• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar reglime son 5 gün var sizce yarin test alıp cuma cumartesi falan yapsam mi testi yoksa beklesem mi

Canım herkese yap derim kendim dahil ama sen yapma😂 çıkmaz falan sen hemencik düşürüyorsun motiveni ve üzülüyorsun beklemen senin için daha güzel❤️🌸

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv M Mavimiresl Veziir Veziir Childdevelopment Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben R Random3 @iyilikperisi92
@mehrunnisa3 Eylül:emir_bebek:
R raainbow 5 Eylül:emir_bebek:
@mucizeyimben5 Eylül
@loirily6 Eylül:emir_bebek:
@Marget-harry6 Eylül
@mia35376 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
@Safiye197 Eylül:emir_bebek:
fnd_50 fnd_50 13 Eylül
@fatsek13 Eylül
@Fang14 Eylül
@Lockaw16 Eylül
@1fafeyla16 Eylül
@Aden202317 Eylül
@mavilihayat0018 Eylül
@ad00020 Eylül
@ecevekedileri22 Eylül
Childdevelopment Childdevelopment 23 Eylül
@partalina_25 Eylül
M Mavimiresl 26 Eylül
@caca334427 Eylül
@iyilikperisi9227 Eylül
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül
@melek07627 Eylül
@Lale9528 Eylül
R Random3 28 Eylül
@sevdaluk191130 Eylül
@Sevgicik30 Eylül
@Emine Ozcan2 Ekim
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Ekim
Veziir Veziir 4 Ekim
@Marulkafakz7 Ekim
@Demgey310 Ekim
@Minicikfzt11 Ekim
iyi dusunmussun canim bende uzun zamandir yoktum madem gelmisken hele benide ekle bakam :halay: batlari yaziyoruz sanirim degil mi
bat 08 ekim

Ahahaha sende iyi demişsin 😀 sağolsunlar yapmayan yapmıyor aşko bazıları annelerinin biricik oğlu olarak kalabiliyor şükür bu günlere😍 aynen öyle valla bazen görümcem şakayla karışık abi sende hanımcı oldun bekarken hiç böyle değildin falan der eşim hep aynı cevabı verir yarılıyorum bu lafına😃”iyi gün kötü gün ayırt etmeksizin sevip yanında olacağıma aynı hayatı paylaşacağıma dair imza attım ama annem beni doğururken böyle bi imza almadı kendi istedi kendi yaptı benlik bişey yok diyor kahkaha atıyoruz 😂😂😂😂
Oooo enişteyi ayakta alkışlıyoruz 👏 👏 👏 👏😂😂😂😂 kendilerini yürekten tebrik ediyorum çok doğru bi laf😂😂

Oooooo kayıpppppp balıkkk bulunduuuıı🫣🫣🫣 kuzum nerelerdesin yaaa niye bur kadar arayı açtın nasılsın
ahahahahah evet nemonuz geldi ahahaha canimsinn kizzz napim tatildeydim kafami dinledimmmm anca vallaha telas filan vardi simdi kikis geliyor artikin buralarda oluruz hihihhii :halay:

iyimm sultanimm sen nasilsin nasil gidiyor hamislik

Oooo enişteyi ayakta alkışlıyoruz 👏 👏 👏 👏😂😂😂😂 kendilerini yürekten tebrik ediyorum çok doğru bi laf😂😂

Sağol kuzum çenesi çoktur benimkinde laf çok😃😃😃 Ahahaha kayınvalideme de der o imzalı sen bana karnında imzamı attırdın diye dalga geçer kızdırır takılır tabi bu içten içe en çok benim hoşuma gidiyor 🤣🤣🤣🤣

Back
X