- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.141
Yaa çok şükür inşallah sağlıkla ilerler isteyen herkese nasip olsunÇok sevindim canım bak doktor da görmüş minik bebeğini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok şükür inşallah sağlıkla ilerler isteyen herkese nasip olsunÇok sevindim canım bak doktor da görmüş minik bebeğini![]()
Umut hep varmiraclebeyb R raainbow @000umutlu000
Mucizemmm16 @Lale95
fnd_50
Marulkafakz ve etiketleyemediğim diğer güzeller
Kızlar ben en son 25 Ağustos’ta ovu testi yapmıştım buraya atmıştım pike yakındı 1-2 güne pik olur dendi ondan sonra test yapamadım tatildeydim denk gelmedi ama gün aşırı değerlendirme yaptık. Yumurtlama büyük ihtimal 25-26 Ağustos gibi oldu belki daha geç. Bat tarihim kaydı büyük ihtimal o yüzden de biraz erken yaptım galiba testi
Kendimi bu şekilde avutmaya çalışıyorum kızlar
hala umudum var yani
![]()
valla müthiş haberleri okudukça görüyorum yeni yeni :):) hayırlısı olsun inşallah canımm valla hamilesiinnEki Görüntüle 3125894 Eki Görüntüle 3125895 evet guzelliklerim sanırım bende hamileyim@Lale95 @melek076 @000umutlu000 R raainbow
fnd_50
Mucizemmm16
Demgey3 @Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm
O gün beraber yapalımO da uyar mı bilmiyorum ya nolur nolmaz diye gecikti demek için 13ünü beklerim bence ben test yapmak için tabi daha önce kırmızılar gelmezse![]()
Teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza olsun inşallahvalla müthiş haberleri okudukça görüyorum yeni yeni :):) hayırlısı olsun inşallah canımm valla hamilesiinn![]()
![]()
![]()
Evet yaaa minicik şükürler olsun cidden sağlıklıda ilerlesin sizteyzeleri şanslı geldiniz bizde size şans getirelim inşallahYaaaa kese bile oluşmaya başlamışyaaa gördün mü maşallah teyzesinin minnakına
değeride bildir canım
![]()
Evet ya 4 haftalık minicik bişey allahım yaa heyecandan içim içime sığmıyorYaaaa kuzum beniiiiimmm çok sevindim çokkkk öyle minikte değilmiş demekkkk 4 haftalıkzaten belirgin bir çizgi çıkmıştı kuzum yüksek çıkar değerin
galiba ney kızzzzz gebesin gebeeee
![]()
Mutlaka haber vercem kuzumÇok heyecanlı haber et![]()
İnşallah inşallaaahMaşallah kuzuu darısı başıma![]()
Teşekkür ederim kuzumm evet içim içime sığmıyor rabbim hepinize nasp etsin sağlıklı bebekler gebelikler inşallahne güzel bir haber bu böyle yaaa maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu oldum senin adına canımmm ayy çok heyecanlı![]()
![]()
![]()
![]()
Yaaa çok ama çok sevindim her şey fok güzel olacak kuzum ben inanıyorum kan sonucun da güzel çıkacak güne çok güzel başladık@Lale95 @mucizeyimbenMucizemmm16 @000umutlu000
Demgey3
miraclebeyb @partalina_
fnd_50 diğer ismini heyecanlan hatırlayamadıgım kızlarım kan verdim saat 3 te çıkıcak ultrasonla baktı tahmini 4 hafta 1 günlük dedi kese oluşumu diyebileceğim çok küçük bir oluşum var dedi o yüzden kan değerine bakmamız lazım ama yüksek ihtimalle kan değerin yüksek çıkıcak gebelik var diyebiliriz şuanlık dedi
Kızlar hamileyim galibaa yaa
![]()
Ee hep diyoruz umut hep var kuzum kırmızılar gelmesin bebiş haberi gelsin inşallahmiraclebeyb R raainbow @000umutlu000
Mucizemmm16 @Lale95
fnd_50
Kızlar ben en son 25 Ağustos’ta ovu testi yapmıştım buraya atmıştım pike yakındı 1-2 güne pik olur dendi ondan sonra test yapamadım tatildeydim denk gelmedi ama gün aşırı değerlendirme yaptık. Yumurtlama büyük ihtimal 25-26 Ağustos gibi oldu belki daha geç. Bat tarihim kaydı büyük ihtimal o yüzden de biraz erken yaptım galiba testi
hala umudum var yani
![]()
hayırlısı olsun canım benim diğer aya son gaz devam ediyoruz modumuzu hiç düşürmeden kavuşacağız inşallah minnak ellere
