Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo bir sürü iş yapmışsın bebeğim yemek olayını da hallettin mi tamamdır bu iş dinlen öyle yaparsın aşko. Ben bütün gün oturdum 😂😂 az önce koltukta içim geçmiş video dinlerken 🤣🤣🤣 10 dk sonra çıkıcam okula kızı almaya

Bizde uyandık yemek yedik falan ancak kendime geldim ya sarhoş gibiymişim uykusuzluktan gündüz 😀😀😀

Canım hamile kalmakta sıkıntım yok devam ettirmekte sıkıntı var pıhtılaşmadan dolayı
İyi bari en azından önlem almış olursun kuzum öğrenmen iyi oldu demekki jelle alakalı bir durum değilmiş inşallah sağlıkla ilerleyen bekletmeden istediğin zamanda (tatile denk gelmeyen) bir bebişin olur ayy çok amiiin❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İyi bari en azından önlem almış olursun kuzum öğrenmen iyi oldu demekki jelle alakalı bir durum değilmiş inşallah sağlıkla ilerleyen bekletmeden istediğin zamanda (tatile denk gelmeyen) bir bebişin olur ayy çok amiiin❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gönlünü seveyim senin amin canım rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah

Olabilir kuzum 😕 ama eğer öyleyse kimyasaldan sonra gebelik daha kolay olurmuş 😍😍
Ay inşallah en azından sevinirim sonrasında kolay olur diye 😍😍
Hsg felan cektırdın mı hsg den sonra da oluyprmus cano korkma bazen iyi bişi miş atılmayan kistler atılıyor derler o küçük K

valla normal de acımaz benım kolay kolaj cok nadirdir reglken felan kuzum
yok kuzum hsg çekilmedim aynen ya iyiymiş kızlarda söyledi ben korkmuştum ama inşallah içerisi temizleniyordur 🌸🤲🏻
Teşekkür ederim canım evet bu ay çekildim galiba onunla ilgili bu ağrı ya da kistim büyüdü ondan bilmiyorum ama cidden çok ağrılı oldu bu ay reglim. Kimyasal da aslında hamiş kalabildiğini gösteren bişey bence kimyasala çok üzülmemek lazım bir iki ay sonra hamile kalan çok kişi varmış
İnşallah kistin atılmıştır kuzum 🤲🏻 İyice temizlenmiştir içerisi 😍 ay inşallah kuzum ya galiba kimyasaldı herkes gördü çünkü silik çizgiyi inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz 😍 hsgden sonrada hamile kalanlar çok senden de güzel haberler gelecek inşallah tıpkı miraclebeyb miraclebeyb gibiii 😍❤️

Kimyasal yapıyorsun adet söktürücü masaj yaz YouTube dan bak( ama gebelik olmadığından kan sonucu İle eminsen) o masajı yap iyice temizlensin için sonra yola devam 🌸
Valla kuzum kan tahlili yaptırmadım ama sabah adet gelmeden test yapmıştım bembeyazdı, bak bi izleyeyim yapayım çünkü sancılı oluyor sökmeye çalışıyor belli ki teşekkür ederim kuzucum

Aşkolar ben bugün bayağı yumurtluyorum galiba🤣 ben bu ay kaç kere yumurtlayacağım çok merak ettim 😅 geçen bir gün gördüm uzayan şeffaf akıntı sonra beyaz akıtmıyordu bitti şuan bayağı yoğun gördüm nihayet heh dedim geldi iki gözümün çiçeği neyse bugün 18 saat önce ilişki oldu bugün değerlendirme yapamam mfk ya göre yarın zaten değerlendirme günüm denk geliyor galiba ya 🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu R raainbow M Mavimiresl

Kızlar bende kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. Ama bana öncesinde doktorum test falan yapmadı, üçüz gebelikte sıkıntılar olunca bunda direk başlattı hala kullanıyorum kullanmaya da devam edecekmisim. Neye göre verdi ki acaba bana da sizce? Oğlumda kullanmamıştım
Bazı doktorlar bazı risk faktörleri olduğunu düşündüğünde pıhtılaşma olmasa da veriyor sulandırıcı kuzum. Ben de oğlumda kullanmamıştım, hiçbi fikrim yoktu bile ama zamanla ve yaş ilerledikçe çok şey değişiyor tabii.
Bu iğne ne kadar süre vuruluyor 1 kere mi yoksa bir rutini var mı?
Doğumdan birkaç hafta öncesine kadar her gün vuruyorsun bebeğim. Önceleri karından, sonra karın şiştikçe koldan bacaktan falan.
Kuzum bunu nasıl anladın peki test mi yapıldı bende mi gitsem ya
Evet ben iki kayıp yaşayınca gittim şehir Hastanesi'nde genetikte yaptırdım testleri ama 3 düşük demeden yapmıyorlar. İlla ki o acıyı yaşayacaksın ondan sonra 🤨 herkesin muhakkak yaptırması lazım aslında ama yalan söyleyeceksiniz mecbur
Yalnız kürtajdan sonra benim sosyal medya doktoru olma yolunda ilerleyen artist doktorum beni yönlendirseydi belki 2. De bunları yaşamayacaktım. Kaldı ki en son değerler minik artarken gittiğimde genetiğe gitmeli miyim dediğimde gerek yok dedi bana pislik.
Tatlım hiçbi doktor ilk kayıpta asla git yaptır demiyor. 1-2 normal onlar için. Çok kızıyorum çoook insan hayatı ve psikolojisi bu kadar hafife alınmaz.
Yalnız şöyle bişey var ki geçenki hamileliğimde iğne de kullandım yine de düşük yaptım. Her şey onunla alakalı da değil tabii

Kız Allah seni ne yapmasın🤣🤣🤣 ahahaha
🙈🙈🙈🤣🤣🤣
Evet canım tedavisi var çok şükür bu gece de uykusuz kalma sebebim belli oldu hadi hayırlısı 😂
Geçmiş olsun canım 🙏
Aşkolar ben bugün bayağı yumurtluyorum galiba🤣 ben bu ay kaç kere yumurtlayacağım çok merak ettim 😅 geçen bir gün gördüm uzayan şeffaf akıntı sonra beyaz akıtmıyordu bitti şuan bayağı yoğun gördüm nihayet heh dedim geldi iki gözümün çiçeği neyse bugün 18 saat önce ilişki oldu bugün değerlendirme yapamam mfk ya göre yarın zaten değerlendirme günüm denk geliyor galiba ya 🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu R raainbow M Mavimiresl
canım daha önce yumurtladıysan belki bebişse 😍

Ay inşallah ikinci yumurtlamadır yaaaa severiz birden fazla yumurtlamayııııı 😍😍😍❤️ Aşko sen mfkya göre değerlendir şuan dünkiler yaşıyordur zaten içeride ay hadi inşallah bu sefer gol olsunnn 😍😍❤️

Valla kuzum kan tahlili yaptırmadım ama sabah adet gelmeden test yapmıştım bembeyazdı, bak bi izleyeyim yapayım çünkü sancılı oluyor sökmeye çalışıyor belli ki teşekkür ederim kuzucum

Aşko benim adetimin son günü normalde lekeye döner ve biterdi hatırlıyorsanız bi akşam size de yazdım korktumda adet bitti gibi oldu bir gün neredeyse gelmedi sonradan tekrar ağrıyla son günüm bile bayağı kanama yaşadım tamamen atmak içindi sanırsam hatta ikinci gün devam etseydi doktora gidecektim son bir gün sürdü o şekildede

Back
X