• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende görüyorum inşallah vardır çok erken yapmışsın 2 güne tekrarla istersen koyulaşabilir 😍😍
İnşallah canım 🥰 2 tane daha aynı testten var elimde tekrarlayacağım dün gece bide yumurta kokusundan falan öğürdüm hep bugünde öyle. 2 gün öncede ikiz bebeklere hamile olduğumu gördüm rüyaöda 😀😀 Allahım çokta heveslenmek istemiyorum ama çok heycanlıyım

Elimde test olsaydııı ohoo çoktan başlardım gerçi 9 gün varken kaset test yaptım ahahah 😀 inşallah gerçek görüyoruzdur vardır 🙏🏻 annem taşınıyor bide temizlik yapıyoruz kasık ağrısı bel ağrısı zorluyor korkuyorum
Kız aman ağır bişeyler kaldırma kurban olayım yapma etme 😐 kolay gelsin canım kolaylıkla bitsin inşallah 🤲🏻🤲🏻😘❤ benim bugünden başlayasım var🤣🤣🤣 neyseki param yok çok şükür 🤣🤣🤣🤣

Kız aman ağır bişeyler kaldırma kurban olayım yapma etme 😐 kolay gelsin canım kolaylıkla bitsin inşallah 🤲🏻🤲🏻😘❤ benim bugünden başlayasım var🤣🤣🤣 neyseki param yok çok şükür 🤣🤣🤣🤣
Yok yok canım kaldırmıyorum hiç bişey oturduğum yerden yerleri telliyorum 😀😀 bende valla son kuruşuma kadar testlere veriyorum ya

Kızlarrr birisi haber vermemi istemişti ama unuttum kullanıcı adını😁 2 gün önce sağlık ocağında kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar verdim onun sonucu daha çıkmadı ama bir de az önce devlet hastanesinde kan verdim onun sonucu çıktı ve 248miş. Çok heyecanlıyımm eğer kürtajdan kalma bir değer olsa 2 günde bu kadar yükselmezdi değil mi?

Kızlarrr birisi haber vermemi istemişti ama unuttum kullanıcı adını😁 2 gün önce sağlık ocağında kan vermiştim 51 çıkmıştı bugün tekrar verdim onun sonucu daha çıkmadı ama bir de az önce devlet hastanesinde kan verdim onun sonucu çıktı ve 248miş. Çok heyecanlıyımm eğer kürtajdan kalma bir değer olsa 2 günde bu kadar yükselmezdi değil mi?
Aaa bende öglenden bu yana seni düşünüyordum aceba noldu diye
Kız ne kurtajdan kalma bal gibi gebesin😍😍😍

Hatırlamazsın belki,temmuzda seninle ozelden konuşmuştuk gebelik belirtisi akinti falan
Kürtaj olduğunu okuduğumda üzülmüştüm , çok şükür fazla bekletmeden mucizen geldi😍😍

Ayy hadi inşallah sağlıkla ilerlesin ❤️ düşüklerden sonra 3 ay içinde hamile kalındığında sağlıklı olma ihtimali daha yüksekmiş. Allah yüzünü güldürsün canım 🙏 kesin hamilelik bu

Aaa bende öglenden bu yana seni düşünüyordum aceba noldu diye
Kız ne kurtajdan kalma bal gibi gebesin😍😍😍
Hatırlamazsın belki,temmuzda seninle ozelden konuşmuştuk gebelik belirtisi akinti falan
Kürtaj olduğunu okuduğumda üzülmüştüm , çok şükür fazla bekletmeden mucizen geldi😍😍
Yaa hatırlıyorum evet ☺️ Gerçekten geldi galiba çünkü testler negatifken bile ben hürrem gibi ben gebeyim diye geziyodum evde kocam da imkansız tutmadı bende bu ay diyodu🤣inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım bu sefer🥹Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah🥰
Ayy hadi inşallah sağlıkla ilerlesin ❤️ düşüklerden sonra 3 ay içinde hamile kalındığında sağlıklı olma ihtimali daha yüksekmiş. Allah yüzünü güldürsün canım 🙏 kesin hamilelik bu
inşallah çok teşekkür ederim, evet doktorum da kesin bir dille 1 ay sonra yeni bebekle geliceksin bana demişti bende keşke o kadar kolay olsa demiştim gülüp🤣 Allah senin de yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda♥️

İnşallah canım 🥰 2 tane daha aynı testten var elimde tekrarlayacağım dün gece bide yumurta kokusundan falan öğürdüm hep bugünde öyle. 2 gün öncede ikiz bebeklere hamile olduğumu gördüm rüyaöda 😀😀 Allahım çokta heveslenmek istemiyorum ama çok heycanlıyım
O zaman biraz daha bekle kuzum bata yakın yap daha kesin olsun 😍 ah ah canım bu kadar erken belirti göstermez bunlar hep vücudumuzu dinlediğimizden 😇 ay hadi bakalım hayırlara vesile olsun inşallah rüyaların çıkar kuzum inşallah bebişin seninledir ❤️❤️

Ay kuzum çok sevindim senin adına normalde iki katı artış iyi der doktorlar senin bebiş maşallah yaklaşık 5 katı artış göstermiş 🧿🧿❤️ Kürtajdan kalma değer değildir kuzum bal gibi hamilesin işteee 😘😘❤️

Ay kuzum çok sevindim senin adına normalde iki katı artış iyi der doktorlar senin bebiş maşallah yaklaşık 5 katı artış göstermiş 🧿🧿❤️ Kürtajdan kalma değer değildir kuzum bal gibi hamilesin işteee 😘😘❤️
Öyleyim galiba😍 Teşekkür ederim darısı bekleyen, uğraşan herkese olsun hayırlısıyla inşallah💕

Back
X