- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.901
AhahahhaTamamdır aşkoMüge anlı gibi söyleyeyim kucam geldi çok net çok kısa kucam geldi
ben uyurum aşko akşam görüşürüz hepinizi öpüyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahhaTamamdır aşkoMüge anlı gibi söyleyeyim kucam geldi çok net çok kısa kucam geldi
ben uyurum aşko akşam görüşürüz hepinizi öpüyorum
![]()
Hamile kaldığım an hemen bende yapacam valla kız mı erkek mü diyekıızz aşkooo arpayamı işicez şimdide çarpılmayalım ama yani ben kızmı erkekmi diye merakıma işeyebilirim verme böyle bilgileri bu gruba çok tehlikeli
Bende gecen yıl cektırdım temızdı canım hatta uzerıne ıkı asılama oldum.Ben çikolata kisti oldugu icin haziran ayinda cekilmistim rahim filmi temizdi. 2 ay sonrasi yaşıyorum dış gebelik Allah'ım isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Doktorun asistani 6 ay dedi bana o yuzden sordum canim. Tekrar rahim filmi cektirmem gerekir degil mi ? İse de gidiyorum bu hafta dinlenmeli miyim yoksa kanama baslayinca mi izin alsam ? Kafam cok karisti canim kusura bakma cok soru sordum
Bakalim benim doktorum ne dicek yatisli yaptilar benim ya aslinda eve gitsem cok iyi hissederdim. Bana 4 gun sonra bakcaz beta hcg dusmez ise ikinci doz yapcaz dedi 4 cu gun yuksek cikmasi normal demis doktorun bana ikinciyi yapmasinlarBende gecen yıl cektırdım temızdı canım hatta uzerıne ıkı asılama oldum.
bırı kımyasal dıgerı negatıf oldu..
tup bebek ıcın hazırlanırken hamıle kalmışım ..
benım doktorum 3adet donemı yeterlı olur dedı bana..
evet bence cektırılmesı gerekıyor ben doktora sordum cektırmekdae fayda var demıstı.
yok canım ne kusuru senı cok ıyı anlıyorum...,
ben ıgne oldum eve geldım hastanede vs yatmamıstım bı sıkıntı olursa dırek ara demıstı doktorum sukur agrım vs olmadı,
kanamam da regl gıbı oldu..
sonrakı gunlerde bayram tatılıydı evdeydım ama ıse de gelsem gelır mısım, sancım vs agrım olmadı..
hatta ıgne oldum 4gun sonra erıklıye kampa gıttık,2gun kaldık.
hayır canım sen doktorun dedıklerını yap. 4.gün bana doktorum yuksek cıkabılır dedı .. 7.günkü degere bakmamız lazım. 4.günden düşmesini bekleriz demişti.Bakalim benim doktorum ne dicek yatisli yaptilar benim ya aslinda eve gitsem cok iyi hissederdim. Bana 4 gun sonra bakcaz beta hcg dusmez ise ikinci doz yapcaz dedi 4 cu gun yuksek cikmasi normal demis doktorun bana ikinciyi yapmasinlar7 ci gun mu gelsem direk acaba ?
Benim de çikolata kistiden dolayi dogal yolla olmaz gebelik demislerdi ama bu durum oldu ne yapicagimi bilmiyorum kafami toplamam lazim sanirim. Dogal yolla olma sansi var mi hala ?
Ayy bizim konuştuklarımız dün geceAşko gün gece en çok ben yazıştım seninle sen gittikten sonraMucizemmm16 geldi hep benimkileri okumuştur amaaannn en büyük rezil ben oldum aman beeee ay neler yazmışımdır deli bu demiştir
![]()
Aşk olsun bebeğim gitmeni isteyen kim ❤❤ hiç gitme uyuma mümkünseAz daha dayan ben firar edicem 13 dakika sonra uyucam bende![]()
Şimdi yazıyorum bebeğim ❤
Kız ciddi misin ayy ne diyosunKızlarrrrrr size bi haberim var yeni kanuna göre artık nicklerimizi kullanamayacakmışız herkes kendi ad soyadı ile topikte konuşabilecekmişşayyy ya burda yazdıklarımızda da adımız değişirse naparukkk
![]()
Ahahahah işte şimdi bittikKızlarrrrrr size bi haberim var yeni kanuna göre artık nicklerimizi kullanamayacakmışız herkes kendi ad soyadı ile topikte konuşabilecekmişşayyy ya burda yazdıklarımızda da adımız değişirse naparukkk
![]()
Duymaz olaydımmmmm
O değilde ben bat tarihlerini bulmak için mesela seninkini kaçırdım diyelim yazdığın eski mesajlara bakmak istiyorum bulmak için ama bakamıyorum sadece 1 kaç tanesi cıkıyoDuymaz olaydımmmmmya gerçeklik payı var mı gerçektennnnn o zaman buranın ne anlamı kalıyor ki
![]()
Allah Allah niye öyle oldu ki aşkoO değilde ben bat tarihlerini bulmak için mesela seninkini kaçırdım diyelim yazdığın eski mesajlara bakmak istiyorum bulmak için ama bakamıyorum sadece 1 kaç tanesi cıkıyodoğruysa ayvayı yedik gibi
![]()
Bilmiyorum aşko neden oldu gizlilik güncelleme bişey geldi belki ama sabah böyle değildiAllah Allah niye öyle oldu ki aşkoay inşallah doğru değildir ya ne yapıyoruz sanki burda adam mı öldürüyoruz te Allahım ya
![]()
Allah Allah tüp bebekte oldugunu bende duymamistim. Rabb'im sağlıklı gebelik versin çok zormuşhayır canım sen doktorun dedıklerını yap. 4.gün bana doktorum yuksek cıkabılır dedı .. 7.günkü degere bakmamız lazım. 4.günden düşmesini bekleriz demişti.
bır süre kafanı topladıktan sonra geçiyor canım suan hastane odasında boyle dusunmen cok normal bende bır haftada kendıme gelememıstım ..
dogal tabı kı olabılır neden olmasın, dıs gebelık oldu dıye dogal olamayacak dıye bsıey yok..
hatta tüp bebekte bile dıs gebelık yasanıyormus bunu da hastanede ıgne olurken hemsıreden ogrendım. ben bılmıyordum tuhaf gelmıstı...
bana tup bebekmı yaptırmıstınız dedı bende hayır dedım tupte de dıs gebelık oluyorda ondan sordum demıstı.
ınsallah bundan sonrakı saglıkla gelsın.
Ay aman yeni yeni adetler gelmesin ya şurda bizi rahat bıraksınlar iki stres atıyoruz onu da elimizden almasınlarBilmiyorum aşko neden oldu gizlilik güncelleme bişey geldi belki ama sabah böyle değildivalla ya ne ismi kullanması bu ya bulan buluyo sinyalden falan uğraştırmayın bizi ya şurada eğleniyoruz iki çiltik
![]()
Valla ya bencedeAy aman yeni yeni adetler gelmesin ya şurda bizi rahat bıraksınlar iki stres atıyoruz onu da elimizden almasınlar![]()
AminnnnnnAllah Allah tüp bebekte oldugunu bende duymamistim. Rabb'im sağlıklı gebelik versin çok zormuş
Çikolata kisti oldugu icin bana olmaz dedi doktorlar ama oldu bi sekildede olsa. Saglikli gebeliklerde elde ederiz inşallah
Sen nasil devam ediceksin yoluna tup bebek mi dogal yollami .?