• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar, Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 Lale95 @fnd_50 @miresl @iyilikperisi92 M melek076 @Random3 @Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım ❤️ Ya benim karşıma çok fazla bal çörek otu tarçın kürü çıkıyor hatta herkes ilk denediğim ay hamile kaldım diyor kızlar uygulayan yada duyan var mı aranızda? Birde adetin 2.günü başlanır diyor benim bugün 4.günüm sizce uygulasam mı?
Ben denedim cok zaratini gördüm tavsiye etmem

Eklentiler

• 239B81E5-FE2D-47DE-B8DA-8B2F15C46FB2.webp
    239B81E5-FE2D-47DE-B8DA-8B2F15C46FB2.webp
    190,9 KB · Görüntüleme: 38
Ahaahahah ben mi sizi siz mi beni 🤪🤪🤣🤣🤣

Ahahah aşko tatilde yapacak mısın ayy 🤣🤣 baş köşeye koymuş bide 🤣🤣🤣 bat kaçtı aşko senin 🤣
27 si ama geç olcam muhtemelen olsun adete 4 gün kala dönüş günü Yani yaparım dursun aşko ben şüphelenirsem yaparım hiiiç eczane aramalara girişmem yanımda güvendeyim🤣🤣🤣🤣

27 si ama geç olcam muhtemelen olsun adete 4 gün kala dönüş günü Yani yaparım dursun aşko ben şüphelenirsem yaparım hiiiç eczane aramalara girişmem yanımda güvendeyim🤣🤣🤣🤣
Ayyy az kalmış kuzum yaaa ne güzel 😍😍 ay şimdiden heyecan bastı 😍 inşallah çift çizgi görürüz ya bayadır görmüyor bu topic çift çizgileri😍😍

Ne zararı oldu canım?
Ben 3 farklı zamanlarda kullandim baska sebeplere bağladım problemleri ama sonra kürden olduğundan emin oldum eğer yumurtlamayla ilgili bir problemin yoksa hic yapma derim canim. 1. Yapışımda çok düzenli olan günüm 3 4 gün geçti işe yaradi sandim ama testler negatifti kan bile verdim o ay olan adetim çok ağrılı geçti aşırı ağrılı . 2. Yapışımda yine adetim gecikti ve cok zor söküldü gelmiyordu ama aşırı ağrısı vardi son yapışımda da 1 ay boyunca kasık ağrısı cektim bir daha dedim asla

Kızlar size bir sorum daha olucak R raainbow Lale95 Lale95 Ginnys Ginnys Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve diğer kızlar hepinizin kullanıcı adını hatırlayamıyorum🤣 Şimdi benim gebeliğim kesinleşti ama kese falan 10 güne anca gözükcek ve önümüzdeki hafta abim evleniyor o yüzden pazartesiden itibaren şehir dışında olucam haliyle de sürekli bi koşuşturma içinde kalabalık içinde vs olucam düğün evi ortamını biliyorsunuz.. Bu durum, fazla ayakta kalmak, yorulmak vs bebeği etkiler mi?
Mutluluklar dilerim🥰yok canim ağır iş yapma,vakit buldukca dinlen, hiç bir korkusu yok
Ben ogluma hamile oldugumda evde tadilat vardi daha hamile oldugumu bilmiyordum bile
Tüm gün koşturmaca halindeydim,eşimle koltuk kanepe yeri değişiyorduk
Rabbim koruyor minik bebelerimizi🥰🥰😍😍

Back
X