- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #4.301
Tabikide anca beraber kanca beraberBeraber yanalım diyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikide anca beraber kanca beraberBeraber yanalım diyorsun![]()
Gitmek yok yola devamTabikide anca beraber kanca beraber![]()
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu letuyu bidaki ay kullanmayi düşünmüyorum. Ciddi bas donmesi yapmaya başladı. Sersemlik ve mide bulantisida cabası. Hormon olarak bisey yada kür falan kullanmak istemiyorum. Kilo cok almadim ama resmen popom buyuduHadi bu ay Allah nasip etsin inşallah canım benim ben de size bakıyorum çıkıyorum yani bu topiğin anacı da sadece buydu.![]()
Cok belli minikEki Görüntüle 3124608 evet canım![]()
Sarımsak şampuanları denedin mi hiç canımRabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu letuyu bidaki ay kullanmayi düşünmüyorum. Ciddi bas donmesi yapmaya başladı. Sersemlik ve mide bulantisida cabası. Hormon olarak bisey yada kür falan kullanmak istemiyorum. Kilo cok almadim ama resmen popom buyuduve cildim yaglanmaya basladi
yüzümde kocaman sivilceler cikiyor. Kollarim ise beyaz beyaz kuruluktan dökülüyor. Saclarim dokuluyor ilginc sekilde
![]()
Canımmmm beni de ekler misin? Bat 13 EylülAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi M Mavimiresl @Veziir @Cgh
_Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
@ad000 26 Ağustos @ucge 26 Ağustos @dceke 27 Ağustos @mavilihayat00 27 Ağustos
Lale95
28 Ağustos
M Mavimiresl 31 Ağustos @Cgh 31 Ağustos @sevdaluk1911 1 Eylül @mehrunnisa 3 Eylül
Mucizemmm16
3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül @raainbow 5 Eylül @mucizeyimben 5 Eylül
@Marulkafakz 6 Eylül @Marget-harry 6 Eylül @mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül miraclebeyb
7 Eylül @Demgey3 7 Eylül @Minicikfzt 13 Eylül @Fang 14 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @caca3344 27 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül
İnşallah gerek kalmaz bi daha ki ay bişey kullanmana kuzum bu ay güzel haberi verirsin inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu letuyu bidaki ay kullanmayi düşünmüyorum. Ciddi bas donmesi yapmaya başladı. Sersemlik ve mide bulantisida cabası. Hormon olarak bisey yada kür falan kullanmak istemiyorum. Kilo cok almadim ama resmen popom buyuduve cildim yaglanmaya basladi
yüzümde kocaman sivilceler cikiyor. Kollarim ise beyaz beyaz kuruluktan dökülüyor. Saclarim dokuluyor ilginc sekilde
![]()
Hoşgeldin canım ekliyorumCanımmmm beni de ekler misin? Bat 13 Eylül![]()
Maşallah diyelimAferin bize vallahi iyi azalttık
İyi canım en hayırlı olsun inşallah![]()
Neden geciksin kiİyiyim kuzum ağrım geçti aşko gelmiyo bu adet bugün gecikmenin 2. Günücumartesi tekrar gidicek kuzum doğum için bakalım doktor ne diycek sancısı varmış ama az çıkmış nst de bakalım bekliyoruz cumartesiyi
![]()
İnşaallah hamilesindir kuzum yaBat 7-8 arasıvalla yumurtlama günü ve 2 gün göğüs ucum acıdı normalde sadece göğüslerim ağrırdı sonra geçti bel ve sırt ağrısı yaşadım 3 gün hele akşamları kopacak gibiydi midem bulanmisti bir gün kustum ama o gün birşey mi dokundu diye gittim uyudum hemen
şimdi tık yok
hafif ağrı sağlı solu giriyor da öyle aman aman çok ağrıyor değil bugün baya bı akıntı geldi beyaz peynirimsi sanki adet oldum gibi hissettim ve iki gündür midem aşırı yanıyor soda içiyorum geçiriyor hafif. Bu kadar suanlik yok bişi
belirti dedin annah ne yaşamışım be
![]()
Nasilsin tatlim? sen de mfk kullaniyordun öyle mi?Canımmmm beni de ekler misin? Bat 13 Eylül![]()
Yarın senin testini görmek istiyorumİyiyim kuzum ağrım geçti aşko gelmiyo bu adet bugün gecikmenin 2. Günücumartesi tekrar gidicek kuzum doğum için bakalım doktor ne diycek sancısı varmış ama az çıkmış nst de bakalım bekliyoruz cumartesiyi
![]()
Hoş buldum canımHoşgeldin canım ekliyorum![]()
İyiyim canım evet mfk eş paketi ve advictor kullanıyorum. Bata 9 gün kaldı bekliyorumNasilsin tatlim? sen de mfk kullaniyordun öyle mi?
İnşallah kuzum sağol Allah razı olsunNeden geciksin kioluyormu böyle gecikme falan?
Hadi inşaallah bir avazda dogurur inşaallah![]()
İnşallah kuzumHoş buldum canımİnşallah bu ay hepimize hayırlı olur
![]()
Biz de gelin alacaz inşallah abim caymazsaHə can Azərbaycanlıyam![]()
İnşallah önce onlar seni tebrik eder bebeğim sonra sen onları tebrik edersin ayy çok çok amiinYarın senin testini görmek istiyorumsabırsızlıkla bekliyorum bak
napıyosunuz bakalım çok okuyamadım düğündeydim az önce geldim yorulmuşum millet evleniyor ekimde bana hamileyim der ben yine tebrik etmeceler falan gözüm yok olsun inşallahta bizi ne zaman tebrik edecekler
![]()
Bunlar ne yan etki mi? Kendini iyi hissetmiyorsan bırak tabi ki canım. Üst üste ağır mı geldi bünyene acaba?Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu letuyu bidaki ay kullanmayi düşünmüyorum. Ciddi bas donmesi yapmaya başladı. Sersemlik ve mide bulantisida cabası. Hormon olarak bisey yada kür falan kullanmak istemiyorum. Kilo cok almadim ama resmen popom buyuduve cildim yaglanmaya basladi
![]()