- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.601
Bende denemek isterimde 1 saat benim telefon imkansız çalmasa olmaz bazen bilerek sessize alıp bakmıyorumAyy bende deniycemteşekkürler kuzum❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende denemek isterimde 1 saat benim telefon imkansız çalmasa olmaz bazen bilerek sessize alıp bakmıyorumAyy bende deniycemteşekkürler kuzum❤❤
Gönlünden geçene saygım sonsuzBeynim yandı anammsen kız annesisin tmm aşkom
Rapor alsam aklı çıkar benim branştan başka öğretmen yokHemen geçmez ama sen gün içinde içine içine ağla eve gidince haykıra haykıra ağlarsınkız müdür sana rapor aldıramaz rapor der ağlamaya başlarsın hay Allah eşek arısı soksun dilimi tamam yok yok öyle demedim diye dönüş yapar toparlar cümleyi
![]()
İnşallah rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin hepimizeAnladım canım hayırlısı olur inşallah gelmez kırmızılar bazen adet dönemine yakında mide hassaslaşıyor kokular falan ama belki bir bebişin habercisir inşallah haber bekliyor olacağız canım![]()
Rapor alsam aklı çıkar benim branştan başka öğretmen yokçocuklarıma yazık
![]()
Sana annelik içgüdüsü falan oldu muAyy hemen hemen aynıyız yaaçok güzeel
demekki herşey yolunda öyle düşün
![]()
Güzel meslek ama yorucu valla daha anca bitti plan program bi de köy okulundayım akıllı tahtamız da yok tüm gün ayaktayız. Eşim bile hep böyle belin mi ağrıyacak diyorAh öğretmenlikkkAğlamakta gülmenin kardeşidir bişey olmaz
![]()
Ben kullanmadım meselaGönlünden geçene saygım sonsuzama diyorum ki hepimiz ovulasyon testi kullandık herkes erkek doğuracak o zaman
![]()
İnşallah rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin hepimizeBu süreç çok yıprattı beni bi senedir benle evlenen benden sonra evlenen tüm çevrem hamile çoğu doğum bile yaptı. Kayınvalidem vefat etti . Eşim desen tüm ilgiyi anlayışı benden bekliyor . Bebek konusu açınca susuyor istemiyormuş gibi hissediyorum bazen . İstemiyorsan erteleyelim diyorum cevap dahi vermiyor . Anneme söylüyorum bi senedir çabalıyorum üzülüyorum diye gülüp geçiyor üzülmiyim diye olur nasip diyo. En yakın arkadaşlarımla aram açıldı kimseye bişey anlatamaz oldum. Evde tekim görümcem yok eltim yok annemler uzakta kız kardeşim okuyor… yalnızlaştım ve kendimi sadece bebeğe odakladım bir senedir . İş başvurularına dönüş sağlanmadı kaç yere başvurdum evlisin dendi hep. Artık nereye kadar dayanırım bilmiyorum. Çok zorlu bi süreç oldu beni bu yalnızlıktan kurtarcak bi minik olsun hayatımdan onunla dinlenirim onunla yorulurum diye düşündüm . Nasip işiymiş isteyince olmuyormuş. Rabbime yöneldim başka da bi uğraşım yok .. sadece hayırlısını istiyorum
![]()
Kızzz burdayımmmm
Aşkoooo çok özledim siziiiii hemen beni kucaklayınnnnnBebeklerim napıyosunuz acabası@miresl
Demgey3 @bitliKedi
_Umutlu_Pozitif_ @Veziir @Gzmyts53 ve diğer güzellerim❤❤
Güzel meslek ama yorucu valla daha anca bitti plan program bi de köy okulundayım akıllı tahtamız da yok tüm gün ayaktayız. Eşim bile hep böyle belin mi ağrıyacak diyor![]()
Kuzumm bayaa siliklesmis. Catlamis buyuk ihtimal. Ama bence adete kadar yine degerlendir sen. 2.yumurtlama olabiliyormus demistim ya sanaEki Görüntüle 3129562
Kızlar mesaiye kaldım maalesef ancak şimdi ovu yapabildim
Döngünün 16. Günündeyim
Sanırım salı günü pik oldu ve diğer gün ovu yaptığımda çatladı
Bu evdeki son ovulasyon testiydi
Çalışmaya dünden beri ara verdik bugün de olmayacak
Sizce ?
@mucizeyimbenMucizemmm16 @miresl @asunny @loirly @
Kızzz burdayımmmmgiremedim ya dışarıda arkadaşlarla beraberdik buraya giremedim diye isyanlardaydım
maşllah ne çok konuşmuşsunuz kızzz okusam uzun sürer okumasam meraktan çatlarım
![]()
Kuzum birazcik sabret bel agrilarin hafifleyecek epey. Bu biraz tutunmayla ilgili sanirim. Benim cok sukur azaldi. Ama ben bayaa dinleniyorum surekli uyuyorum onun da etkisi var. Asla yorma kendini bel agrina ilac gibi gelecekGüzel meslek ama yorucu valla daha anca bitti plan program bi de köy okulundayım akıllı tahtamız da yok tüm gün ayaktayız. Eşim bile hep böyle belin mi ağrıyacak diyor![]()
Aşkoooo çok özledim siziiiii hemen beni kucaklayınnnnn![]()
İnanki bende yapsam telefonum susmazBende denemek isterimde 1 saat benim telefon imkansız çalmasa olmaz bazen bilerek sessize alıp bakmıyorum![]()
Ay ama burası bağımlılık yapmış sigara etkisi gibi
Devam ediyorum aşko bir boş bir dolu günleKuzumm bayaa siliklesmis. Catlamis buyuk ihtimal. Ama bence adete kadar yine degerlendir sen. 2.yumurtlama olabiliyormus demistim ya sana