• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demgey3 Demgey3 iPhone olanlar aşkolar buldum adıma don atıyorum kırmızı çizgi içine alarak belirtiyorum zaten uygulama değilmiş kısayol gibi yine google sayfası safariden kadınlar kulübüne giriyorsunuz en altta yukarı ok işaretine basıyorsunuz ana ekrana ekle yapıyorsunuz olay bu
Aşko yine safariye atıyorsa ne gerek var ki ama uygulama yapsalardı çok güzel olurdu whatsapp gibi

Yok kız şifreyi unutmuşum denedim denedim kilitlendi dedi sonra şifre değiştirme yaptım😁😁
Aman aşko yüreğimizi ağzımıza getirme gitme buralardan 🤣🤣🤣
Aynen aşko bende uygulama diye yarım saattir uğraştım kısayolmuş çıktım şimdi chromeye geri geldim safari kullanmayı sevmiyorum 😂😂😂
Ay bende safariyi çok seviyorum 🤣🤣 uygulamayı biz mi yapsak valla hakkımız 🤣🤣🤣

Ayy ne biliyim bebeğim ya gerildim zaten bugün akşamdan beri çok gergin geçti valla kafam gitti ya 😕

Sen niye geriliyorsun aşko bak belki ben gibi olursun benimde akıntılar bir gün sürdü gitti kaç kere sordum size hemde biliyorsun😃 teeee bugüne kadar kaç kere yumurtladım yumurtladım mı onu bile anlamadım ama bugün kesin yumurtlama başladı ona eminim bayağı yoğun akıntı yaşıyorum ki geç yumurtlamaya giriyor bu 🌸her ay aynı olmuyor hiçbir şey kuzum

Ayy ne biliyim bebeğim ya gerildim zaten bugün akşamdan beri çok gergin geçti valla kafam gitti ya 😕
Aaaa kendine gel bebeğiiiimmm niye stresleniyorsun sen zaten değerlendirme yapıyorsun Rabbim nasip ederse bir gün bile değerlendirme ile olur sen canını sıkma bebeğim yumurtlama olduysa da çatlama olduysa da sen ekşınlarını düzenli olarak yapıyorsun o yüzden nooo problem 😘😘😘❤️

Demgey3 Demgey3 iPhone olanlar aşkolar buldum adıma don atıyorum kırmızı çizgi içine alarak belirtiyorum zaten uygulama değilmiş kısayol gibi yine google sayfası safariden kadınlar kulübüne giriyorsunuz en altta yukarı ok işaretine basıyorsunuz ana ekrana ekle yapıyorsunuz olay bu
Tamam yaptım sayende cnm saol güzel oldu

Bnde böyle çıkıyor

Yok o da yok bulacam birazdan bide safariden denicem

Bende de çıkmıyor kuzum ıphone desteklemiyor androidler de varmış ama uygulama öyle okudum😊 ooo hoş geldin kuzummm ay inşallah bu ay olacak ne güzel bitirdin darısı bana 😍🤣🤣❤️

Ben dedim zaten uygulama gibi değil direk siteye girmiş oluyosun ama tek fark bildirimini açınca telefonun a bildirim geliyo
İyi bari buldun neyse ki nasıl olduğunu 👍🤓
Neyi kaçırdım
Kadınlar kulübü sitesini ana ekrana ekliyoruz bildirim direk telefona geliyo iş bu kısaca😊 biz de uygulaması var sanmıştık

Sen niye geriliyorsun aşko bak belki ben gibi olursun benimde akıntılar bir gün sürdü gitti kaç kere sordum size hemde biliyorsun😃 teeee bugüne kadar kaç kere yumurtladım yumurtladım mı onu bile anlamadım ama bugün kesin yumurtlama başladı ona eminim bayağı yoğun akıntı yaşıyorum ki geç yumurtlamaya giriyor bu 🌸her ay aynı olmuyor hiçbir şey kuzum
Ayy ne biliyim kuzum ya neyse nasip bugünü boş geçiyorum artık kaç gündür dıkşınlanıyodum zaten az dinleniyim🤣🤣

Ayy ne biliyim kuzum ya neyse nasip bugünü boş geçiyorum artık kaç gündür dıkşınlanıyodum zaten az dinleniyim🤣🤣

Aşko asla modunu düşürme bi sorun yok merak etme bende çok düşündüm sonunda gördüm belki ikimizde iki kere yumurtlamış olacağız bilemeyiz🤣🤣🤣

Back
X