• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen geçmez ama sen gün içinde içine içine ağla eve gidince haykıra haykıra ağlarsın 😃😃kız müdür sana rapor aldıramaz rapor der ağlamaya başlarsın hay Allah eşek arısı soksun dilimi tamam yok yok öyle demedim diye dönüş yapar toparlar cümleyi 🤣🤣🤣
Rapor alsam aklı çıkar benim branştan başka öğretmen yok 😂 çocuklarıma yazık 😔

Anladım canım hayırlısı olur inşallah gelmez kırmızılar bazen adet dönemine yakında mide hassaslaşıyor kokular falan ama belki bir bebişin habercisir inşallah haber bekliyor olacağız canım❤️🌸😍🥰
İnşallah rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize ♥️ Bu süreç çok yıprattı beni bi senedir benle evlenen benden sonra evlenen tüm çevrem hamile çoğu doğum bile yaptı. Kayınvalidem vefat etti . Eşim desen tüm ilgiyi anlayışı benden bekliyor . Bebek konusu açınca susuyor istemiyormuş gibi hissediyorum bazen . İstemiyorsan erteleyelim diyorum cevap dahi vermiyor . Anneme söylüyorum bi senedir çabalıyorum üzülüyorum diye gülüp geçiyor üzülmiyim diye olur nasip diyo. En yakın arkadaşlarımla aram açıldı kimseye bişey anlatamaz oldum. Evde tekim görümcem yok eltim yok annemler uzakta kız kardeşim okuyor… yalnızlaştım ve kendimi sadece bebeğe odakladım bir senedir . İş başvurularına dönüş sağlanmadı kaç yere başvurdum evlisin dendi hep. Artık nereye kadar dayanırım bilmiyorum. Çok zorlu bi süreç oldu beni bu yalnızlıktan kurtarcak bi minik olsun hayatımdan onunla dinlenirim onunla yorulurum diye düşündüm . Nasip işiymiş isteyince olmuyormuş. Rabbime yöneldim başka da bi uğraşım yok .. sadece hayırlısını istiyorum 🥺

İnşallah rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize ♥️ Bu süreç çok yıprattı beni bi senedir benle evlenen benden sonra evlenen tüm çevrem hamile çoğu doğum bile yaptı. Kayınvalidem vefat etti . Eşim desen tüm ilgiyi anlayışı benden bekliyor . Bebek konusu açınca susuyor istemiyormuş gibi hissediyorum bazen . İstemiyorsan erteleyelim diyorum cevap dahi vermiyor . Anneme söylüyorum bi senedir çabalıyorum üzülüyorum diye gülüp geçiyor üzülmiyim diye olur nasip diyo. En yakın arkadaşlarımla aram açıldı kimseye bişey anlatamaz oldum. Evde tekim görümcem yok eltim yok annemler uzakta kız kardeşim okuyor… yalnızlaştım ve kendimi sadece bebeğe odakladım bir senedir . İş başvurularına dönüş sağlanmadı kaç yere başvurdum evlisin dendi hep. Artık nereye kadar dayanırım bilmiyorum. Çok zorlu bi süreç oldu beni bu yalnızlıktan kurtarcak bi minik olsun hayatımdan onunla dinlenirim onunla yorulurum diye düşündüm . Nasip işiymiş isteyince olmuyormuş. Rabbime yöneldim başka da bi uğraşım yok .. sadece hayırlısını istiyorum 🥺

Oyyy kuzum❤️ Bak şimdi söyleyeceklerime kulak vermeni isterim canım öncelikle kimsenin aile yaşantısını yorumlamak,yadırgamak gibi bir niyetim yok asla,
Eşinle sorunlarınız varsa veya eşin zor bi süreçten geçiyor anladığım kadarıyla o yara kolayına kapanmaz bende annemi kaybettim bilirim,
Gerçekten önce ilgiyi eşine verirsen onu biraz iyileştirirsen oda seninle kendini daha hızlı toparlar buda iletişiminiz aranız bağınız İçin çok iyi olur ilişkinize iyi gelir. Seni anlıyorum anne olmak istiyorsun ki tabi en doğal hakkın uğraş dene ama yalnızlığını paylaşmak için arkadaşlık etsin diye değil ve evlat isterken bunları eşinle yapmayı paylaşmayı gözardı etme bir hayatın içinde eşinle ağla eşinle gül ne o yalnız hissetsin nede sen. Çocuk sahibi olmak basit bir süreç değildir hazır olmak hazır hissetmek o sorumluluğa göğüs gerebileceğine emin olmak gerek eşin muhtemelen bu yüzden cevapsız kalıyor çünkü duygusal anlamda bi sarsıntı yaşamış saygı duymak gerekir he ama çocuk yapma demiyorum asla bundan bunu çıkarma eminim şimdi olsa şimdi eşin babalıktan keyif alır eminim çocuk yap ama sen içindeki yalnızlığı doldurmak İçin çocuğu yapma eşinide yalnız bırakma kendinide bıraktırma diyorum kendi fikrimce canım inşallah dilediğin gibi olur herşey gönlünce olsun kuzum❤️🌸

Güzel meslek ama yorucu valla daha anca bitti plan program bi de köy okulundayım akıllı tahtamız da yok tüm gün ayaktayız. Eşim bile hep böyle belin mi ağrıyacak diyor 😂

Ayy zor olur evet senin için canım dikkat et kendine Yani benim hamiş bi öğretmenim vardı oturarak anlatıyordu hep kadın napsın🤣🤣🤣🤣

Eki Görüntüle 3129562
Kızlar mesaiye kaldım maalesef ancak şimdi ovu yapabildim
Döngünün 16. Günündeyim
Sanırım salı günü pik oldu ve diğer gün ovu yaptığımda çatladı
Bu evdeki son ovulasyon testiydi 🤣
Çalışmaya dünden beri ara verdik bugün de olmayacak
Sizce ?
@mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 @miresl @asunny @loirly @
Kuzumm bayaa siliklesmis. Catlamis buyuk ihtimal. Ama bence adete kadar yine degerlendir sen. 2.yumurtlama olabiliyormus demistim ya sana

Kızzz burdayımmmm 😍😍 giremedim ya dışarıda arkadaşlarla beraberdik buraya giremedim diye isyanlardaydım 🤣🤣🤣 maşllah ne çok konuşmuşsunuz kızzz okusam uzun sürer okumasam meraktan çatlarım 🤣🤣🤣

Bende çok gitmedim aşko ara ara yokladık sadece🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 bizimki ekşında🤣🤣🤣🤣

Güzel meslek ama yorucu valla daha anca bitti plan program bi de köy okulundayım akıllı tahtamız da yok tüm gün ayaktayız. Eşim bile hep böyle belin mi ağrıyacak diyor 😂
Kuzum birazcik sabret bel agrilarin hafifleyecek epey. Bu biraz tutunmayla ilgili sanirim. Benim cok sukur azaldi. Ama ben bayaa dinleniyorum surekli uyuyorum onun da etkisi var. Asla yorma kendini bel agrina ilac gibi gelecek

Bende çok gitmedim aşko ara ara yokladık sadece🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 bizimki ekşında🤣🤣🤣🤣
Ay ama burası bağımlılık yapmış sigara etkisi gibi 🤣🤣🤣 giremeyince krizlere giriliyor 🤣🤣 aklım sizde kalıyor ya iyice aile olmuşuz valla ❤️❤️😍 vayyyyy dıkşınlanıyor yani 🤣🤣🤣 vurdukları gol olsun inşallahhhh 😍❤️❤️❤️

Back
X