• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko hayırlı olsun sağ sağlim sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah🤲🏻😍🥰 teyzelik çok tatlı bişey bence ben değilim kız kardeşimde yok ama sizinkilerin teyzesiyimm🌸🥰🥰🤣
Sen bizim minnakların teyzesisin tabikide bende sizin minnakların teyzesiyim 😍😍❤❤ zaten öbür türlüsü kabul edemem paylaşamam seni kıskanırım🤣🤣🤣 sağol bebeğim inşallah 🤲🏻🤲🏻😍

Bugun ve yarinda vurulup cumartesi sabah kontrol var bakalim insallah yavaş ve kaliteli büyüyodur da boşa gitmez 😄🤲
İnşallah canım çok güzel olacak güzel büyüyecek diye düşün birde mutlaka rahim kalınlığına da baktır çünkü oda önemli sen sor doktor zaten söyler niye sorduğunu söyleme çünkü çok bilmemiz hoşlarına gitmiyor.söyleyince yok ordan o anlaşılmaz yok bu dan bir şey çıkmaz gibi şeyler söylüyorlar

Sen bizim minnakların teyzesisin tabikide bende sizin minnakların teyzesiyim 😍😍❤❤ zaten öbür türlüsü kabul edemem paylaşamam seni kıskanırım🤣🤣🤣 sağol bebeğim inşallah 🤲🏻🤲🏻😍

Ayyy yerim seni aşko ya😍❤️tabisiii🥰🌺
Yoruldum Ya beeen🤣🤣 Yemek yaptım evi süpürdüm sildim çamaşır katla tekrar as balkonları yıka derken bittim🤣 az uzanacağım belim ağrıdı valla eşimde geldi biraz dinlenip yemek yiyeceğiz sar başa🤣 ☺️

Ayyy yerim seni aşko ya😍❤️tabisiii🥰🌺
Yoruldum Ya beeen🤣🤣 Yemek yaptım evi süpürdüm sildim çamaşır katla tekrar as balkonları yıka derken bittim🤣 az uzanacağım belim ağrıdı valla eşimde geldi biraz dinlenip yemek yiyeceğiz sar başa🤣 ☺️
Afiyet olsun bebeğim 😍😍❤❤ bende ortalık topladım çamaşır astım koltuklarını sildim yastıklarının yüzlerini attım makinayayazlık kışlık olayına bakıcam şimdi bitmiyo mübarek🙄

Afiyet olsun bebeğim 😍😍❤❤ bende ortalık topladım çamaşır astım koltuklarını sildim yastıklarının yüzlerini attım makinayayazlık kışlık olayına bakıcam şimdi bitmiyo mübarek🙄

Sağol canım kolay gelsin sanada aşko ben tatil dönüşü yaptım onları çok şükür o yüzden rahatım kışa hazırım 🤣🤣

Ayy nerden anladin🤣🤣🤣🤣15dakika oldu eve gireli 18:00a kadar kendime dinlenme süresi ayırdım yoksa ayaklarim imdattt diye bagirir🤣🤣🤣okuldan geldik yedik içdik yüzme dersine gitdik geldik ,uyku sersemiyim🥱
Sizler napiyonuz?
Merak ettim bebeğim sesin çıkmayınca ❤ ohh dinlen aşko bende yemek yapcam kuzum napiyim ya iş bitmiyo ki sağolsun🤣🤣

Kizlarr progesteron tahlili mutlaka adetin 21.gününde mi yapilmali?
Benim yarın 20.günüm şeytan dürtüyor git ver 5 yıl önce yaptirmişdim en son

Olsun canım üzülme inşallah Ekim'de mutlu haberi alırız yeni batın kaç benimki 11i seninki sarkmıştır kesin
Bat kestiremiyorum canım akıntı takibi yaparak yumurtladığım zamana göre adetimin geleceği tarihi kestiriyorum. Düzenli değil çünkü. 30-33-35 günlerde oluyrodum bu ay 28 günde oldum mfk sayesinde

Bende görüyorum kuzum😍😍 perilerin erken gelmiş çok ayıp söyle az daha beklesinler ortadan ikiye ayrılcaz en son meraktan🤣🤣🤣
Elimde test olsaydııı ohoo çoktan başlardım gerçi 9 gün varken kaset test yaptım ahahah 😀 inşallah gerçek görüyoruzdur vardır 🙏🏻 annem taşınıyor bide temizlik yapıyoruz kasık ağrısı bel ağrısı zorluyor korkuyorum

Back
X