Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar napıyosunuz @miresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 @Lale95 @ ? R raainbow kuşum mesajları okudum ama yazamadım bebeğim eşin ne güzel mutlu olmuş çok çok sevindim ❤❤ ayy benim ruh sağlığım hiç iyi değil bugün kızlar kendimi camlara vurdum onları sildim 🤣🤣🤣 daha yemek bile yemedim canım istemiyo 🙄 dolunay çarptı galiba 🌕
Kuzum ben misafirlikteyim sohbet muhabbet 😍 kız ben mesajları kaçırdım galiba R raainbow eşine sürpriz mi yaptın 😍 Arada öyle olur kuzum sürekli olmasında 🤣 toparlan en kısa zamanda değerlendirme günlerin yaklaşıyor 😍😍😍❤️

Kızlar napıyosunuz @miresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 @Lale95 @ ? R raainbow kuşum mesajları okudum ama yazamadım bebeğim eşin ne güzel mutlu olmuş çok çok sevindim ❤❤ ayy benim ruh sağlığım hiç iyi değil bugün kızlar kendimi camlara vurdum onları sildim 🤣🤣🤣 daha yemek bile yemedim canım istemiyo 🙄 dolunay çarptı galiba 🌕
Kiz sen sürekli temizlik mi yapiyorsun ne xaman baksam temizlik veya hastalık yazmissin 😂

Kızlar bata yarın 4 gün kalmış oluyor. Elimde laboquick kaset test de var predictor erken gebelik testi de. Sizce yarın yapayım mı test duramaz oldum 🙉🤦🏻‍♀️

😂😂😂 supersin asko. Aklima ne geldi dün benim lh pozitif cikti eşime attim kaset test seklinde olanlrdandi. Adetimde 5-6 gun önce bitmisti ilk iliskim ozaman oldu yani diyorki eşim aaa 5-6 günde bebek belli oldumu😂😂😂 yok dedim bu bebek değil ekşın yapmamiza soyleyen test😂😂😂

Ahahahaha Allah seni güldürsün çok güldüm buna🤣🤣🤣 kızlarda o icadı bekliyor edilse kapış kapış gider deseydin ahahahaha🤣🤣🤣🤣

Aman aman dikkat ediyoruz kendimize boşver camı perdeyi üşütme bide kız 🤣🤣🤣 düğünden döndüm şimdi canım ekşın günü bugün önce dinlenicem biraz🤣🤣🤣

Aman aman dikkat ediyoruz kendimize boşver camı perdeyi üşütme bide kız 🤣🤣🤣 düğünden döndüm şimdi canım ekşın günü bugün önce dinlenicem biraz🤣🤣🤣
Kız ben kafayı üşütmüşüm kendimi üşürsem nolur ki 🤣🤣🤣🤣 oh dinlen birazdan yine yorulcan aşko vurduğunuz gol olsuuunnn🤭🤭🤭❤❤⚽⚽

Kızlar bata yarın 4 gün kalmış oluyor. Elimde laboquick kaset test de var predictor erken gebelik testi de. Sizce yarın yapayım mı test duramaz oldum 🙉🤦🏻‍♀️
Hangi gün yumurtlama gördün kuzum? Ben biraz daha beklemeni tavsiye ederim daha erken gibi 😘

29-30 Ağustos gibi yumurtlama oldu canım bekleyeyim dimi of son günler geçmek bilmiyor 😢🥲
Canım daha çok erken bence bat günü sabahı yap ❤️ Belirtilerin var mı 😘 şimdi yaparsan varsa da betan çok düşüktür o yüzden negatif çıkar boşuna moralin bozulur . Bence bekle kuzum inşallah vardır inşallah pozitifi görürsün 😘❤️😍

Ya valla ya sıkıyo artıkın 🤣🤣 Ben daha başlamadan beklemeyi hayal etmeye başladım bile 🤣🤣🤣🤣

Ahahaha benimde bi 10 günüm kaldı işte beklemeye bakalım inşallah tutar bu ay ya ben artık kağıda yazdım tarihleri eşime dedim burdan bak ben unutursam sen hatırlat🤣🤣🤣🤣🤣

Canım daha çok erken bence bat günü sabahı yap ❤️ Belirtilerin var mı 😘 şimdi yaparsan varsa da betan çok düşüktür o yüzden negatif çıkar boşuna moralin bozulur . Bence bekle kuzum inşallah vardır inşallah pozitifi görürsün 😘❤️😍
Haklısın canım bekleyeyim biraz daha sabredip. Hiç belirtim yok zaten dümdüzüm sıfır belirti umudum pek yok ama insan işte yine de acaba diyor 🥲 inşallah çok teşekkür ederim canım benim😍❤️

Haklısın canım bekleyeyim biraz daha sabredip. Hiç belirtim yok zaten dümdüzüm sıfır belirti umudum pek yok ama insan işte yine de acaba diyor 🥲 inşallah çok teşekkür ederim canım benim😍❤️
Beklemek çok zor biliyorum şuan bende bekliyorum zorlanıyorum 🤭😍 daha iyi kuzum kendini dinleyip belirti aramamak 😘 umudumuzu hiç bir zaman kaybetmiyoruz her zaman umudumuz var 🌸❤️

Back
X