• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun umudumuz ekim ayından 😍 ama iyi birşey olmuş bebişte bu düzende daha çabuk gelir belki😍
İnşallah kuzum benim vallahi aynen üzülmedim çok. Allah büyük o geleceği zamanı bilir. Umut güzel şey. Bu ay da bir deneyelim olmazsa ekimde bir doktora gideriz artık. Adet bitsin ekşınlara devam😂

Hahahhahahah kesinlikle aşko burası zaten bana çok motive kaynağı oluyor🤩🤩🤩 sizler sayesinde ❤️❤️❤️ Athenam da gelsin bu ay da athena ve adendo ile devam 😍 ekim güzel olur inşallah😍

Hadi bakalım aşko ekim senin ayın olsun Hayırlısı ile😍🌸🥰 ay bu ay athena niye eklemedim ben Ya diyorum kendime ama hoca söylemedi bende almadım 🙃😄😄

Oturuyorum aşko yani yarı yarıya biraz salonda biraz WC’de 🤣🤣🤣 afedersiniz hafif ishal başladı yumurtlamadan sonra bu bana neden oluyor çözemedim🤣🤣sen napıyosun aşko
Kızz cırcırmi oldun çen😅😅 yumurtlama sonrasi bende de bazen oluyor hormonlarin etkisinden canim
Dün uyudum bilemedim misafirlerin ne zaman gitdi?ekşnı kaçirdinizmi?🤣🤣🤣

ahahahahah evet nemonuz geldi ahahaha canimsinn kizzz napim tatildeydim kafami dinledimmmm anca vallaha telas filan vardi simdi kikis geliyor artikin buralarda oluruz hihihhii :halay:

iyimm sultanimm sen nasilsin nasil gidiyor hamislik
Ohhhhh kafa bosalttın mis gibi gezdin eglendin gene kk ya düştün 😂😂 asko bayagı bulantılı öğürmeli geçiyor artık dayanamadım doktora ilaç yazdırdım 3-4 gündğr daha rahatım çok şükür fetal dna yaptırdım sonucları bekliyorum sen nasılsın denemeye devammı ilaç vs doktor ne durumdasın

Back
X