Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim🫶🏻🤲🏻 sağol kuzum evet baya yoruldum 6kilo incir kabuğunu soyup pişiriyorum🤣🤣😋😋kafam ,boynum gerçekten dağıldı 🤣🤣🤣
İyi etdin yapma bekle adetin geciksin öyle yaparsin da topik şenlenir💃🏻💃🏻
Maşallaaahh maşallaaaahh ben elimi kışlıkların k’sine sürmedim bu sene😂😂😂
Ay inşallah şenlenir bat tarihim bugün ama ağrımda var 🤷🏻‍♀️

Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 M mucizeOldu ve diğer kızlarr biri bana senin karnında bebek olmama ihtimalide var diyebilirmi😂😂😂 bat bugün sabahın köründe kırmızılar gelmedi diye ki regl ağrım var fena 😂😂 eli kulağında belliki 😅 kocama nasıl hamile oldugumu söyleyeceğimi arkadaşlara nasıl söyleyeceğimizi üstüne cinsiyet partismi falan düşünmeye başladım😂😂😂 olmamış çocuğa don biçiyom😅😅😂 ooohhh güzel sıyırdım ama zirvedeyim 🥳🥳🥳🥳

Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 M mucizeOldu ve diğer kızlarr biri bana senin karnında bebek olmama ihtimalide var diyebilirmi😂😂😂 bat bugün sabahın köründe kırmızılar gelmedi diye ki regl ağrım var fena 😂😂 eli kulağında belliki 😅 kocama nasıl hamile oldugumu söyleyeceğimi arkadaşlara nasıl söyleyeceğimizi üstüne cinsiyet partismi falan düşünmeye başladım😂😂😂 olmamış çocuğa don biçiyom😅😅😂 ooohhh güzel sıyırdım ama zirvedeyim 🥳🥳🥳🥳
Neden olmasin ki,tatlim💃🏻💃🏻bende öyleyim hayali bile çok güzel 😍😍 inşaallah hamilesindir🤲🏻🤲🏻adetin gecikirmi ?yoksa vakitlice olurmusun?

Yaaa lütfen bi test yapıver artık🤣😍🌸

Hadi ya benimde hep düşük😑
İnşallah bu kez bebiş düşürmüştür tansiyonunu kuzum 🤲🏻🤲🏻💕💕
Çok kötü birşey ya bu düşük tansiyon insanın içi bir tuhaf oluyor 🙁 inşallah kuzucum ❤️❤️

İnşallah kuzum ya💕🤲🏻🍀 Evet kuzum valla bende bilemiyorum ama en ağrısız beklediğim regli bu normalde sürekli ağrır bu kez şiddetli değil ağrısada 🤷🏻‍♀️
Allah allah valla garip ya uyanır uyanmaz test yap kuzum inşallah vardır inşallah çift çizgi görürüz ya 🤲🏻🤲🏻❤️

Çok kötü birşey ya bu düşük tansiyon insanın içi bir tuhaf oluyor 🙁 inşallah kuzucum ❤️❤️

Allah allah valla garip ya uyanır uyanmaz test yap kuzum inşallah vardır inşallah çift çizgi görürüz ya 🤲🏻🤲🏻❤️
Ayy bende çift çizgi görme ihtimalimiz bitti aşko inşallah sizde görürüz ya 🤲🏻🤲🏻💕💕😘😘😘

Yaa aşko patlat testi artık ta sende görelim bari çift çizgiyi 😍😍😍

Kizlar moralim cok bozuk. Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak aglamamak icin zor tutuyorum kendimi 😭 29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu degil mi?

Back
X