• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gördük bebeğim evet tabikide boşuna cıkmıyolar🤭🤭🤣🤣 ayy kuzum bu ay inşallah çok net görürüz o çizgiyi güzel haberlerini alalım ya inşallah sağlıkla da ilerlesin inşallah aşkım❤❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍
İnşallah aşko çok heveslenmek istemiyorum ama yalan yok bi tarafım aşırı umutlu bu aydan Allahım sen konuyu biliyorsun çoook amiiin🤲🏻🤲🏻😍😍 bide biz tatile salı çıkıyoruz var bu ayın bi hikmeti eşimin pazartesi günü terfi toplantısı varmış bi kaç aydır bekliyordu olmuyordu inşallah hayırlı haberler alırız diyorum ah peşinede hamişlik haberi gelse peşpeşe güzel haberler alırız inşallah🤲🏻😍

İnşallah aşko çok heveslenmek istemiyorum ama yalan yok bi tarafım aşırı umutlu bu aydan Allahım sen konuyu biliyorsun çoook amiiin🤲🏻🤲🏻😍😍 bide biz tatile salı çıkıyoruz var bu ayın bi hikmeti eşimin pazartesi günü terfi toplantısı varmış bi kaç aydır bekliyordu olmuyordu inşallah hayırlı haberler alırız diyorum ah peşinede hamişlik haberi gelse peşpeşe güzel haberler alırız inşallah🤲🏻😍
Umut hep var bebeğim adın gibi ❤❤❤ cok cok amin 🤲🏻🤲🏻❤❤😍😍 Ayy bebeğim ya inşallah bebişin daha geliyorum haberini vermeden babasına annesine şans getiriyo işte 😍😍😍🤲🏻🤲🏻

Umut hep var bebeğim adın gibi ❤❤❤ cok cok amin 🤲🏻🤲🏻❤❤😍😍 Ayy bebeğim ya inşallah bebişin daha geliyorum haberini vermeden babasına annesine şans getiriyo işte 😍😍😍🤲🏻🤲🏻
Yaaa inşallah canım ya inanır mısın bugün eşim bu haberi verince bende öyle düşündüm acaba mı dedim acaba bebişimiz geliyorda Rabbim rızkını mı hazırlıyor dedim kendime 😇😇 🤲🏻

Ayy neden olmasın kii kuzum ❤❤🤗🤗😍😍 kalelerimizden geçen gibi olsun inşallah kuzum ya❤❤🤲🏻🤲🏻
İnşallah aşko kalbimizi Allah biliyor ona emanet her hayalim her duam ❤️ Aşko ben yatıyorum uyumam lazım sabaha uykusuz olursam unuturum ben erken saatlerde ekşın dikşın🤣🤣🤣 iyi geceler kuzum yarın görüşmek üzere 😍

Yaaaa canim benimm valla cevremdekileri uzmemek adina rahat davranmaya calisiyorum ama gercekten benimde şuan kocaman bir sarilmaya ihtiyacim var 🥹 Rabb'im sağlıklı gebelik nasip etsin isteyen herkeze insallah dualarimiz kabul olcak 💜💜💜
Bende sen gibiyim etrafa dik durmaya çalışıyorum ama yok yani aslnda öyle değil🥹 aminn herkese 💙

Yaaa inşallah canım ya inanır mısın bugün eşim bu haberi verince bende öyle düşündüm acaba mı dedim acaba bebişimiz geliyorda Rabbim rızkını mı hazırlıyor dedim kendime 😇😇 🤲🏻
Benim eşimde bulundugu konumdan yöneticilik pozisyonu için konusuluyodu sonra biz bebiş haberi aldık onunda konumu onaylandı gerçekten bebiş rızkıyla geliyor bizde öle demiştik dedik hatta o bile gelcegi zamanı biliyor ballı cıktı😂😂

Back
X