Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bu ay Allah nasip etsin inşallah canım benim ben de size bakıyorum çıkıyorum yani bu topiğin anacı da sadece buydu.😍🥰
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu letuyu bidaki ay kullanmayi düşünmüyorum. Ciddi bas donmesi yapmaya başladı. Sersemlik ve mide bulantisida cabası. Hormon olarak bisey yada kür falan kullanmak istemiyorum. Kilo cok almadim ama resmen popom buyudu🙄 ve cildim yaglanmaya basladi😔 yüzümde kocaman sivilceler cikiyor. Kollarim ise beyaz beyaz kuruluktan dökülüyor. Saclarim dokuluyor ilginc sekilde🤷🏼‍♀️

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu letuyu bidaki ay kullanmayi düşünmüyorum. Ciddi bas donmesi yapmaya başladı. Sersemlik ve mide bulantisida cabası. Hormon olarak bisey yada kür falan kullanmak istemiyorum. Kilo cok almadim ama resmen popom buyudu🙄 ve cildim yaglanmaya basladi😔 yüzümde kocaman sivilceler cikiyor. Kollarim ise beyaz beyaz kuruluktan dökülüyor. Saclarim dokuluyor ilginc sekilde🤷🏼‍♀️
Sarımsak şampuanları denedin mi hiç canım

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl @Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
@ad000 26 Ağustos🌸🌸🌸
@ucge26 Ağustos:emir_bebek:
@dceke27 Ağustos🌸🌸🌸
@mavilihayat0027 Ağustos🌸🌸🌸
Lale95 Lale95 28 Ağustos🌸🌸🌸
M Mavimiresl 31 Ağustos
@Cgh31 Ağustos🌸🌸🌸
@sevdaluk19111 Eylül
@mehrunnisa3 Eylül
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül
@raainbow5 Eylül
@mucizeyimben5 Eylül
@Marulkafakz6 Eylül
@Marget-harry6 Eylül
@mia35376 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
miraclebeyb miraclebeyb 7 Eylül
@Demgey37 Eylül
@Minicikfzt13 Eylül
@Fang14 Eylül
@ecevekedileri22 Eylül
@caca334427 Eylül
@iyilikperisi92 27 Eylül
Canımmmm beni de ekler misin? Bat 13 Eylül ❤️

İnşallah gerek kalmaz bi daha ki ay bişey kullanmana kuzum bu ay güzel haberi verirsin inşallah 🤲🏻🤲🏻💕💕

İyiyim kuzum ağrım geçti aşko gelmiyo bu adet bugün gecikmenin 2. Günü 🙄🙄 cumartesi tekrar gidicek kuzum doğum için bakalım doktor ne diycek sancısı varmış ama az çıkmış nst de bakalım bekliyoruz cumartesiyi😍😍
Neden geciksin ki🙄🙄oluyormu böyle gecikme falan?
Hadi inşaallah bir avazda dogurur inşaallah 😍😍

Bat 7-8 arası 😁 valla yumurtlama günü ve 2 gün göğüs ucum acıdı normalde sadece göğüslerim ağrırdı sonra geçti bel ve sırt ağrısı yaşadım 3 gün hele akşamları kopacak gibiydi midem bulanmisti bir gün kustum ama o gün birşey mi dokundu diye gittim uyudum hemen😂 şimdi tık yok 🤣 hafif ağrı sağlı solu giriyor da öyle aman aman çok ağrıyor değil bugün baya bı akıntı geldi beyaz peynirimsi sanki adet oldum gibi hissettim ve iki gündür midem aşırı yanıyor soda içiyorum geçiriyor hafif. Bu kadar suanlik yok bişi 🤣🤣🤣 belirti dedin annah ne yaşamışım be 🤣🥺
İnşaallah hamilesindir kuzum ya 😍🥰azacuk sigarayi da azaltsan

İyiyim kuzum ağrım geçti aşko gelmiyo bu adet bugün gecikmenin 2. Günü 🙄🙄 cumartesi tekrar gidicek kuzum doğum için bakalım doktor ne diycek sancısı varmış ama az çıkmış nst de bakalım bekliyoruz cumartesiyi😍😍
Yarın senin testini görmek istiyorum 😍 sabırsızlıkla bekliyorum bak😄 napıyosunuz bakalım çok okuyamadım düğündeydim az önce geldim yorulmuşum millet evleniyor ekimde bana hamileyim der ben yine tebrik etmeceler falan gözüm yok olsun inşallahta bizi ne zaman tebrik edecekler 🤣🤣🤣

Neden geciksin ki🙄🙄oluyormu böyle gecikme falan?
Hadi inşaallah bir avazda dogurur inşaallah 😍😍
İnşallah kuzum sağol Allah razı olsun 😍😍😍 ya bilmiyorum ki kuzum normalde gecikmem 😕 bu ay ilaç vs hiç bişeyde içmedim ondan gecikti desem ondan değil yani neden oldu bende bilmiyorum

Yarın senin testini görmek istiyorum 😍 sabırsızlıkla bekliyorum bak😄 napıyosunuz bakalım çok okuyamadım düğündeydim az önce geldim yorulmuşum millet evleniyor ekimde bana hamileyim der ben yine tebrik etmeceler falan gözüm yok olsun inşallahta bizi ne zaman tebrik edecekler 🤣🤣🤣
İnşallah önce onlar seni tebrik eder bebeğim sonra sen onları tebrik edersin ayy çok çok amiin🤲🏻🤲🏻💕💕 napalim aşko delirdik yine öyle bi geçti gitti 😂😂

Bunlar ne yan etki mi? Kendini iyi hissetmiyorsan bırak tabi ki canım. Üst üste ağır mı geldi bünyene acaba?

Back
X