• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz daha iyiyim bebeğim hafifledi kalktığımda epey ağrım vardı şimdi daha iyi kuzum sen nasılsın iyi misin
Oh ohhh çok sevindim kuzum kendini bol bol sıcak tutmaya çalış 🌸🌸 bende iyiyim bebeğim ağrılarım geçti çok şükür ama kanamam da çok azaldı nedendir bilmem daha 3. Gün bugün 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Geçmiş olsun canım kendine dikkat etsene biraz sen kızcam valla biraz enerji almaya bak salmışsın kendini gibi geliyor bana yoksa neden sürekli hastalanasın ki 🙄
Kuzum ben genç kızkende böyleydim ayaklarım üşüyünce bu hale geliyorum işte çokta dikkat etmiştim ama o gece ayaklarımda buz torbası varmış gibi çok üşüdü uyumak üzereydim kalktım çoraplarımı geri giydim yinede ısınmadı

Oh ohhh çok sevindim kuzum kendini bol bol sıcak tutmaya çalış 🌸🌸 bende iyiyim bebeğim ağrılarım geçti çok şükür ama kanamam da çok azaldı nedendir bilmem daha 3. Gün bugün 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Yaa kuzum normalde nasıl oluyo ? benimde öyle oluyo bazen 3. Günüm 4. Veya 5. gün gibi geçiyo ama neden bilmiyorum belki kanaman ilk iki gün yoğun muydu ondandır belki azalması

Nasılsın kuzumm
Tansiyonum dusuyor canim sürekli bunla alakalimi bilmiyorum basim dönüp duruyor bugunde ise gitmedim evdeyim. Cuma kontrolum var bakalim kaca duscek yada dustumu. Goguslerimin siskinligi ve hassaslığı gecti gibi o yuzden dustu diye dusunuyorum.
Adet baslayinca kac gun suruyor canim normal mi geciyor ?

Günaydınn kızlar
Gece kendı kendıme döküldüm
Ağladım valla
Neden kalamıyorum diye 2 gündür kafam da sorular var
3 bucuk yıl olacak evleneli
2 yıldır korunmuyoruz
Hafi ben ona da 1 bucuk yıl diyim adam akıllı doktora ara verdim bu ay mfk denıyorum ama ya olmazsa yine doktora gidip o tripleri yasamak istemiyorum 😢😢😢 normal de böyle olumsuz biri değilim de insanın da dolma noktası var
Günaydın canım 🙏
Sperm ve hormon testi yaptırdıysan demekki zamanını beklioypr mucizen
Hepimiz aynı durumdayız 😞

Back
X