Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonunda yaptım testi 😍 hem de sıvıya falan dikkat etmedim 😂 ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş 😂
@fnd_50 @raainbow @Tiniminimavihanim Sevgicik Sevgicik M melek076
Mesajını gördüğümde bir sarkı dinliyordum daha okumadan testini görünce burnumun direği sızladı. Peş peşe her gün ne güzel haberler aldık Allahıma şükürler olsun. Öyle mutluyum ki sizşn adınıza tek tek şükrediyorum. Çünkü biliyorum bu dünyada cenneti anımsatacak tek şey evlat tır Rabbim sagsalim kucagına almayı da nasip etsin ❤️ nasıl sevindim nasıl duygusallaştım. Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömürlü etsin evladını kuzumm🤲🏻 Rabbim isteyen bekleyen herkese en güzel zamanda nasip etsin 🌼🤲🏻❤️🥰

Kız niye Allah’ın belası olsun ne güzel birşey hislerinin çıkması 😍😍 hep böyle güzel şeylerde hislerin çıkar inşallah 😍 bat dündü kuzum 7 Eylül saat itibariyle 2 gün gecikmem oldu senin bat ne zaman kuzum
26 Eylül 🤣🤣
Yol uzun daha 🤣
Sen bekle bir hafta geciksin
Şimdi gecikme duyunca bence gebesin diyorum 🙈🙈

Bende öyle yapmıstım ama pike yakın görünce günde iki kere yapmıstım kuzum her gün aynı saatlerde yapmak daha dpgruymuş galiba
Evde 4 test kaldı
Sipariş etsem bile içinde 5 tane gebelik testi var
Elime geçse direk yaparım kendimi tanıyorum 🤣🤣
Ondan almak istemiyorum

Evde 4 test kaldı
Sipariş etsem bile içinde 5 tane gebelik testi var
Elime geçse direk yaparım kendimi tanıyorum 🤣🤣
Ondan almak istemiyorum
Aynıı benn 😂😂 ama bu ay bende birsey oldu değil test kendim için bebek düşüncesi bile kafamdan iyice cıktı yani hiç heveslenme heyecanlanma yok ee böyle olunca dükkanları da kapattık 😂😂

Kız niye Allah’ın belası olsun ne güzel birşey hislerinin çıkması 😍😍 hep böyle güzel şeylerde hislerin çıkar inşallah 😍 bat dündü kuzum 7 Eylül saat itibariyle 2 gün gecikmem oldu senin bat ne zaman kuzum
Kuzum yarın bi daha mı yapsan test normalde gecikir misin böyle

Back
X