- 17 Nisan 2021
- 4.406
- 4.203
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.841
Alev alevYansın geceler o halde beybiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alev alevYansın geceler o halde beybiiiii
Bana güzel çekip atarmısın mesajla bende oynayıp paylaşırım
Kız özlettiniz kendinizi bu gün herkes bi meşgulAşkolar ben geldiiiimmm nişandaydım ya yoruldum öldüm bittim yaaa![]()
Hahahah o kadar da yakın değildir birbirine yaAaaa kızlar asıl çizginin yerini buldum yakınlaştırıp çizdiğim yere bakarmısınızcans16
inşallah vardır aşko ama çok çok erken dur kız senden 5 gün sonra benim adetim ben halen değerlendirmelerdeyim sakin ol 2-3 kala yap
![]()
Evdeyim ben@miresl @bitliKediChilddevelopment R Random3
Mucizemmm16
Demgey3 @melek076 @Fang ve diğer kizçeler
Nerdesiniz kızlar?
Ay bilmiyorum her yerde çizgi görüyorum ben neyse günler geçsin sakince bekleyelimHahahah o kadar da yakın değildir birbirine ya![]()
Canim bu kadar efektle doğru mu cikar senceBen mi şaşıyımcans16 üstten mavi çizgi çizdiğim yerin altında boylu boyunca çizgi yok mu?
Mucizemmm16 aşko yok mu?
Yaaaa canim benimm valla cevremdekileri uzmemek adina rahat davranmaya calisiyorum ama gercekten benimde şuan kocaman bir sarilmaya ihtiyacim varBende baya bilgisizim şuan en az hasarla atlatmak istiyorum yarın gidicem görüşmeye doktorla şuan içimden sana kocaman sarılmak geldiatlatıcaz inşallah daha güzellerini yaşıcaz bebişlerimizin büyüdüğünüde görücez inanıyorum ben
![]()
Eğer sen şaşıysan bende şaşıyım bebeğimBen mi şaşıyımcans16 üstten mavi çizgi çizdiğim yerin altında boylu boyunca çizgi yok mu?
Mucizemmm16 aşko yok mu?
Valla bende sizi çok özledim aşkoooKız özlettiniz kendinizi bu gün herkes bi meşgulçok tepinme yorma kendini az kaldı seninde değerlendirmelere bırak enerjini
![]()
Çıkar aşko çok denedim tertemiz olanda nokta bile çıkmıyor geçtim çizgiyi ahahahaCanim bu kadar efektle doğru mu cikar sence
Ay bilmiyorum her yerde çizgi görüyorum ben neyse günler geçsin sakince bekleyelim![]()
Yaa valla aşko bi yerde bi hata yapıyoruz kesin bakAşko tövbe yaRabbim ama yani bi yerde yanlışlık mı yapıyoruz diye düşünmüyor değilim hebunun bi yolu olmalı geçen ay bi arkadaş ikinciyi istiyoruz galiba kışın başlarız okul bi açılsın bizim çocuk bi alışsın da dedi bugün hamile olduğunu öğrendim ne yaptılar yumurta okulun kapısında mı bekliyorduda okul açılır açılmaz hamile kaldı nasıl oldu Ya
![]()
Ahahaha aşko kurcaladıkça her yerden çizgi çıkıyor çok enteresan daha önce böyle görmemiştimEğer sen şaşıysan bende şaşıyım bebeğimvar evet
Kıııızzzz aşko sen yine mi test yaptın sabahı bekle demedik mi Ya
Çok kurcalamaaağğAhahaha aşko kurcaladıkça her yerden çizgi çıkıyor çok enteresan daha önce böyle görmemiştimbeklemeli zaten daha varmış adetine adete bi kaç gün kala daha net anlarız hayırlısıyla
![]()
Eğer kuruma çizgisi değilse bundada çizgi var aşko
Ay bende test yapma zamanlarına geçsem YaÇok kurcalamaaağğoo daha varsa beklesin aşko zaten çünkü erken gebelikte bile çıkmıyo ki o zaman
![]()
Yok bu önceki dedim belki bana da azıcık efekt yaparsinKıııızzzz aşko sen yine mi test yaptın sabahı bekle demedik mi Ya![]()
Çok yolunda diyemem ama yoluna girer inşallah kuzum sağolArada ses ver seni merak ediyoruz sen iyimisin bu arada sabah sanki gergindin bir sorun yok dimi herşey yolunda