• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ya bide bana diyodu 🤣🤣🤣 atşli diye boşuna demiyorum 🤣🤣🤣 Ayy hadi güzel haberler alalım bu ay bebeğim vurduğunuz gol olsun 😍😍😍😍 ben diş ağrısından ölüyoring aşko parol içtim geçti şimdi yine ağrıyo karbonatlı su yaptım kekik suyuyla çalkaladım karanfil çiğnedim bana misin demiyo 🙄🙄
Beybi neden dişciye gitmiyon ?bebiş olana kadar git tedavi ol kurtul yaa rahat gebelik geçir
Diş ağrısı kadar insani delirten bişey yok bence☹️☹️

Aaaa çok ayıp 🤣🤣🤣 çoğaltmadım ya yumurtamı kaçsın aaaa napayım yani 😍😍🤣🤣🤣 ay nihayet aşko artık gelmene çok sevindik🌸❤️
Kaçmasın kaçmasın inşallah ikisi de tutar yaaaa ikiz teyzesi olurummmm ❤️❤️😍😍😍 ay valla aşko bende çok sevindim ya sizi özledim valla ❤️🌸

Surat asıp geziceğine yazsaydın ya aşko az farklı işesek yazıyoruz şuraya🤣🤣🤣🤣 tabikide bekliyoruz heyecanla 😍😍😍😍
Kiz vaktim olmadı ki, aklim hep burdaydi
Çocuğun dersleri çoktu onunla ders çalıştık akşam da dışarı çıktık benim muşmula surati duzeltmek için 🤣🤣pek işe yaramadi zaten🤣🤣🤣

@Gzmyts53 @miresl @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Aşkolarrrr çok teşekkür ederim yaa mahkeme duvarı suratim eski haline döndü 🤣🤣🤣 tüm gün somurtgan gibi gezdim evin ortasında
Çok çok çok teşekkür ederim
Moralim yerine geldii o zaman test günü için geri sayım başlasın 🤣🤣🤣💃🏻💃🏻💃🏻
Yaaa yirim seni kız aşko ne çabuk suratı asıyorsun kendine eziyet etmesene canım dur bakalım daha 10 gün varmış bide o on günde neler olur neler 😍🥰🌸❤️

Beybi neden dişciye gitmiyon ?bebiş olana kadar git tedavi ol kurtul yaa rahat gebelik geçir
Diş ağrısı kadar insani delirten bişey yok bence☹️☹️
Korkuyorum anlıyo muçun🙈🙈🤣🤣🤣 dişçiden cok korkuyorum aşko en son diş çektirdiğimde 4 tane uyuşturmak için iğne yaptı yinede uyuşmadı damağımı kesip dişi aldılar 2 doktor bir diş çekemediler bide dikişsiz bıraktılar kestikten sonra beni acıdan geberdim günlerce 🙄🙄 çok korkuyorum o yüzden 😕

Valla ya bide bana diyodu 🤣🤣🤣 atşli diye boşuna demiyorum 🤣🤣🤣 Ayy hadi güzel haberler alalım bu ay bebeğim vurduğunuz gol olsun 😍😍😍😍 ben diş ağrısından ölüyoring aşko parol içtim geçti şimdi yine ağrıyo karbonatlı su yaptım kekik suyuyla çalkaladım karanfil çiğnedim bana misin demiyo 🙄🙄
Ahahahha Allahım ya zngldklı işte aşko 🤣🤣🤣🤣 ay aşko hepimizden güzel haberler alalım ya artık hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var ❤️😍 ayyyy aşko geçmiş olsun ya diş ağrısı çok zor Allah kolaylık versin 😞😞 başka da ne yapabilirsin ki acaba ya 😞

Ahahah sağol aşko valla ben daha 1 ay sürer sanıyordum sizin ki 🤣🤣🤣 ahahah yok aşko ya hiç oynamadım hele halay hiç çekmem ya 🤣🤣
🤣🤣 yaaa hayır tabisiiii bitti bitti sabırsızca bekleyişlerim başladı her gğn test görürseniz şaşırmayın gün gün yapabilirim ahahaha😃😃 aman iyi yaptın yorma kendini ekşınlarda yorulursun yeterince🤣🤣😄

Kiz vaktim olmadı ki, aklim hep burdaydi
Çocuğun dersleri çoktu onunla ders çalıştık akşam da dışarı çıktık benim muşmula surati duzeltmek için 🤣🤣pek işe yaramadi zaten🤣🤣🤣
Tadını çıkartsaydın keşke bebeğim ❤❤ üzülmek hiç bişeye çare değil ki bebeğim elinde değil insanın biliyorum ama boş yere üzmüşsün işte kendini 🤨

Ahahahha Allahım ya zngldklı işte aşko 🤣🤣🤣🤣 ay aşko hepimizden güzel haberler alalım ya artık hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var ❤️😍 ayyyy aşko geçmiş olsun ya diş ağrısı çok zor Allah kolaylık versin 😞😞 başka da ne yapabilirsin ki acaba ya 😞
Aaaa taşımadım geldi sürekli ifşa ifşa yetti canımaaaa ahahahaa 🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 bendeki atş değil aşko bebiş sevdası🙈😍🥰🤣🤣

İç çamaşıra çok az krem renkte gelmiş peçeteye şeffaf az geldi düne ve önceki güne azaldı bugün çatlıyor yarın sabaha bir ekşın daha patlatayım 🤣🥲🤣🤣
Kız bu yumurtam senle aynı gidiyor ama teste göre benimki hala çatlamadı yarın çatlamazsa 1 kilo havuç yer çatlatırım 🤣🤣🤣

Kuzu 66 çıkmış.. hamilelik sınırlarında gösteriyor sağdaki değerlere göre 😅 15 üstü yumurtlama gösteriyor diye biliyorum.. doktorun bir şey dedi mi niye olmadı diye düşündün cicim?

🤣🤣 yaaa hayır tabisiiii bitti bitti sabırsızca bekleyişlerim başladı her gğn test görürseniz şaşırmayın gün gün yapabilirim ahahaha😃😃 aman iyi yaptın yorma kendini ekşınlarda yorulursun yeterince🤣🤣😄
Ahahah yap aşko yap bizde test görmeyi seviyoruz 😍😍❤️ Aşko şimdi senin son yumurtlamayı sayarsak bat hangi gün oluyor ya uzadı demi

Zngldklı _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 🤣🤣🤣 İnşallah bebeğim ya😍😍❤❤ bilmiyorum ki bebeğim ya parol içtim bi tane daha içmek istemiyorum mideme dokunucak diye ama bu gidişle mide falan dinlemiycem gibi 🙄

Back
X