Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama bu aralar köpeğimi aşıya götürüyorum diye 4 de çıkıyorum işyerine bi özel hasttane çok yakın oraya 4.15 e randevu var bitane doktora ona randevumu aldam acaba o saate verdiğim kan çıkarmı ertesi güne mi kalır acaba
Ayyy ben kaçırmışım hamile misin? 🥰🌸 Gözünüz aydın canım benim, sağlıkla ilerlesin inşallah çoook sevindim. Koooş kan ver ya, ben olsam gece acile gider verirdim 🤣

Ne demek canım bizide haberdar et ❤️
Ay kuzum dayanamadım yakın hastaneden 12.15 e randevu var aldm annemede öğlen arkdşlarşa yemeğe çıkcaz dedim😂😂😂 duramıcam akşama kadar
Var canım var tebrik ederim🥰
Ayy teşekkür ederim kuzum öğlen kan vercem bakalm inşallah o zamaninancam❤️
Ayyy ben kaçırmışım hamile misin? 🥰🌸 Gözünüz aydın canım benim, sağlıkla ilerlesin inşallah çoook sevindim. Koooş kan ver ya, ben olsam gece acile gider verirdim 🤣
Ay galiba bilmiyorumki kan vermeden inanamıcam galiba ben gece gitcektm bekleyemicem öğlen yemeğe diye çıkıp özelde kan vercem🥰

IMG_20220907_084759.webp
IMG_20220907_084751.webp
evet guzelliklerim sanırım bende hamileyim 🥺😍😍 Lale95 Lale95 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow fnd_50 fnd_50 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 G Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm

Ay kuzum dayanamadım yakın hastaneden 12.15 e randevu var aldm annemede öğlen arkdşlarşa yemeğe çıkcaz dedim😂😂😂 duramıcam akşama kadar

Ayy teşekkür ederim kuzum öğlen kan vercem bakalm inşallah o zamaninancam❤️

Ay galiba bilmiyorumki kan vermeden inanamıcam galiba ben gece gitcektm bekleyemicem öğlen yemeğe diye çıkıp özelde kan vercem🥰
Oh be taş olsa çatlar çok iyi yapmışsın ben işten dolayı diye bişey diyemedim ama erken Alman iyi oldu benim şuan çift çizgi çoksa gözüm işi görmez uça uça giderim ahahaha 🤣🤣🤣🤣

Back
X