Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sabahtan beri agliyorum canim ama elimden birsey gelmiyor coj uzuldum 🥹 ignemi yaptilar serum takili suan bu gece burdayim
İnşallah ameliyata gerek kalmaz kuzum Rabbim yanında olsun 🙏 inşallah daha güzel zamanda sağlıkl gelicek evladın siz hazır oldugunuzda

İnşallah canım ya ama bu hastalıktan dolayı olmayacak gibi gelmeye başladı her ay bir umutla başlıyorum bu ay olacak diyorum sonra regl tarihi yaklaşınca olmayacak gibi gelmeye başlıyor ve sonunda olmuyo. Endometriozis çok kısırlık yaptığı için aklım çok takılıyo geç kalmışsın demelerinden ya da bu arada kistim çok büyüdü diye tekrar ilaca başlamak zorunda kalmaktan çekiniyorum inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim ilgin için
Yok ne demek canım benim
Bende ocaktan beri korunmuyoruz
Ama döneme olarak cidden bu 4. Ay
O koydukları teşhislere takılma
Rabbimiz isterse dilerse niye olmasın
Sen ful gaz devam et denemeye 🙏
Olmadı birsürü deneyeceğin yol var çok şükür
Türkiye’de bide tıp çok ilerledi buraya bakarsan 🤣

Yok ne demek canım benim
Bende ocaktan beri korunmuyoruz
Ama döneme olarak cidden bu 4. Ay
O koydukları teşhislere takılma
Rabbimiz isterse dilerse niye olmasın
Sen ful gaz devam et denemeye 🙏
Olmadı birsürü deneyeceğin yol var çok şükür
Türkiye’de bide tıp çok ilerledi buraya bakarsan 🤣
İnşallah dediğin gibi olur ikimiz de alırız bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza ❤️

Aynen aynen bilmeyince hani niye olmadı halen kız diye sormuyor kimse 😂😂😂
😂😂 hee yaa bizde söylemedik haftasonu buluştuk arkdşlarla hala düşünmüyormusumuz dediler yok düşününce haberiniz olur diyoruz içimdende çocuğa konusuyom alınma çocuuum sen onlra sonra söylicez dedim😅😅
Yap zaten aşko hepimiz yapalım neyimiz eksik süprayz bebekleri olanlardan Allah Allah 🙄🤣🤣🤣
Heee deneyip deneyip hiç haberimiz yoktu şaşırdık diyolar bizde yedik😂😂

😂😂 hee yaa bizde söylemedik haftasonu buluştuk arkdşlarla hala düşünmüyormusumuz dediler yok düşününce haberiniz olur diyoruz içimdende çocuğa konusuyom alınma çocuuum sen onlra sonra söylicez dedim😅😅

Heee deneyip deneyip hiç haberimiz yoktu şaşırdık diyolar bizde yedik😂😂
Tabikide yemiyoruz🤣🤣🤣 gerçekten korunup hamile kalan da var ama tabi bu onlar için geçerli değil

Back
X