Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kuzum inşallah inşallah güzel haberler verirsin bize bence var yaa 😍😍😍 belirtin var mı peki kuzum?
Arada kasigim da ağrı oluyor ama rahatsız etmiyor canım. Yumurtlamada göğüs ucum çok ağrıyordu 3 gün sonra geçti sonra bundan 3 gün önce bel sırt ağrıları mide bulantısı yaşadım şimdi hiç biri yok 🤣

Yaw niye ağrımız yok benimde yok ara ara belim ağrıyo o kadar 🙄 bide yumurtalıklarım hafif batıyo gibi kavga edicem karnımla şimdi sorunun ne çocuğum diye 🤣🤣🤣🤣
Heh benimde şuan belirtilerim böylr dün ve önceki gün regl olcak gibiydi ama kasık ağrılarım bugün sadece belim o da arada bide dediğin gibi batma oluyor😒 valla bende kavga etcem olacaksan ol cidden cinnet geliyor soldan soldan diye😂😂😂
Ay benim ağrılarım başladı gibi ya 😣😣 adet zamanındaki gibi karın ağrım başladı ben bu ay da elencem galiba 🥺🥺
Ooff bende dün böyleydim işte 🥺🥺 elencem diye düşünüyorum bende yarın en geç öbür gün yani😢😢

Heh benimde şuan belirtilerim böylr dün ve önceki gün regl olcak gibiydi ama kasık ağrılarım bugün sadece belim o da arada bide dediğin gibi batma oluyor😒 valla bende kavga etcem olacaksan ol cidden cinnet geliyor soldan soldan diye😂😂😂

Ooff bende dün böyleydim işte 🥺🥺 elencem diye düşünüyorum bende yarın en geç öbür gün yani😢😢
Vallahi bana da cinnet geliyo yetti bee🤣🤣

Attım kutusunu ya eczaneden almıştım 2 gün sonra kaset test yapmayı düşünüyorum o zaman var mı yok mu belli olur. Silik çizgilere pek güvenim yok.
İnşallah vardır kuzum
Hmmm anladım canım neymiş peki sorun doktor birşey dedi mi?
Çikolata kisti problemim var benim 2 kez de ameliyat oldum. Amh de düştü baya

Olabilir kuzum belkide ama üzme kendini bende kimyasal geçirdim 5 sene önce tahmin ediyorum üzüntünü anlıyorum ama üzülme Rabbim nasip edecektir en kısa zamanda sadece stresten uzak durmalıyız 💕💕
Haklısın canım
Zaten birkaç güne yumurtlama dönemim başlıyor buraya girmemeyi düşünüyorum
Buraya ne zaman girsem çok düşünüyorum
Ama girmediğim zaman örgü örüyorum kitap okuyorum iyi geliyor

Geçen ay benimde öyle canım iki test biri erken biri normal kaset test ikiside gölge çizgiydi ama adet oldum bende kimyasal diye düşündüm
Bende öyle düşündüm
Ama yapacak bir şey yok canım
Bu hasreti 15 yıl çeken bir komşum var 3 tüp bebek tedavisi olumsuz bile sonuçlandı
Onu görünce aklım başıma geliyor
Biz daha yolun başındayız
Şükür iyiyiz 🙂

Amin kuzum inşallah 🥰

Hergun yapmayı planlıyorum 🤣🤣

Ay inşallah korkuyorum o yandan bu silik çizgiler bizi mahfetti 😕🌷 inşallah doğrudur çok umutlanmak istemiyorum gercekten
Belli aralıklarla yap iki günde bir koyulaşma olursa güzel haber bize😍 inşallah olur canım benim sağlıcakla tutunsun inşallah 🤲🏻🌸

Back
X