- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #8.661
Gündüz dıkşınlandım aşko dün gecede dıkşınlanmıştım zaten yeter daaKız sanki hamileyim her dakika uykum var ayol![]()
Mucizemmm16 aşkım sen ne yaptın nasılsın ekşın var mı bugün
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gündüz dıkşınlandım aşko dün gecede dıkşınlanmıştım zaten yeter daaKız sanki hamileyim her dakika uykum var ayol![]()
Mucizemmm16 aşkım sen ne yaptın nasılsın ekşın var mı bugün
![]()
Burdayım aşkoo grip oluyorum ben kocam gripti uzak duruyorduk 4-5 gündür ama bugün salladı benide
Bende çok giremedim aşko benimki evde bugün bakamıyorum çok o yüzden bilemiyorumBurdayım aşko çok giremedim ya burayatüm mesajları okuyamadım da bişey kaçırdım mı aşkooo
![]()
Geçmiş olsun bebeğim ateşini kontrol et bebeğim yükselmesin onun dışında bişey olmıycaktır bebeğim grip işte. İhlamur limonlu çay içebilirsin kuzum valla aklıma bişey gelmiyo başka limonda bol c vitamini var iyi gelirBurdayım aşkoo grip oluyorum ben kocam gripti uzak duruyorduk 4-5 gündür ama bugün salladı benideilaçta içemiyorum ıhlamur içip duruyorum cuma doktora söylicem artık
Başına böyle bişey gelenvarmı bebişi olanlardan hamileliğin ilk başlarnda veya duyan eden ne yapabilirim başka bebişe bişi olmaz demi![]()
_Umutlu_Pozitif_
Lale95
Demgey3 M melek076 M mucizeOldu
iyilikperisi92 R Random3 M Mavimiresl
fnd_50 ve diğer kızçeler nickler aklıma gelmiyo şuan
İnşallah canımmmmAyy çok sevindiimminşallah tutar kuzuumm güzel haberleri alırızz
![]()
Evet yaa bitmiyorAyy kolay gelsin aşko valla canımız çıktı be yap yap işler bitmiyobayılma aşko dik durmaya çalış hahhahah bende bugün gündüz dıkşınlandım ama sonrasında kendimi zor kurtardım adam içerinin ayarını bozcak
![]()
Ayy sağol kuzum ateşi sürekli kontrol etmek aklıma gelmediydi vallaGeçmiş olsun bebeğim ateşini kontrol et bebeğim yükselmesin onun dışında bişey olmıycaktır bebeğim grip işte. İhlamur limonlu çay içebilirsin kuzum valla aklıma bişey gelmiyo başka limonda bol c vitamini var iyi gelir
Ah şu erkekler başta büyük konuşurlar sonra bütün laflarını yerlerHahahaha kız bana gelmıs diyo ki hadi diyo tamam yaptık ikinciyi bi tane zıbın almam yok işte maldan bi gıdım vermem yok onı yapmam niye diyom oğlumun sevgisini paylasmam zehru zıkkım sanki o çocuk dışardan gelcekgene senin çocugun yok adam takmıs halbuki varya doktor oğlan dedıgınde nasıl üzülmüştü kız degıl diye şimdi ölüp bitiyo
Korkma canım sadece grip yani bol C vitamini al ıhlamur içiyorsun o da iyi en köyü ihtimal doktora gidersin serum yapar ben yeni doğum yaptığımda grip olmuştum çok korktum ilaç da içemedim daha kötüleşince dr a gittim serum verdi geçmiştiBurdayım aşkoo grip oluyorum ben kocam gripti uzak duruyorduk 4-5 gündür ama bugün salladı benideilaçta içemiyorum ıhlamur içip duruyorum cuma doktora söylicem artık
Başına böyle bişey gelenvarmı bebişi olanlardan hamileliğin ilk başlarnda veya duyan eden ne yapabilirim başka bebişe bişi olmaz demi![]()
_Umutlu_Pozitif_
Lale95
Aaaa bizim kızlar hızlıııııGündüz dıkşınlandım aşko dün gecede dıkşınlanmıştım zaten yeter daayarın bi daha
![]()
Aman aman birde senin ki okumasın mesajlarıBende çok giremedim aşko benimki evde bugün bakamıyorum çok o yüzden bilemiyorum![]()
Oyyy kuzum çok dikkat et kendine bol bol sıvı tüket C vitamini sıcak şeyler meyve felan ye iç inşallah hemen kendine gelirsin bebeğimBurdayım aşkoo grip oluyorum ben kocam gripti uzak duruyorduk 4-5 gündür ama bugün salladı benideilaçta içemiyorum ıhlamur içip duruyorum cuma doktora söylicem artık
_Umutlu_Pozitif_
Lale95
Ben mannheim sen hangi şehirdesin ve yoksa sende mi kursa gidiyorsunEvet canım![]()
Kaderdaşım dertdaşıö gel sarılalım
Kız %70 ne hay maşallah maşllah
İşte sorun şu belli bir bat yok ama tahmini bat 17siDur bakalim ne kdar var bata
Tabii besmele şartBesmele önemli kanka![]()
Çok özgün bi tarz geliştirdik biz tatlım, 2 yılı aşkın olmayınca amuda kalkar yine yaparızKızım siz jimnastik mi yapiyonuz yoksa Osman aga ve Safiye gibi yağlı güleşmi
![]()
Ayy geçlmiş olsun kuzum ,ben hamileligin 8-9 haftasında grip olmuştum ateşim de vardiBurdayım aşkoo grip oluyorum ben kocam gripti uzak duruyorduk 4-5 gündür ama bugün salladı benideilaçta içemiyorum ıhlamur içip duruyorum cuma doktora söylicem artık
_Umutlu_Pozitif_
Lale95
Ay dikkat et sıcak bısıler için vitmsın felan doktoruna sor bence kuzumBurdayım aşkoo grip oluyorum ben kocam gripti uzak duruyorduk 4-5 gündür ama bugün salladı benideilaçta içemiyorum ıhlamur içip duruyorum cuma doktora söylicem artık
_Umutlu_Pozitif_
Lale95