- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.061
Canım senin son durum nedir merak ettimKızlar Lupus antikoagülan taraması nedir bilen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin son durum nedir merak ettimKızlar Lupus antikoagülan taraması nedir bilen var mı
Kız hiç bir şey anlamadım yazdığından yamuk yümük harfler anlaşılır yazsana kurtar bizi hadi yaaa
Evet kuzum valla uygulamaya başladım bugün akşam yedim bir tatlı kaşığıSonradan gördüm ve evet iyi geliyor uygula ben onu nasıl unuttum diye şuan kendimi sorguluyorum![]()
Ahahahha ben bulaştım an itibariyle aşkoAşko bende görmüştüm ama okumamıştım ben kür işlerine bulaşmadım henüzbilmemki yapanlar varsa bi yorum al istersen kuzum
![]()
Kuzum normalde 2.gün başlayıp 12.gün bitiyormuş ama ben bugün başladımKis mist olur kac gün sürüyor Muş
Aşkolar maç varmış benim tv yi de koca ele geçirdiMucizemmm16
Demgey3 M mucizeOldu @Lale95 napıyosunuz aşkolar
ben Camdaki kız başlıyor ona bakıcam şimdi uzun zaman sonra tvlere geri dönüş
![]()
Eki Görüntüle 3130571
Sol üstteki 3 çizgiye tıklayınca onun en altında kurulum yazıyo orayı tarif etti
_Umutlu_Pozitif_
M mucizeOldu
Kuzum normalde 2.gün başlayıp 12.gün bitiyormuş ama ben bugün başladıminşallah olmaz ya ihtimali de var galiba
Aşkolar maç varmış benim tv yi de koca ele geçirdibende şöyle uzanayım demiştim uyuyakalmışım
siz neler yapıyorsunuz
![]()
Evet canım ben de ilk kullandığım ay hamile kaldım adetin 2.günü başladım 10 gün boyunca sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim ovulasyon testiyle de takip ediyodum 2.çizgi koyulaştı 3 gün koyu kaldı ben de acaba çatlamayacak mı olgunlaşan yumurta diye 3 gün de soğan kürü yaptım çatlaması için sonra baktım çizgi silikleşti zaten gün aşırı ilişki oluyodu çatlamadan sonra 1 hafta yine gün aşırı devam ettik benim geç döllenme olmuş o yüzden geç öğrendim hamile kaldığımı çatlamadan 1 ay sonra öğrendim 900 lerdeydi beta
Canım çok teşekkür ederim cevapların için akşam bir tatlı kaşığı yiyerek başladım bende aynen 1 hafta yaparım diye düşünüyorum ama inşallah kist oluşturmaz o yönden korktum birazBence başla yarın 1 hafta yaparsın sonra bırakırsın belki bi faydası olur sonuçta zararı yok 4.günündeyim yazmışsın ondan dedim
Ay şimdi aklımda o vardı iki gündür pembeli akıntı ve yoğun beyaz akıntı var doktor olacağını söylemişti pembe kanamanın. Çok özel ders isteyen var okuldan sonra onları versem mi diyorum ama bu kadar yorgunluk bebeğe zarar verir diye korkuyorumKuzum birazcik sabret bel agrilarin hafifleyecek epey. Bu biraz tutunmayla ilgili sanirim. Benim cok sukur azaldi. Ama ben bayaa dinleniyorum surekli uyuyorum onun da etkisi var. Asla yorma kendini bel agrina ilac gibi gelecek
Evet kuzum valla uygulamaya başladım bugün akşam yedim bir tatlı kaşığı
Ahahahha ben bulaştım an itibariyle aşkoakşam yedim bir tane
aynen kuzum var mı diye sordum ama herkes duymuş genelde
![]()
Aşko benim geçen ay öyle oldu ya kupkuruydum hatta çok değişik gelmişti normalde olmazdıAşkişkolar bişey sorcam size benim ekşından sonraki gün akıntım neredeyse sıfır oluyo ya sizde de oluyo muDemgey3 @miresl
_Umutlu_Pozitif_ @Random3 @bitliKedi @Gzmyts53 @Veziir M mucizeOldu @melek076 ❤❤ höö bütün topiği etiketledim nerdeyse
