- 21 Nisan 2022
- 1.520
- 1.810
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #9.901
Amin hepsini denicem teşekkür ederim uzun zaman olmuştu kimseye bişey anlatmayalı. Söylediklerin beni çok rahatlattı . 22 yaşındayım eşim de 23 . Yolun başındayız aslında .. Seninde başın sağolsun inşallah rabbim cennette kavuştursun. Keşke anneleriimiz ölümsüz olsa keşke hep yanı başımızda olabilirseler .. rabbim yardımcın olsunCanım benim evet haklısın bu süreçte zorlanmışsındır tabi mutlaka kolay değil birbirinizi sevdiğinizede eminim ablacım diyişinin içtenliğiyle kaç yaşındasın bilmiyorum belki çok yoktur aramızda ama şunu denemeni isterim sevgiyle sakin se şefkatli bir ses tonuyla eşinle konuşmanı hissettiklerini anlatmanı ama bak yaptıklarını değil ben senin için bunları yaptım böyle oldum değil süreç zor görünsede başım üstüne derdin derdimdir de tartışma şeklinde değilde naif bi sohbet şeklinde konuş ve içini dök bu yolda yorulmakta dinlenmekte gülmekte üzülmekte seninle Yanyana olduğum sürece iyi gelir bana de paylaş içini dök sende anlat bana de benim anlamadığım göremediğim varsa söyle de ben yanındayken yalnız hissetmek istemiyorum sanada bunu yansıtmak istemiyorum de anlat yani canım dök içini güzel bir dille o söylediklerin kendisi yalnız kaldığında düşünecek sana hak verecek seni anlayacak o şuan seni üzdüğünü bile bilmiyor görmüyor bilinci kapalı gibi diyeyim çünkü aklında dediğin gibi bir anneyi kaybetmek kardeşleri onların gelecekleri babası her detayı kendine sorumluluk olarak almaya çalışıyor şuan sakın üzme kendini canım biraz sabır biraz gayretle Rabbim herşeyi önüne serecek yakında![]()