Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar moralim cok bozuk. Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak aglamamak icin zor tutuyorum kendimi 😭 29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu degil mi?
Her zaman gözükmez kuzum sakin kalmaya çalış güzel düşün inşallah güzel sonuçlar alırsın🤲🏻💕🤲🏻💕 doktorlar öyle ya gıcık insanın canını hep sıkıyolar ağızlarından iyi bişey çıkmıyo mübarek🙄

Sanırım yok tekrar yaptım ama kasıklarım çok ağrıyor bugün ben anlamadım🥺 normal kaset test ile yaptım bugün 12ci gün başka erken gebelik testim yok
Yarın sabah tekrar yap bakalım canım kaset testte çıkmamış olması normal bence bata daha var

Valla kuzum o kadar cok sayfaya yazdim ki kime nereye ne yazdim bilmiyorim🙈 bir de benim biraz ani oldu benim icin. Aminn insallah cok tesekkur ederim😍❤️
Anladım canım sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al inşallah 💕💕💕 kız ne demek ani oldu bunu bizede anlat bizde aniden gebe olalım liiitfeeenn 🤭🤭💕

Durun gelmeyin siz gebe olun sizden güzel haberler bekliyorum aşko😍😍😍
Keşke aşko ya benim içimde garip bu umut var niyeyse bu ay anlmadm kırmızıları görürsem bu ay çok başka yıkılcam belli🥲
Benim hiç atmıyodu ağrım bile öncekiler gibi değildi yok gibiydi kuzum eşim hatta sabah hastalandım dedim e diyo onun için önceden ağrın belirtin olması gerekmiyo muydu olmadı bu kez o kadar belirgin 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ senin bebişin seninledir inşallah aşko💕💕
Alla alla neden öyle olduki bu ay insan nasıl umutlanıyor böyle olunca demi kırmızılrla karşılasncada nasl üzülüyor. Keşke aşko ya🥲 inşallah bebişin önümüzdeki ay seninle olur kuzum yaaa 😍

Keşke aşko ya benim içimde garip bu umut var niyeyse bu ay anlmadm kırmızıları görürsem bu ay çok başka yıkılcam belli🥲

Alla alla neden öyle olduki bu ay insan nasıl umutlanıyor böyle olunca demi kırmızılrla karşılasncada nasl üzülüyor. Keşke aşko ya🥲 inşallah bebişin önümüzdeki ay seninle olur kuzum yaaa 😍
Yıkılma aşko yıkıntım 5 dk sürdü bünye alıştı şaşırmıyo fazla artık 🤣🤣🤣 hadi güzel haberlerini alalım inşallah yaa💕💕😍😍

Üzülme kuzum sakin kal benim arkadaşımda aynı süreci yaşadı şuan 8 aylık hamile biliyormusun umudunu sen kaybetme yeterki
Doktor hic bir ihtimal vermedi o yuzden canım sıkıldı. Kan sonucumun cikmasini bekliyorum bakalim baska doktorada gideceğim insallah bizde guzel haberler aliriz 🙁

Her zaman gözükmez kuzum sakin kalmaya çalış güzel düşün inşallah güzel sonuçlar alırsın🤲🏻💕🤲🏻💕 doktorlar öyle ya gıcık insanın canını hep sıkıyolar ağızlarından iyi bişey çıkmıyo mübarek🙄
Aynen oyle ya tamam kotu ihtimalleri soyle ama iyi ihtimalide soyle yazik degilmi ben üzülüyorum belki suan bosuna 🥹 insllah güzel haberler alirim 🙏🥹

Doktor hic bir ihtimal vermedi o yuzden canım sıkıldı. Kan sonucumun cikmasini bekliyorum bakalim baska doktorada gideceğim insallah bizde guzel haberler aliriz 🙁
Evet evet benim arkadaşımada bi doktor hiç ihtimal yok dedi başka doktora gitti o öyle demedi o yüzden hemen kötü düşünüp kötüyü çekme olurmu daha hiç bişey net değil

Aynen oyle ya tamam kotu ihtimalleri soyle ama iyi ihtimalide soyle yazik degilmi ben üzülüyorum belki suan bosuna 🥹 insllah güzel haberler alirim 🙏🥹
Üzülme bebeğim nasipte ne varsa onu yaşıyoruz inşallah güzel haberler alcaksın inanıyorum kalbim seninle 💕💕💕

Evet evet benim arkadaşımada bi doktor hiç ihtimal yok dedi başka doktora gitti o öyle demedi o yüzden hemen kötü düşünüp kötüyü çekme olurmu daha hiç bişey net değil
Tamam canim cok teşekkür ederim desteklerin icin Allah razi olsun. Sonuclarimi alıyım haber verecegim sizlere 🙏

Back
X