etiketleyemediğim kızlar üşeniyorum daha fazla etiketlemeye bakıverin gari bana bir❤❤
Gezen yine geziyor da inşallah biz de öyle oluruzGelmedi yaa ne zaman gelcek meraktayım eşime diyorum tamam hamileyim biliyorum herşeye dikkat ediyormda bana daha gelmedi bu annelik iç güdüsühiç sorma bende öyle ne hayallerim gezecek yerlerim vardı bunlar bebekle yapılmazki artık falan diyordum
![]()
Anladım canım çok teşekkür ederimCanım ben onu ilk gebeliğimde hamile kalmaya çalışırken denemiştim ama olmamıştısma bu olmayacağı anlamına gelmez olan bir sürü örnek var. Tam da bugün adetimin 2. Günü
ama işte şuan orijinal bal orijinal çörek otu tarçın vs yok evde. Bir de mfk kullanıyorum aynı anda kullanımının belki sakıncası olabilir. Arı sütü polen propolis de çok etkili diyorlar canım benim araştır istersen. Ben mfk nın içinde var içmiş oluyorum
Ben bu zamana kadar hiç kür yapmadım kuzum bilemedim bende şimdiBen kür yapsam adetim bile etkilenir
Google chrome dan giriyorum ben siteye bende görünüyoReklamı aşağı indiriyorum bende öyle bir yazı çıkmıyor Ya![]()
Rica ederim canım ne demek her zaman sorularınız olursa bildiğim kadarıyla tecrübelerim kadarıyla cevaplarım ben çok giremiyorum kaçırıyorum çoğu mesajı ama arada bakıyırum görürsem bildiğim şey olursa cevaplarımCanım çok teşekkür ederim cevapların için akşam bir tatlı kaşığı yiyerek başladım bende aynen 1 hafta yaparım diye düşünüyorum ama inşallah kist oluşturmaz o yönden korktum birazolmadı çatlaması için bende soğan kürü yaparım bu kürden sonra
![]()
Ay evet aşko senin ekşın gecen demiiii ay hadi bakalım inşallah birbirlerini bulur kavuşurlarBen devam aşko sizi bitsin yarım saate biter sonra keşına havuç yedim iki tane![]()
Ay inşallah bebeğimHadi bakalım inşallah etkisini görürsün![]()
Bakayım biYa aşko dekolte-kadınlar kulübü adında bi uygulama var ama bence o değil diye düşünüyorum![]()
onarsa bakimBen de bilmiyorum mükemmel kadınlar kulübü diye bi uygulama var o mu acaba şimdi baktım ama indirip deneyemedim telefonumda yer yok
burada bakimKuzum netten giriyosun ya sol üst köşeye tıkla en alta in reklamı aşağı indir o rn alt köşede uygulamayı kur var tıkla indir soran kızlarıda etiketlersin bebeğim nick leri unuttum![]()
Teşekkür ederim kuzum sağolGoogle chrome dan giriyorum ben siteye bende görünüyo
Rica ederim canım ne demek her zaman sorularınız olursa bildiğim kadarıyla tecrübelerim kadarıyla cevaplarım ben çok giremiyorum kaçırıyorum çoğu mesajı ama arada bakıyırum görürsem bildiğim şey olursa cevaplarımistersen ovulasyon testleriyle takip et daha emin olursun gününü de bilirsin soğan kürü de düşük yapabiliyo dikkatli olmak lazım
Aaa evet biliyorum 300 soruluk bi testmiş. Kolay gelsin canım zoru atlatmışsın bana göreYok canım b1 bitti ama sınava hazırlık için ders alıyorum o tarihte ben türkiyedeydim o dersleri alamadım çok ayrı bir ders değil sınav pratiği yapmak için.ay sonu almanyada yaşam İle alakalı ders başlayacak uyum dersi ve sonrada onun sınavı olacak
Çok çok amin o zamanBenimki temenni belki döllendi Rahime gidiyor öyle düşündüm
Evet ya başarırız bence dur bakalım bi doğsunlardaGezen yine geziyor da inşallah biz de öyle oluruzbeyaz akıntın var mı? O bi canımı sıkıyor her gün her gün sıkıldım artık
![]()