Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy inşallah aşılamalara gerek kalmadan gelir bebişin sağlıkla 🌸❤️ çünkü baya var aşılamalara bu süreçlerde hamile kalanları çok duydum hadi inşallah 🌸❤️
İnsallah canim. Ya iste bir ay daha letu tedavisi dedi mecburen. 2. Ay yapicm dedi. Hayirlisi olsun. En azindan adım adım ilerliyorum. Yerimde saymiyorum.

Aşko başlık milletin dırdır yapan kocası biz yazmadık bizim kocamızda değil çok şükür boşverin🤣🤣 ama karım çok dırdır yapıyor diye başlık görürseniz hemen etiketleyin dikkatimi çekebilir neden çünkü bizimkilerden biri olur nemelazım denk gelir falan lan bu başlığı hangimizin kocası açtı diye düşünürüz ahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ahahahah olmaz diyemem mümkün çünkü bu gidişle biri patlayabilir hepimizin kocası o başlık altında toplanabilir🤣🤣🤣🤣

yoook öyle bi dünya bende alıştım valla hayır girme derse diyelim 2 gün girmem dır dır tepesinde konusurum yürü git arkadaşlarına yaz der kendi bilir valla 🤣🤣🤣

Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 dır dır dedi duydunuz ben demedim o dedi başlıklara bakın bizim raainbowun kocişi topik açmış olabilir😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

valla uykum geliyor hep bi yatsam tüm gün uyurum bide bel ağrım çok fazla cuma kontrolüm var her ne kadar sevinsemde bi yanım duada inşallah sağlıklı süreçtir diye keseyi görene kadar içimdeki kuşkuyu atamıyorum malesef ❤️
Oyyy miniğe bak sen nasıl etkiliyor annesiniiii ❤️🌸🌸 hepsinin sebebi çok tatlı ama insan seve seve çeker tüm ağrıları ❤️ Kuzum hep dua edelim inşallah bu süreç hepiniz için çok sağlıklı geçer inşallah 😘❤️

Aşko çok erken değil mi o günler ya sonrasında yumurtlama olursa 🤔🤔 ay bende bu ay eşime yedirmeye çalıştım ama zar zor yani tadını hiç sevmiyor ama önümüzde ay iyice düzenli yedircem inşallah iyi gelir bende duydum çok iyi geldiğini hatta bugünden başlarım yedirmeye 🤣🤣
Adam enerji patlaması yaşamasın aşko dikkat et bak 🤣🤣🤣🤣 adetin bitmesine yakın yedirmeye başla bari kazaya kurban gitme 🤣🤣🤣🤣

Aşko başlık milletin dırdır yapan kocası biz yazmadık bizim kocamızda değil çok şükür boşverin🤣🤣 ama karım çok dırdır yapıyor diye başlık görürseniz hemen etiketleyin dikkatimi çekebilir neden çünkü bizimkilerden biri olur nemelazım denk gelir falan lan bu başlığı hangimizin kocası açtı diye düşünürüz ahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahahah 🤣🤣🤣 Benimkide açabilir çünkü galiba biraz ben de çok konuşuyorum 🤣🤣🤣🤣

Oyyy miniğe bak sen nasıl etkiliyor annesiniiii ❤️🌸🌸 hepsinin sebebi çok tatlı ama insan seve seve çeker tüm ağrıları ❤️ Kuzum hep dua edelim inşallah bu süreç hepiniz için çok sağlıklı geçer inşallah 😘❤️
hiç sorma susam kadar haliyle koca bünyeyyi sarsıyor valla aman o sağlıklı olsunda ağrısıda uykusuda başımüstüne ❤️ inşallah kuzum bende hepimiz için aynı duayı ediyorum 😘❤️

Askolarim @sultansultan90 G Gzmyts53 @Fang Demgey3 Demgey3 @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 @asunny @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis 😃 döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.
Hic birine gerek kalmadan güzel haberler bekliyorummm sendennn 😍😍😍

Aşko çok erken değil mi o günler ya sonrasında yumurtlama olursa 🤔🤔 ay bende bu ay eşime yedirmeye çalıştım ama zar zor yani tadını hiç sevmiyor ama önümüzde ay iyice düzenli yedircem inşallah iyi gelir bende duydum çok iyi geldiğini hatta bugünden başlarım yedirmeye 🤣🤣
Kuzum normalde 26 günde bir regli oluyorum 2 aydır 28 günde bir olmaya başladım bakalım bu ay nasıl olucak bilemiyorum ki o yüzden 26 günde bir gibi düşündük ama garanti olsun diye 15. Günde dedik hatta 14 15 16. Günler olsa fena olmaz 🤣🤣🤣 garanti olayını zirveye taşımak için 🤣🤣🤣

Kuzum inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bebiş gelir 😍❤️ Ay inşallah regl gelmez de bebek gelir ya ❤️😍😍
İnanki umudum o yönde. İnsallah🥰
Hadi hayırlısı canım..belkide bir mucize olur😍
Mucizelere ihtiyacimiz var🌸🥰 sen nasilsin bu arada nasil oldun
Aşko inşallah gerek kalmadan bebiş gelir çünkü çok var öğle aşılama İçin çatlatma iğnelerini olup aşılamayı tamamlamadan hamiş kalan🥰🌸🤲🏻 Güzel gidiyorsun hadi bakalım hayırlı haberlere🧿❤️
Yaa doktor her gitmeme bu ay umutluyum senden diyor ama bakalim☺️🤷🏼‍♀️

@Random3 taktiği uyguluyorum bu ay 9. 10. Ve 12.13.Günlerde ekşın dıkşın yapcam aşko hatta 14 15 16 Allah ne verdiyse 🤣🤣🤣🤣 bide eşime zorla keçi boynuzu özü yediriyorum o unutuyo 🤣🤣🤣 bende yiyorum bakalım keçi boynuzu özü iyi geliyormuş özellikle erkekler için kuzum
Kesinlikle iyi geliyor 😅 bide cinsel isteği artırıyor ya istesen de kurtulamicaksin ahdhshhd gerçi sende yiyormussun kiiizz🤭🤭

Bende burdan çok geriden geliyorum ya kaçırdığım çok mesaj vs var batları kaçırdım mesela en son yine 🤣🤣🤣 burdan yazması zor oluyo bide herkes yazdıklarımızı okuyo ya kızlar 🤣🤣🤣🤣 neyseki essah isimlerle değiliz yoksa aman Ya Rabbi 🤣🤣🙈

Ya sorma bide dün kendimi ifşaladım memleket mahalle ne varsa yazdım bi tanıdık denk gelip okusa ne yaptığımı nereye gittiğimi hep konuştuk Ya kız🤣🤣🤣 parçaları birleştirir vallah bu bizim komşu ahanda çocuğumu olmuyormuş kulüplerde çare arıyoo bak bak görüyonuzmu diye bir avuç içi şehirde dedikodumu çıkarırlar inanki ben etrafımda sağlıklı birey görmediğim için🤣🤣🤣🤣

Askolarim @sultansultan90 G Gzmyts53 @Fang Demgey3 Demgey3 @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 @asunny @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis 😃 döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.
Hiç gerek kalmayacak eminim aşko 🙏
Dualarımdasın❤️

Back
X