Çok sağolun kuzum inşallahYaaa çok ama çok sevindim her şey fok güzel olacak kuzum ben inanıyorum kan sonucun da güzel çıkacak güne çok güzel başladık![]()
Kuzum kese 1500 lerde görünmüyor muyduEvet yaaa minicik şükürler olsun cidden sağlıklıda ilerlesin sizteyzeleri şanslı geldiniz bizde size şans getirelim inşallahArasın doktor hemen etiketlicem kuzum
Evet ya 4 haftalık minicik bişey allahım yaa heyecandan içim içime sığmıyorrabbim sizede nasip etsin inşallah
Mutlaka haber vercem kuzum
İnşallah inşallaaah
Teşekkür ederim kuzumm evet içim içime sığmıyor rabbim hepinize nasp etsin sağlıklı bebekler gebelikler inşallah![]()
Kese var demedi bir oluşum var burda dedi kistin miyomun hiç birleşiyin yok muhtemelen oluşumu kese oluşum öncesi diye adlandırabiliriz dedi muhtemelen sol yumurtalıktan olmuş orda hormonel büyüme zaten var dedi kan değerin bence güzel çıkıcak şuanlık bence sana gebe diyebiliriz dediKuzum kese 1500 lerde görünmüyor muyduben mi yanlis biliyorum nerden baktı vajinalden mi
Oyyy taze annişimiz teşekkür ederiiiimmTabiki her zaman umut vardır hiç canını sıkmaa![]()
Ayyy inşallah kuzum kırmızılar gelmeden umudumu kaybetmeyeceğimUmut hep varbekleyelim hatta beraber yapalım testleri görelim pozitifleri inşallah
![]()
valla kuzum benimde kırmızılara bakarsak 24 ünden hesaplama yaparsam tam o gün ama takvime bakarsam 25 inde çatlama olmuş demekki bi gün öncesinden hesaplama yapılıyor ben o günde pik gibi gördüm hatta üst üste 2 gün deneme yaptık diye 25 inde deneme yapmamıştım tam da demekki o gün çatlamış benimde ahh kaçtı sonraki gün artık silikleşmişti o gün değerlendirme yapmıştık :) bende ona bağlıyorum diğer aya tam gaz devam ediyoruz canım :):)miraclebeyb R raainbow @000umutlu000
Mucizemmm16 @Lale95
fnd_50
hala umudum var yani
![]()
Oyyy inşallah bebeğim inşallahEe hep diyoruz umut hep var kuzum kırmızılar gelmesin bebiş haberi gelsin inşallah![]()
Bide şey ben tuvalete sıkışık gitmiştim iyiki tuvalete sıkışık gelmişsin normal gelseydn belki bunu görme ihtimalimiz hiç yoktu çünkü erken ultrason için dediKuzum kese 1500 lerde görünmüyor muyduben mi yanlis biliyorum nerden baktı vajinalden mi
Bu aydan hala umudum bitmedi ama kuzum kırmızılar daha gelmedi bugünde ağrım yok gelecek gibi değil bakalım eğer gelirse de dediğin gibi diğer ay tam gaz devamhayırlısı olsun canım benim diğer aya son gaz devam ediyoruz modumuzu hiç düşürmeden kavuşacağız inşallah minnak ellere![]()
Evet kuzum diğer aya tam gaz devamvalla kuzum benimde kırmızılara bakarsak 24 ünden hesaplama yaparsam tam o gün ama takvime bakarsam 25 inde çatlama olmuş demekki bi gün öncesinden hesaplama yapılıyor ben o günde pik gibi gördüm hatta üst üste 2 gün deneme yaptık diye 25 inde deneme yapmamıştım tam da demekki o gün çatlamış benimde ahh kaçtı sonraki gün artık silikleşmişti o gün değerlendirme yapmıştık :) bende ona bağlıyorum diğer aya tam gaz devam ediyoruz canım :):)
İnşallah kuzum benimmmmm.İnşallah kuzum buraları bidahakinede siz şenlendirin inşallahbize sağlıklı gebelik sizede bebek diliyorum inşallah
![]()
hala umut var canım kesinlikle senin daha gelmediler belki geç döllenme oldu belli mi olur o yüzden çıkmayabilir daha inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzummBu aydan hala umudum bitmedi ama kuzum kırmızılar daha gelmedi bugünde ağrım yok gelecek gibi değil bakalım eğer gelirse de dediğin gibi diğer ay tam gaz devam
Evet kuzum diğer aya tam gaz devamgün aşırı yapmak bana daha mantıklı geliyor ben yumurtlamayı takip ediyorum ama yine de günaşırı yapıyorum
![]()
Merhabaa 28 eylül yazmışsın da bebeğini kaybettikten sonra adet oldun mu yoksa olacağın ilk adetin için mi bu tarihi verdin acaba?Ben yazmıştım balım 28 Eylül![]()