- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #4.981
Ay tamam işyerine gideyim yazcam belirti tek tek kalem kalemAgla canim aglaa hak etdin mutluluk göz yaşı bunlaramin amin isteyen herkese nasip olsun
Agla bitir sonra belirti yaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay tamam işyerine gideyim yazcam belirti tek tek kalem kalemAgla canim aglaa hak etdin mutluluk göz yaşı bunlaramin amin isteyen herkese nasip olsun
Dikkatli ol sevincten yalnış adrese gidersinAy tamam işyerine gideyim yazcam belirti tek tek kalem kalembi konuyu idrak edeyimde
![]()
Ayy eveeet çok mantıklıı bi kedi bi köpeğimiz var onlardan biri zanneder ilk önce sonra testi gösteririmAhahaha ozaman direkt çocuğu doktora götürmemiz lazım de bizim çocuğumuz mu var der bi kalır sonrada testi göster bombaaaaaaynen kuzum kan sonucu çıkınca hemen haber ver akşam tamam mı
![]()
Dikkatli ol sevincten yalnış adrese gidersin![]()
Bencede harika olur kuzumAyy eveeet çok mantıklıı bi kedi bi köpeğimiz var onlardan biri zanneder ilk önce sonra testi gösteririm![]()
Kız söyle annen o senin böyle çıktı ama kan vericem sakin ol de yazık yaaa anneyle paylaşılmaz mıay yapamam demiyorum valla yaparım biliyomusun hayır tüm gün gelde anneye belli etme şimdi en zoru o
![]()
Ama daha net değil ya annemin ağzında bakla ıslanmaz yedi sülaleye anında duyurur bi sıkıntı olursa veya testt yanlşsa falan herkesin üzülme üzülme diye aramasını kaldıramamKız söyle annen o senin böyle çıktı ama kan vericem sakin ol de yazık yaaa anneyle paylaşılmaz mı![]()
Ben yazmıştım balım 28 Eylül@partalina_ M Mavimiresl @ad000Lale95 @Cgh @mavilihayat00 R Random3 @sevdaluk1911 güzellerim yeni batlarınızı yazar mısınız güncelliyim listeyi çiçekleri kaldırdım kalıcıyız malum
❤❤
@Veziir bebeğim sen nasılsın iyi misin?
He bakla ıslanmıyorsa söylemeAma daha net değil ya annemin ağzında bakla ıslanmaz yedi sülaleye anında duyurur bi sıkıntı olursa veya testt yanlşsa falan herkesin üzülme üzülme diye aramasını kaldıramam
Ama bu aralar köpeğimi aşıya götürüyorum diye 4 de çıkıyorum işyerine bi özel hasttane çok yakın oraya 4.15 e randevu var bitane doktora ona randevumu aldam acaba o saate verdiğim kan çıkarmı ertesi güne mi kalır acabaHe bakla ıslanmıyorsa söyleme![]()
Annen anlar yaa sırıta sırıta gezmendenay yapamam demiyorum valla yaparım biliyomusun hayır tüm gün gelde anneye belli etme şimdi en zoru o
![]()
Ay kuzum daha emin değiliz ama hamileysem eğer ve bunlr belirtiyse yazayım hemenAgla canim aglaa hak etdin mutluluk göz yaşı bunlaramin amin isteyen herkese nasip olsun
Sırtmıcaz nasıl başarcaksak dur bakalımAnnen anlar yaa sırıta sırıta gezmenden![]()
Ayy çok iyii önceden değil de hamile oldugunu anladığında belirtileri seçe biliyosunAy kuzum daha emin değiliz ama hamileysem eğer ve bunlr belirtiyse yazayım hemen
Benim normal her zaman 5-6 gün kal kasık ağrılarım başlar reglde yine aynı 5 gün önce falan regl ağrım başldı göğüslermde reglde ağrır normalde yine aynı oldu hala var hatta ama haftasonu cips yerken ki ben çok severm midem bulandı bi yiyemedim dünde öğlen yemekciye girdim herşey çok ağır koktu ama normalde de midem çok hassas kokuda çok hassastır benim. Beyaz akıntım var baya süt beyaz o hiç geçmedi şuan için hep devam ediyor regl ağrım var ama otururken değilde ayağa kalkınca hissediyorum bu ay değişik olarak sadece inş bebiştirdeyani aslnda bildiğin regl belirtilerim var halada ara ara kasıklarmda ağrı oluyor mesela ara ara
haa bide haftasonu arkdşlarla parkta otururken eşimin omzuna kafamı dayayıp uyumşm içim geçti çok uykum var 3-4 gündür hatta dün işyerindeki kız ne çok esniyosun sen iki üç gündür dedi
Canım 26 eylul yeni bat@partalina_ M Mavimiresl @ad000Lale95 @Cgh @mavilihayat00 R Random3 @sevdaluk1911 güzellerim yeni batlarınızı yazar mısınız güncelliyim listeyi çiçekleri kaldırdım kalıcıyız malum
❤❤
@Veziir bebeğim sen nasılsın iyi misin?
Onu bilemiyorum işte kuzum bu konuda bişey diyemicem yaniAma bu aralar köpeğimi aşıya götürüyorum diye 4 de çıkıyorum işyerine bi özel hasttane çok yakın oraya 4.15 e randevu var bitane doktora ona randevumu aldam acaba o saate verdiğim kan çıkarmı ertesi güne mi kalır acaba
İnşallah kuzum inşallah bebiştir çok bekledikAyy çok iyii önceden değil de hamile oldugunu anladığında belirtileri seçe biliyosun
İnşaallah saglikli gebelik olur kuzum![]()
Ben akşm eve giderken bi test alaym başka marka onda da böyle çizgi çıkarsa eşirm söyleyip acile gideyim bariOnu bilemiyorum işte kuzum bu konuda bişey diyemicem yani
Allah'ımmmmm buliyordummmm@mucizeyimbenMucizemmm16
Lale95
miraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
![]()