• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende aşko sende iyiki varsın ❤️ 10 dakika göremesem basıyorum etiketi gördüğün gibi sensiz eksiğiz🌺🥰 zaten bizim kızda Demgey3 Demgey3 nişan nişan ayağına kayıplara karıştı çok yorulmuştu uyumuştur kesin😂😂
Erkekler bizim gibi değil evet bu konuda malesef aşko özellikle bu konular olunca daha bi geride duruyorlar sağlığın utanması olmaz bi alışsalar şuna inat ediyorlar işte😀
Bende sizsiz eksiğim ❤❤ Kız vallahi yok nişanda bakamıyo diye etiket yapmadım ama Demgey3 Demgey3 bebeğim sızdın mı çen🤣🤣 ben en ufak bişey hissetsem doktora gitmek istiyorum ama o asla gitmiyo bi sol kolu omzu çok ağrıyodu bende git kalpten kaynaklı olabilir diye korkuttum😅😅 öyle gitti oda semt polikliniğine gitti Allah razı olsun 🤣🤣

Bende sizsiz eksiğim ❤❤ Kız vallahi yok nişanda bakamıyo diye etiket yapmadım ama Demgey3 Demgey3 bebeğim sızdın mı çen🤣🤣 ben en ufak bişey hissetsem doktora gitmek istiyorum ama o asla gitmiyo bi sol kolu omzu çok ağrıyodu bende git kalpten kaynaklı olabilir diye korkuttum😅😅 öyle gitti oda semt polikliniğine gitti Allah razı olsun 🤣🤣
Aşko o çoktaan uyumuştur son etikette daha nişandaydı çok yorulduğunu bittiğini söylemişti eve zor atmıştır o kendini🤣🤣 ahahaha bundada Korkut aşko daha yaşın genç prostat falan olabilir Allah korusun gitmen lazım de madem korkutarak gidiyor🤣🤣🤣

Childdevelopment Childdevelopment nerdesin aşko 🤭❤ resmi keskinleştirdim ben kendime yapıyorum hiç böyle cıkmıyo 🙄🙄🤣🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşko ama eğerki testin kendi çizgisi değilse

Eklentiler

• Screenshot_20220917-020834_Photos.webp
    Screenshot_20220917-020834_Photos.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 38
Aşko o çoktaan uyumuştur son etikette daha nişandaydı çok yorulduğunu bittiğini söylemişti eve zor atmıştır o kendini🤣🤣 ahahaha bundada Korkut aşko daha yaşın genç prostat falan olabilir Allah korusun gitmen lazım de madem korkutarak gidiyor🤣🤣🤣
Kız bunda işe yaramadı aşko prostat olabilirsin dedim sallamadı bile 🤣🤣🤣 şeysine lafta ettirmiyo hahahhahah

Bende gördüm bebeğim valla söyledim de hatta ama bizim kız inanmıyo ki 🙄😅 adım silik çizgiciye cıktı Childdevelopment Childdevelopment 🤣🤣🤣
Anlamıyorlar aşko bizi🤣🤣🤣 ben zaten varlığını görmediklerime ışık oynaması yapmıyorum var gibi gelenlere yapıyorum ve var çıkıyor ahahaha🤣🤣🤣

Bende bebeğim aynen ama kendimde yoksa bile neler ediyorum fotoğraflarda zavallı testlere yok arkadaş 🤣🤣😂😂
Aynen aşko 7 ay efekt ışık ne barsa yaptım yok geçen ayki iki testimde gölgeyi gördüm şans olamaz dedim sizde gördünüz hatta birinde ben çektim attım ben yok diye detaylı bakmamıştım siz gördünüz sonra ben gördüm ve efekt yapınca daha çok gördüm ahahaha demekki boşuna çıkmıyor bunlar olanı gösteriyor😂🤣😂

Aynen aşko 7 ay efekt ışık ne barsa yaptım yok geçen ayki iki testimde gölgeyi gördüm şans olamaz dedim sizde gördünüz hatta birinde ben çektim attım ben yok diye detaylı bakmamıştım siz gördünüz sonra ben gördüm ve efekt yapınca daha çok gördüm ahahaha demekki boşuna çıkmıyor bunlar olanı gösteriyor😂🤣😂
Gördük bebeğim evet tabikide boşuna cıkmıyolar🤭🤭🤣🤣 ayy kuzum bu ay inşallah çok net görürüz o çizgiyi güzel haberlerini alalım ya inşallah sağlıkla da ilerlesin inşallah aşkım❤❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍

Back
X