar inşallah ayyy çok amiiiinnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕💕💕💕 Aşkım olmadım daha ama olcam gibi ooff hem olcaksam olayım diyorum hem olursam diye korkuyorum 🙄

Ayy amin kuzum inşallah hepimiz olmayız bebelerle dolar buralar inşallah ayyy çok amiiiinnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕💕💕💕 Aşkım olmadım daha ama olcam gibi ooff hem olcaksam olayım diyorum hem olursam diye korkuyorum 🙄
Amin amiiiinnn ❤️❤️❤️ Olmazsın inşallah kuzum gönlümüzdeki bu ama olursan da sıkma canını diğer ayı güzelce değerlendirme planları yaparsın 😘😘❤️

Back
X