- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.761
Yaa dimi az yediriyim bariBen hamile kaldığım ay eşim yedi ne çektim yav![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa dimi az yediriyim bariBen hamile kaldığım ay eşim yedi ne çektim yav![]()
Kız sana bisi diyimmi anasinifi ogretmeniyim kac sene ogretmenlik yaptim sonra biraktim. 2 yil once kızım kaza gecirdi skntili döneme girdim. Suan psikolojik olarak hic bir (öğrenci) kabul edecek gibi degilim. Devam etseydim meslege eminimki skntili gecerdi benim icin korkularim var sanki hep bisey olacak gibi. Olsun herseyden haberin oluyo bide oyle bak olayaSüper mi aşkohergün psikolojik savaşlara giriyorum
Yaz anam yaz rüyalarıma giriyor hergün![]()
iki dakikada kurdu senaryoyu
zaten senin lafını yapan kişi de bu topicler de geziyorsa onunda çocuğu olmuyordur o zaman aşko oda ondan buralardadır
rahat ol
![]()
Yakin sayiliriz asko 2 saatlik yol batı karadeniz bende düzceBen bi kuyuya bi kere düşerim aşko ikinciyi atlamam gerilerde var ahahahahahabütün msjlarımı güncelliyorsun böyle olmaz yahu
Gresunluyum Zngldakta yaşıyorum aşko kısaltınca küçük görünür belki ahahaha
![]()
Valla bende okeyim aşko insta da olur telegram da kocalar whatsaptan dikizlerse diye oralarda olur yaniAhahahah aman bizim msjlara kimse yetişemez baksana dünden bu güne bakmayan bile bulamıyor ahahahaama geçersek ben okeyim Yani
![]()
Ayyy benim de asla yardım istememek gibi bi huyum var, hiçbir konuda.. ama bu çok yıpratıcı bişey aslında.Erkek koçlar tamamen farkli,iyi ki zıt olmuşsunuz,ayni olsaydınız anlaşmaniz zor olurdu,ablam da koç ben de
Farkli huylarimiz var,ablam iş yaparken hep beni çalıştirir elinin altinda şunu getir bunu getir falan
Ben asla ve asla kimseye şu işi yap yardim et falan diyemem,hastayken bile yatak döşek yatarim yine de kendi işimi kendim görürüm
Kv neden bana haber etmedin falan der yardim ederim söylermiyim asla
Yakin sayiliriz asko 2 saatlik yol batı karadeniz bende düzce
Kız karin icinde o sıvı yabanci yerde degil kuştan cikmadi icerde kaldiHangi sıvı belki yine görürümYa ben ne zaman yumurtladım yada yumurtlayacak mıyım yaaaa sıvı mıvı gelmiyor normalde bu aralar ben hep ıslak olurum ne bu ya
![]()
Ahahaha bak bu çok mantıklısenin ne işin vardı oralarda derim
şaka bi yana yakın çevrem dışında komşudur akrabadır kimseye söylemedim herkes hala biz yapmıyoruz sanıyorlar o yüzden benden kimse şüphelenmez
![]()
HaklisinnnnnnHee anladım aşko ne ilginç şeyler öğreniyoruz kanka gittikçe yumurtlama olayları tuhaflaşıyo![]()
Ahahhaahh kız yine yazmasaydın bariBen bi kuyuya bi kere düşerim aşko ikinciyi atlamam gerilerde var ahahahahahabütün msjlarımı güncelliyorsun böyle olmaz yahu
![]()
inşallah bu ay güzel haber alırız senden bebeğiiiiimmAllahtan ki ay kendi kendine kapalıyı yoksa ben asla kapatamıyorum aşkoayy inşallah bebeğim
❤
Kız merkeze cikiyorum gel kahve ismarliyimKııız ay hemen şurası ya ne güzel yaaaaaşko çık çık gel müsait olunca kız
![]()
He valla ya yiter artıkHaklisinnnnnnakli melakelerimizi yitirmeden bi gebe kalaydik iyiydi
Dur ben anlamadım tane tane anlat rahimdeki ne sıvısı. Neden letu ile başlıyor klomen falan değil bir de nereye gittin aşılama ücretsiz olduAskolarim @sultansultan90 @Gzmyts53 @FangDemgey3 @bitliKedi
Mucizemmm16
Ginnys @Lale95
_Umutlu_Pozitif_ @Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis
döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.
Ahh kuzum Allah hiçbir kaza bela vermesin bi dahaKız sana bisi diyimmi anasinifi ogretmeniyim kac sene ogretmenlik yaptim sonra biraktim. 2 yil once kızım kaza gecirdi skntili döneme girdim. Suan psikolojik olarak hic bir (öğrenci) kabul edecek gibi degilim. Devam etseydim meslege eminimki skntili gecerdi benim icin korkularim var sanki hep bisey olacak gibi. Olsun herseyden haberin oluyo bide oyle bak olayasorumlulugun yok en azindan
Kız karin icinde o sıvı yabanci yerde degil kuştan cikmadi icerde kaldiaskom bak benimde catlamis yumurtam ama akinti miktarim gram degismedi
Kız bizimki sevdi aslinda ama unutuyoruz hep. Bide rejimde suan. Diyoki 2-3 kasik yerdim aslinda.Ben hamile kaldığım ay eşim yedi ne çektim yav![]()
Ayyy ölüyorum gülmektenBen bi kuyuya bi kere düşerim aşko ikinciyi atlamam gerilerde var ahahahahahabütün msjlarımı güncelliyorsun böyle olmaz yahu
![]()
Bende sabahtan beri agliyorum canim ama elimden birsey gelmiyor coj uzuldumahhh canımm çok üzüldüümm anlatamam gözlerim doldurabbim size güç kuvvet sabır versin inşallah
bu son olsun Rabbim hayırlısyla sağlıklı gebelik nasip etsin inşallaah
Aminnnn. Cumlemize evlatlarimizaAhh kuzum Allah hiçbir kaza bela vermesin bi daha![]()