Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür 🙏🏼 amin kuzum amiiinnn. Darısı sizin başınıza en kısa zamanda bu ay çok güzel sizde geleceksiniz o güzel haberlerle 🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️ gönülden dua ediyorum her zaman 🥲🎈
Amin canım benim Allah razı olsun🤲🏻🥰🌸 İnşallah bakalım sizin şöyle sağlıklı ilerleyişlerinizi görelim benim daha Eylül sonu bat ozamana kadar sizlerin mutluluğuyla sevinirim😀🌸🥳

Biliyordum biliyordummmmm 😍😍😍 hayırlı uğurlu olsun aşkımmmmm ay çok duygulandım 🥹🥹❤️
😍😍😍 rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla en yakım zamanda inşallah
Evet Allah tarafından senin için uyandırıldım😊😍 ben buna hep inanırım hiç bişey tesadüf değildir herşeyin bir nedeni vardır iyiki uyanmışım sabahım günüm güzelleşti sayende resmen🥰🌸
❤️❤️ gerçekten herşeyin var bi nedeni iyiki varsınız

Bilmiyorum ya çok regl olacakmış gibi hissediyorum ben bu ay çok güzel değerlendirmiş olmama rağmen pek inancım yok belirti olarak da regl öncesi belirtilerim var kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve büyümesi,su gibi akıntı falan senin ne belirtilerin var canım
Hiçbir belirtim yok canım vallahi şuan bomboşum hatta adet öncesi sivilcem çıktı sanırım bende de olmadı :/

Hiçbir belirtim yok canım vallahi şuan bomboşum hatta adet öncesi sivilcem çıktı sanırım bende de olmadı :/
Ovulasyon testi yaptın mı peki yumurtlama biliyo musun benim yumurtlama 26sinda çatlama 28inde oldu acaba reglim erken gelir mi

Yaa çok şükür dedim bu süreci beraber yaşıcaz diye, sıra diğer arkadaşlar da 😍
Evet evet onlarda da görelim çiftleri bebişlensin buralar ben sadece kan sonucunu görüp sağlıklı gebelik oldugunu öğrenene kadar sakin kalmaya çalışıyorum kimyasalı var bişeyi var vs vs allah korusunda

Evet evet onlarda da görelim çiftleri bebişlensin buralar ben sadece kan sonucunu görüp sağlıklı gebelik oldugunu öğrenene kadar sakin kalmaya çalışıyorum kimyasalı var bişeyi var vs vs allah korusunda
İlk zamanlar biraz stresli geçiyor ama Allah'ın izniyle güzel ilerlicek içiniz rahat olsun miraclebeyb miraclebeyb seninde askom 😅

Back
X