Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim telefona bakılmıyor arkadaşlar demgeyin kocası enişte beyimiz artık bizi biliyor kızzzz tahmin yürütseydi ya umutludan umudu kesin mucizem mucize biçimde sürpriz yapacak falan diye 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Benimkine de bakılmıyooğğ önceden bakılıyodu ama ben onunkine bakmaya başlayınca bıraktı 🤣🤣🤣

Benim telefona bakılmıyor arkadaşlar demgeyin kocası enişte beyimiz artık bizi biliyor kızzzz tahmin yürütseydi ya umutludan umudu kesin mucizem mucize biçimde sürpriz yapacak falan diye 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Benimki mecbur kalınca alıyor valla 😂😂 bide çok merk ederse kafasını uzatır yandan meraklı 😂😂 ama bizim kızın kocası bütün Whatsap mesajlarını okur😂
Bulursanız parçalarımı toplarsınız🤣🤣🤣🤣
Kız sen baştan tembihle önemli yerleri bıraksın 😂😂😂 biz birleştiririz

Nee mesajlarımı okumuş 😂😂 aha birimizin kocasına rezil rüsva olduk sonunda😂😂
Kız şok oldum ya girmiş birde sayfalarca okumuş yorum yapıyor birde yazdıklarımıza 🤣🤣🤣
O biçim bi ortam kurduk deseydin aşko 🤣🤣🤣🤣 oo o zaman whatsap yolu yakın bize 🤣🤣🤣🤣
Benim koca durmaz heryeri okur aşko rahat bırakmıyor 🤣🤣🤣
Hahahayyyyttttt🤣🤣🤣 hemen topik başlıklarına göz atıyoruz karımı kulüpten nasıl kurtarırım birbirlerini gaza getiriyorlar diye başlık var mııı bakıyoruuuz🤣🤣🤣🤣🤣 ahahaha eniştenin diline düşürdün bizi ahahahah
Yok kız komiğine gitmiş dalga geçiyor benimle 🤣🤣🤣 bazı yazdıklarımıza gülmüş felan deli ya 🤣🤣🤣 artık aramıza kocamıda alacağız kızlar mecbur oda testlerimizi yorumlayacak 🤣🤣🤣🤣
Ne korkcam yaaa elalem kim ama dedikodu kazanında kaynayan ben olmak istemiyorum ahahahaha🤣🤣🤣🤣
Aşko artık çok geç ifşa oldun 🤣🤣🤣
Kızz Whatsapda daha kolay yakalanırız😂😂😂

😂😂😂 kimiiiinn kocaasıığğğğ buuuu buuuu Demgey3 Demgey3 kocasııııığğ birazcık meraaklııı
Ben başıma geleceği biliyordum ki kızlar benim yüzümden sizde yandınız 🤣🤣🤣

Kız şok oldum ya girmiş birde sayfalarca okumuş yorum yapıyor birde yazdıklarımıza 🤣🤣🤣

Yok kız komiğine gitmiş dalga geçiyor benimle 🤣🤣🤣 bazı yazdıklarımıza gülmüş felan deli ya 🤣🤣🤣 artık aramıza kocamıda alacağız kızlar mecbur oda testlerimizi yorumlayacak 🤣🤣🤣🤣

Yaaa al aşko al testlerimize bakar yorumlar arada oda espiri patlatır _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ın ki kadar gülmesek te güleriz bence🤣🤣🤣🤣🤣

Al işte komple rezil rüsva olmuşuz iyimi😂😂😂 enişte bey özel şeyler var ayıp olmuyor mu ama 😂

Ahahahhah 🤣🤣🤣 akşam yorum alırım belki yorum yaparsa yazarım size de ahahahh🤣🤣
Aşko anlamazsınız siz Ya bazen ben bile zor tercüme ediyorum çok kısa kısa yazılar🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣
hep sen çıkardın bu işleri başımıza birbirimizi anlamaz olduk 🤣🤣🤣🤣

Benimki mecbur kalınca alıyor valla 😂😂 bide çok merk ederse kafasını uzatır yandan meraklı 😂😂 ama bizim kızın kocası bütün Whatsap mesajlarını okur😂

Kız sen baştan tembihle önemli yerleri bıraksın 😂😂😂 biz birleştiririz

O kesin o okur inanıyorum artık 🤣🤣 he benimkide kimle konuşuyorsun der ama öyle alıp okumaz telefonum eline geçerse kendi akrabalarının oldu grup var teyzeleri halları anneleri falan sadece onları okur kim ne yapmış haber alıyor ahahaha🤣 ama ben onun teli didik didik ediyorum ama🤣🤣🤣🤣🤣

O kesin o okur inanıyorum artık 🤣🤣 he benimkide kimle konuşuyorsun der ama öyle alıp okumaz telefonum eline geçerse kendi akrabalarının oldu grup var teyzeleri halları anneleri falan sadece onları okur kim ne yapmış haber alıyor ahahaha🤣 ama ben onun teli didik didik ediyorum ama🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahahah seninkide akraba konusuna meraklı desene😂😂 aaa bende didik didik ederim bakmak lazım 😂😂
Kovulmak demeyelimde yazık aklı kalıyor diyelim😂😂

Aşko gün gece en çok ben yazıştım seninle sen gittikten sonra Mucizemmm16 Mucizemmm16 geldi hep benimkileri okumuştur amaaannn en büyük rezil ben oldum aman beeee ay neler yazmışımdır deli bu demiştir 🤣🤣🤣🤣

Benimkine de bakılmıyooğğ önceden bakılıyodu ama ben onunkine bakmaya başlayınca bıraktı 🤣🤣🤣
Kız normalde hiç bakmaz öyle bir huyu yoktur ama bu aralar çok sizinleyim zaten kıskanıyordu bırak artık kızlarını diyordu 🤣🤣🤣 herhalde merak etti yavrucuuumm 🤣🤣 karısının bilinmeyen yüzü ile tanıştı 🤣🤣🤣
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 off susun yaa uykum var uyuyamıyom muhabbeti kaçırcam diye 😂😂😂
Uyu sen kuzum biz sana özet geçeriz _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ biliyorsun ki kısaltmada üstüne yok 🤣🤣🤣🤣🤣

Kız normalde hiç bakmaz öyle bir huyu yoktur ama bu aralar çok sizinleyim zaten kıskanıyordu bırak artık kızlarını diyordu 🤣🤣🤣 herhalde merak etti yavrucuuumm 🤣🤣 karısının bilinmeyen yüzü ile tanıştı 🤣🤣🤣

Uyu sen kuzum biz sana özet geçeriz _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ biliyorsun ki kısaltmada üstüne yok 🤣🤣🤣🤣🤣

Aaaaa geçicem ben özet akşam size siz bekleyin 🤣🤣🤣🤣

Benimki kesin okur bugün inandım buna 🤣🤣🤣 normalde benimki benim telefonu bile almaz dün yanına koydum yatarken şarja taktım fırsat bu fırsat okumuş 🤣🤣🤣

Aslında benim kocada çok esprilidir komiktir ama burası kumar gibi alışmasın aman 🤣🤣🤣🤣 sonra ben onu toplamayım burdan 🤣🤣🤣

Ahahahha 🤣🤣🤣 ben uyuyunca okumuş bide fena yaaaa 🤣🤣🤣

Ahahaha alışmasın aşko 🤣🤣gördüğün gibi başlıklar çok ilginç oluyor birde senin başlığına rastlamayalım burda🤣🤣🤣

Back
X