- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #4.341

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bi gebeyim de sevinelim kızİyiyim kuzum ağrım geçti aşko gelmiyo bu adet bugün gecikmenin 2. Günücumartesi tekrar gidicek kuzum doğum için bakalım doktor ne diycek sancısı varmış ama az çıkmış nst de bakalım bekliyoruz cumartesiyi
![]()
Aaa gerçektenmiBiz de gelin alacaz inşallah abim caymazsa![]()
Maşallaaahh maşallaaaahh ben elimi kışlıkların k’sine sürmedim bu seneAmin canimsağol kuzum evet baya yoruldum 6kilo incir kabuğunu soyup pişiriyorum
kafam ,boynum gerçekten dağıldı
İyi etdin yapma bekle adetin geciksin öyle yaparsin da topik şenlenir![]()
Azerbaycan da oturuyorlar canım. Arkadaş vesilesiyle tanışmışlarAaa gerçektenmiçok iyi yaa
Nasıl taniştiniz peki? Azərbaycanda mi oturuyolar Türkiyede mi?
Neden olmasin ki,tatlimMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 M mucizeOldu ve diğer kızlarr biri bana senin karnında bebek olmama ihtimalide var diyebilirmi
bat bugün sabahın köründe kırmızılar gelmedi diye ki regl ağrım var fena
eli kulağında belliki
kocama nasıl hamile oldugumu söyleyeceğimi arkadaşlara nasıl söyleyeceğimizi üstüne cinsiyet partismi falan düşünmeye başladım
olmamış çocuğa don biçiyom
ooohhh güzel sıyırdım ama zirvedeyim
![]()
Çok iyii , haklarında hayirlisi inşaallahAzerbaycan da oturuyorlar canım. Arkadaş vesilesiyle tanışmışlar
Yaaa lütfen bi test yapıver artıkMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 M mucizeOldu ve diğer kızlarr biri bana senin karnında bebek olmama ihtimalide var diyebilirmi
eli kulağında belliki
kocama nasıl hamile oldugumu söyleyeceğimi arkadaşlara nasıl söyleyeceğimizi üstüne cinsiyet partismi falan düşünmeye başladım
![]()
Çok kötü birşey ya bu düşük tansiyon insanın içi bir tuhaf oluyorHadi ya benimde hep düşük
İnşallah bu kez bebiş düşürmüştür tansiyonunu kuzum![]()
Allah allah valla garip ya uyanır uyanmaz test yap kuzum inşallah vardır inşallah çift çizgi görürüz yaİnşallah kuzum yaEvet kuzum valla bende bilemiyorum ama en ağrısız beklediğim regli bu normalde sürekli ağrır bu kez şiddetli değil ağrısada
![]()
Ayy bende çift çizgi görme ihtimalimiz bitti aşko inşallah sizde görürüz yaÇok kötü birşey ya bu düşük tansiyon insanın içi bir tuhaf oluyorinşallah kuzucum
Allah allah valla garip ya uyanır uyanmaz test yap kuzum inşallah vardır inşallah çift çizgi görürüz ya![]()
Yaa aşko patlat testi artık ta sende görelim bari çift çizgiyiMucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
eli kulağında belliki
![]()
Ay değilim geldi kırmızılar ☹☹Sende bi gebeyim de sevinelim kız
Olsun kuzum nasip değilmiş bu ayda devamKızlar teste gerek kalmadı sanırım fitillerden sonra döngüm değişti ☹_Umutlu_Pozitif_
Demgey3
Lale95 M Mavimiresl R raainbow R Random3 aşko geldim yettim
![]()
Ne yapıyoruz asla karamsarlık üzgün surat filan yok pes etmeden devam ediyoruzAy değilim geldi kırmızılar ☹☹