• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ouuu nasılsin aşko?
Sabah biraz sinirliydin sanki iyimisin şimdi?
İyiyim kuzum yaa her gün böyle zaten bağışıklık kazandım artık ☺️ kafamı toparlamaya ihtiyacım var doğru kararlar vermek için. Allah hepimize her şeyin hayırlısını versin. Yarın kınamız, ertesi gün düğünümüz var stres atarım bol bol ☺️

Çok yolunda diyemem ama yoluna girer inşallah kuzum sağol 🙏 ben arada salça olurum merak etme ☺️
Girecek herşey yoluna dert etme çözeceğiz boşver sen mükemmel bir kadınsın harika bir kalbin var kalbine güven herşeyin en hayırlısı olacaktır 🥰🌸😘

Eklentiler

• C210CBDF-02F7-4620-A1F0-CCBFA94F3691.webp
    C210CBDF-02F7-4620-A1F0-CCBFA94F3691.webp
    92,7 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar ya ben bişey soracam 11. Gün (salı günü yani)doktor bana yumurtaların olmuş dedi 18mm ve20mm o gün ovülasyon testim pike yakındı sonraki 2 gün silikleşti ama dünden beri karın kasık ağrım var bugün yine ovülasyon yaptım kıpkırmızı (t çok kırmızı olan resim) çıktı sizce nedendir 🙄🙄dur etiketleyim bari yoksa görmüyorsunuz baaa cevap yazmıyorsunuz Mucizemmm16 Mucizemmm16 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Ginnys Ginnys ve diğer canım kızlar ..
Tekrar yumurtlama olabilir mutlaka değerlendirme yap ❤️

Kizlar cinsiyeti daha öğrenmedik ama erkekse isim kolay bi kaç tane var aklımızda ama kız da yok 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ fikirlerinize açığım 😅 yeni nesil uyduruk isimlerden hoşlanmıyorum 🤣🤣
Benim kızım olursa ismini Leyla koyardım çok hoşuma gidiyor yeni nesil isimleri bende sevmiyorum 😂😂 ama oğlum olursa hiç bir fikrim yok 😂😂 ayy az kaldı bebişin cinsiyeti ogrenmene 🥲❤️

Back
X