Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr ben geldim dr dan dedi ki iki tane nur topu gibi yumurtan olmuş 18mm 21mm olmak üzere ❤️❤️❤️ Bugünü boş geçicez yarın birliktelik öbürgün boş geçicez sonraki gün birliktelik bu kadar dedi. 😍 ama bende kaşıntı olduğunu söyledim enfeksiyon varmış ilaç verdi o boş günlerde o ilacı kullanıcam hepsi bu kadar 🙏🙏🙏
Benle sen gebeyiz 🤣🤣🤣
Bı umut vereyim ikimize 🤣

Bende düşünce adet oluyoruz diye düşünmüştüm fsh yükselip lh düşüyor ve adeeet gibi demekki yanlış biliyorum hala bakmadım ders çalışıyorum bir yandan.bu arada niye böyle düşündüm adet olacak gibiyim testler henüz kızarmadı lh yerlerde sürünüyor burdan gebelik çıkmaz diye düşündüm çünkü gebe olanlarda lh artıyor madem öyleyse adet olsam diye işte gariban duası 🤣🤣🤣
Aşko ne okuyorsun ?

Ayyy hadi inşallah attığınız gol olsun🤭 hayırlısıyla tutsun canım benim😍🥰🌸
Ayyy olsun olsun valla 😍😍😍❤️❤️❤️
Bugün ikna edersem 🤣
Biz kadınlar buluruz bi yolll 🤭🤭🤪
Benle sen gebeyiz 🤣🤣🤣
Bı umut vereyim ikimize 🤣
anaaa içinden öyle mi geldi 😍😍😍😍yanlış değilsem senin hissiyatın kuvvetliydi dimiii 🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️❤️ Gebeyiz topikçeee inşallah canoooo❤️❤️❤️

anaaa içinden öyle mi geldi 😍😍😍😍yanlış değilsem senin hissiyatın kuvvetliydi dimiii 🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️❤️ Gebeyiz topikçeee inşallah canoooo❤️❤️❤️
Değerlendirme tamamdır 🤣🤣🤣erkekleri raydan çıkarmak çok kolay bence 🤣
Şimdi takvime baktım
Birkere 2 gün üst üste hariç hep bir dolu bir boş olmuş 🤣
Anam bu da tutmazsa artık pes ediyorum 🤣❤️
Kızlar benimle 🚬içeçek var mı 😀

Evet aşko bi an verdiğimiz emeğe ve değerlendirmeyi düşündüm ve içimden böyle geçti 🙏bıraz umudum var gibi ama ben yinede kendime bilinç altı olmadı diyorum ki hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 🤣🤣

Değerlendirme tamamdır 🤣🤣🤣erkekleri raydan çıkarmak çok kolay bence 🤣
Şimdi takvime baktım
Birkere 2 gün üst üste hariç hep bir dolu bir boş olmuş 🤣
Anam bu da tutmazsa artık pes ediyorum 🤣❤️
Kızlar benimle 🚬içeçek var mı 😀
O zaman golll oldu bile diyelim ki evren de çalışsın bizim için 🌈 inşallah tutmuştur canım 😍😍😍 içerdim ama şu an hiç içmedim yoğğğ akşam yatmadan içerim ben 😂

Evet aşko bi an verdiğimiz emeğe ve değerlendirmeyi düşündüm ve içimden böyle geçti 🙏bıraz umudum var gibi ama ben yinede kendime bilinç altı olmadı diyorum ki hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 🤣🤣
İşte kuzum bi yanlış yapıyoruz dilimiz onay verirken beynimizden hayır diyoruz ve beyin dile galip geliyor 🙄🙄🙄

O zaman golll oldu bile diyelim ki evren de çalışsın bizim için 🌈 inşallah tutmuştur canım 😍😍😍 içerdim ama şu an hiç içmedim yoğğğ akşam yatmadan içerim ben 😂
Ben bugün iki tane içerek rekora koştum 🤣
O kadar çok iş vardı ki mesaiye kaldım bi an agresif oldum kendi kendime 🤣

Kızlarrrr ben geldim dr dan dedi ki iki tane nur topu gibi yumurtan olmuş 18mm 21mm olmak üzere ❤️❤️❤️ Bugünü boş geçicez yarın birliktelik öbürgün boş geçicez sonraki gün birliktelik bu kadar dedi. 😍 ama bende kaşıntı olduğunu söyledim enfeksiyon varmış ilaç verdi o boş günlerde o ilacı kullanıcam hepsi bu kadar 🙏🙏🙏
Hadi bakalım sıra bebişin sıkıca tutunmasına kaldı 🤗🤗 olacak canım bu ay olacakk 🥰🤗🤗

Seni ayakta alkışlıyorum 🤣 ha böyle içmeyiver gariii bebiş olacak yazık minnacık bedenine sigara dumanı gelmesin 🥰🙏
Sen miydin yarım paket götüren yada Mucizemmm16 Mucizemmm16 mıydı 🤣
Aşko hap verecek bana doktor gelecek ay bitkisel çözüm sürecine gireceğim
Bakalım
Bende istemiyorum gebeysem içmek
Ama olmuyor ki adamı dövecek gibi oluyorum 🤣

Kızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..
Oyyy kuzum benim yaaa çok üzüldüümmm ama yokluğunu hissetmiştim inşallah kötü birşey yoktur demiştim 😥😥 üzülme bebeğim nasip değilmiş sağlıksızmış demek ki inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip eder Rabbim ❤️

Back
X