Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha bak bu çok mantıklı😂 senin ne işin vardı oralarda derim🤣🤣🤣 şaka bi yana yakın çevrem dışında komşudur akrabadır kimseye söylemedim herkes hala biz yapmıyoruz sanıyorlar o yüzden benden kimse şüphelenmez🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahahha aynen aşko savunman hazır olsun 🤣🤣🤣 benim kimse bilmiyor aşko sadece siz onun dışında en yakınlarım bile bilmiyor hala istemiyoruz zannediyorlar bizi bilseler susmazlar ki boşver bilmesinler
🤣🤣🤣🤣 soran olursa biz yapmıyoruz demeye devamke oluncada aşko sürpriz oldu nasıl oldu anlamadım ki korunuyoduk dersin 🤣🤣🤣
ahahahah işte bunu yapacağım galiba 🤣🤣🤣🤣

Dur ben anlamadım tane tane anlat rahimdeki ne sıvısı. Neden letu ile başlıyor klomen falan değil bir de nereye gittin aşılama ücretsiz oldu
15 gün mü geçmiş yumurtlamadan onu da anlamadı. Son letü nedir en yenisi
Askolarim @sultansultan90 G Gzmyts53 @Fang Demgey3 Demgey3 @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Ginnys Ginnys @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis 😃 döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.
15 gün mü geçmiş yumurtlamadan onu da anlamadı. Son letü nedir en yenisi falan mı demek istedi

Ahahahha aynen aşko savunman hazır olsun 🤣🤣🤣 benim kimse bilmiyor aşko sadece siz onun dışında en yakınlarım bile bilmiyor hala istemiyoruz zannediyorlar bizi bilseler susmazlar ki boşver bilmesinler

Aynen aynen bilmeyince hani niye olmadı halen kız diye sormuyor kimse 😂😂😂

Yap zaten aşko hepimiz yapalım neyimiz eksik süprayz bebekleri olanlardan Allah Allah 🙄🤣🤣🤣

Kız bizimki sevdi aslinda ama unutuyoruz hep. Bide rejimde suan. Diyoki 2-3 kasik yerdim aslinda.
Benim eşim nefret eder pekmez tarzı şeylerden bi ara öğürüyordu yerken 😂😂😂 son bi kez deneyelim dedigi icin mecbur yemek zorunda kaldı 😅 1 yemek kaşığı yedi her gün bazen 2 yemek kaşığı kadar

Aynen aynen bilmeyince hani niye olmadı halen kız diye sormuyor kimse 😂😂😂
Kız valla birde onlarla uğraşamam zaten stresli bir dönem 🤣🤣🤣
Yap zaten aşko hepimiz yapalım neyimiz eksik süprayz bebekleri olanlardan Allah Allah 🙄🤣🤣🤣
Ay aşko inşallah ya bazen boşluğa düşüyorum sanki hiç olmayacak gibi yoruldum gibi ama sonradan da o kadar aylar yıllar deneyip sonunda mutlu haberi alanları görünce de umutlanıyorum ❤️ Ama gerçekten beklemiyorduk sürpriz oldu diyenlerden olmak isterdim 😔

Kız sana bisi diyimmi anasinifi ogretmeniyim kac sene ogretmenlik yaptim sonra biraktim. 2 yil once kızım kaza gecirdi skntili döneme girdim. Suan psikolojik olarak hic bir (öğrenci) kabul edecek gibi degilim. Devam etseydim meslege eminimki skntili gecerdi benim icin korkularim var sanki hep bisey olacak gibi. Olsun herseyden haberin oluyo bide oyle bak olaya😁 sorumlulugun yok en azindan
Öncelikle çok geçmiş olsun
Bende geçen sene babamı kaybettiğimden hiç iyi değildim inanki
Bana sağolsun sendikada 3 ay ödenen izin verdiler
Toplanamadım tabi 3 ayda ama iyi geldi
Bende kendimi bazen öyle hissediyorum ama herşeyden haberim oluyor 🤣🤣
Tabikide susma ve anlatmama zorunluğum var mahremiyet kanununa göre 🤣🤣
Kaynanası benim gibi fena olanlar bana davayı anlatabilir yazarım size 🤣🤣🤣

Ay aşko inşallah ya bazen boşluğa düşüyorum sanki hiç olmayacak gibi yoruldum gibi ama sonradan da o kadar aylar yıllar deneyip sonunda mutlu haberi alanları görünce de umutlanıyorum ❤️ Ama gerçekten beklemiyorduk sürpriz oldu diyenlerden olmak isterdim 😔
Kız asma o suratını 😘😘 olucak bebeğim zamanı vardır bekliyoruz işte birlikte nasip ne zamansa o zaman olucak biz kendimizi ne kadar hırpalasakta o zamanını bekliyo ❤❤

Kız sana bisi diyimmi anasinifi ogretmeniyim kac sene ogretmenlik yaptim sonra biraktim. 2 yil once kızım kaza gecirdi skntili döneme girdim. Suan psikolojik olarak hic bir (öğrenci) kabul edecek gibi degilim. Devam etseydim meslege eminimki skntili gecerdi benim icin korkularim var sanki hep bisey olacak gibi. Olsun herseyden haberin oluyo bide oyle bak olaya😁 sorumlulugun yok en azindan
Ayy sende mi öğretmensin bebeğim yerüüm😍❤❤

Kızlar ben size bişey danışmak istiyorum. Ben 4.evre endometriozis hastasıyım cerrahi geçirdim 2 yıl önce ,amhım iyi sayılır geçirdiğim ameliyata göre son ölçüm 2.68.1.5 yıllık evliyim 8 ayı mecbur korunma oldu kist için ilaç kullandım, bu 7.ay olacak korunma yok hamile kalamıyorum. Hsg çekildim sıkıntı yok eşim sperm testi yaptırdı sorun yok, hormonlarıma baktırdım sorun yok. Doktor kontrolüne gidiyorum her ay ama sadece kistimin büyüklüğü ile ilgileniyorlar diyebilirim doğal yoldan dene diyolar rahim filmini bile kendi isteğimle çektirdim doktor 1 yıldan önce gerek yok dedi. Sizce ben ne yapmalıyım takviye olarak folik asit ve hayıt macunu kullanıyorum, sağlıklı beslenmeyi çalışıyorum, stres de yapmamaya çalışıyorum ama yapıyorum. Sizin bana öneriniz ne olur bu durumda doğal denemeye devam mı yoksa tüp bebek merkezine mi gidip muayene olayım? 28 yaşındayım bu arada

Ne dedi o Mucizemmm16 Mucizemmm16 surat mı astı bizim kız ben mi yanlış gördüm 🫢🫢🫢 yasaklı şeyler yapmayınız lütfen Demgey3 Demgey3 hanım enerji lazım gülmek lazım senin yüzün gülmezse yumurtan nasıl gülüp ağzını açacak kız aşkoooo sırıt bakim😁😁😁

Back
X