- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #8.541
Plastik olayım diyorsun benim gibiKız o olsa ben kesin yaparım lipo falan sevmiyorum ama heykeltraş gibi olsa şekillendirerek küçültse bir şey fena olmaz yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plastik olayım diyorsun benim gibiKız o olsa ben kesin yaparım lipo falan sevmiyorum ama heykeltraş gibi olsa şekillendirerek küçültse bir şey fena olmaz yaaa![]()
Kız çok hevesim var memeleri küçültmeye ve ğopoya hayırlısı olsun ama önce bebe yapmayaPlastik olayım diyorsun benim gibi![]()
Benle sen gebeyizKızlarrrr ben geldim dr dan dedi ki iki tane nur topu gibi yumurtan olmuş 18mm 21mm olmak üzereBugünü boş geçicez yarın birliktelik öbürgün boş geçicez sonraki gün birliktelik bu kadar dedi.
ama bende kaşıntı olduğunu söyledim enfeksiyon varmış ilaç verdi o boş günlerde o ilacı kullanıcam hepsi bu kadar
![]()
Nerden çıkardık bunları şimdiKız çok hevesim var memeleri küçültmeye ve ğopoya hayırlısı olsun ama önce bebe yapmaya![]()
Aşko ne okuyorsun ?Bende düşünce adet oluyoruz diye düşünmüştüm fsh yükselip lh düşüyor ve adeeet gibi demekki yanlış biliyorum hala bakmadım ders çalışıyorum bir yandan.bu arada niye böyle düşündüm adet olacak gibiyim testler henüz kızarmadı lh yerlerde sürünüyor burdan gebelik çıkmaz diye düşündüm çünkü gebe olanlarda lh artıyor madem öyleyse adet olsam diye işte gariban duası![]()
Ayyy olsun olsun vallaAyyy hadi inşallah attığınız gol olsunhayırlısıyla tutsun canım benim
![]()
Biz kadınlar buluruz bi yolllBugün ikna edersem![]()
anaaa içinden öyle mi geldiBenle sen gebeyiz
Bı umut vereyim ikimize![]()
Değerlendirme tamamdırAyyy olsun olsun valla
Biz kadınlar buluruz bi yolll
anaaa içinden öyle mi geldiyanlış değilsem senin hissiyatın kuvvetliydi dimiii
Gebeyiz topikçeee inşallah canoooo
![]()
Aşko yemin ederim gebelik sandım böyle aniden atmasanaağğ tam sevindim ovu çıktıEki Görüntüle 3129562
Kızlar mesaiye kaldım maalesef ancak şimdi ovu yapabildim
Döngünün 16. Günündeyim
Sanırım salı günü pik oldu ve diğer gün ovu yaptığımda çatladı
Bu evdeki son ovulasyon testiydi
Çalışmaya dünden beri ara verdik bugün de olmayacak
Sizce ?
M mucizeOlduMucizemmm16 @miresl
Ginnys @loirly @
Evet aşko bi an verdiğimiz emeğe ve değerlendirmeyi düşündüm ve içimden böyle geçtiAyyy olsun olsun valla
Biz kadınlar buluruz bi yolll
anaaa içinden öyle mi geldiyanlış değilsem senin hissiyatın kuvvetliydi dimiii
Gebeyiz topikçeee inşallah canoooo
![]()
Ah keşkeAşko yemin ederim gebelik sandım böyle aniden atmasanaağğ tam sevindim ovu çıktı![]()
O zaman golll oldu bile diyelim ki evren de çalışsın bizim içinDeğerlendirme tamamdırerkekleri raydan çıkarmak çok kolay bence
Şimdi takvime baktım
Birkere 2 gün üst üste hariç hep bir dolu bir boş olmuş
Anam bu da tutmazsa artık pes ediyorum
Kızlar benimleiçeçek var mı
![]()
S sedaadeserhan sende görmek istemiştinEki Görüntüle 3129562
Kızlar mesaiye kaldım maalesef ancak şimdi ovu yapabildim
Döngünün 16. Günündeyim
Sanırım salı günü pik oldu ve diğer gün ovu yaptığımda çatladı
Bu evdeki son ovulasyon testiydi
Çalışmaya dünden beri ara verdik bugün de olmayacak
Sizce ?
M mucizeOlduMucizemmm16 @miresl
Ginnys @loirly @
İşte kuzum bi yanlış yapıyoruz dilimiz onay verirken beynimizden hayır diyoruz ve beyin dile galip geliyorEvet aşko bi an verdiğimiz emeğe ve değerlendirmeyi düşündüm ve içimden böyle geçtibıraz umudum var gibi ama ben yinede kendime bilinç altı olmadı diyorum ki hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
![]()
Ben bugün iki tane içerek rekora koştumO zaman golll oldu bile diyelim ki evren de çalışsın bizim içininşallah tutmuştur canım
içerdim ama şu an hiç içmedim yoğğğ akşam yatmadan içerim ben
![]()
Hep bu hatalarİşte kuzum bi yanlış yapıyoruz dilimiz onay verirken beynimizden hayır diyoruz ve beyin dile galip geliyor![]()
Hadi bakalım sıra bebişin sıkıca tutunmasına kaldıKızlarrrr ben geldim dr dan dedi ki iki tane nur topu gibi yumurtan olmuş 18mm 21mm olmak üzereBugünü boş geçicez yarın birliktelik öbürgün boş geçicez sonraki gün birliktelik bu kadar dedi.
ama bende kaşıntı olduğunu söyledim enfeksiyon varmış ilaç verdi o boş günlerde o ilacı kullanıcam hepsi bu kadar
![]()
Seni ayakta alkışlıyorumBen bugün iki tane içerek rekora koştum
O kadar çok iş vardı ki mesaiye kaldım bi an agresif oldum kendi kendime![]()
Ben hiç bulantı yaşamadım çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ben canım oğlum hiç yormadı beniHep bu hatalar
Ah ah tutsa da kurtulsak
Bu sefer bulantıdan şikayet edeceğim kendimi tanıyorsam![]()
Sen miydin yarım paket götüren yadaSeni ayakta alkışlıyorumha böyle içmeyiver gariii bebiş olacak yazık minnacık bedenine sigara dumanı gelmesin
![]()
Oyyy kuzum benim yaaa çok üzüldüümmm ama yokluğunu hissetmiştim inşallah kötü birşey yoktur demiştimKızlar çok üzgünüm kaç gündür girmedim bugün sonucum 14 çıktı ve kanama başladı. Tekrar kimyasal mi artık sağlıksız mi bilmiyorum. Nasip degilmis bu da..