• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa yirim seni kız aşko ne çabuk suratı asıyorsun kendine eziyet etmesene canım dur bakalım daha 10 gün varmış bide o on günde neler olur neler 😍🥰🌸❤️
Evet huyum kurusun azucuk öyleyim 😐😐dobarlanmam laaazim🤣🤣
Ay hadi inşaallah ya
İki gün ard-arda farkli rüyalar gördüm,benim ruyalarim yüzde 80 çıkar
Perşembe sabah gördümki oğlunun öğretmeni koca bir tabak dolusu yeşil üzüm veriyor bana bende yiyorum
Cuma sabahi gördüm,annem kocaman bir tencerede balık pişirmiş bana veriyor yemem için
Anlamlari çok güzel annem hamileliye yorumladi inşaallah öyledir😍🤲🏻

Evet kuzum bitti bugün yarından itibaren değerlendirmeler başlıyor inşallah 😍 sen nasılsın bebeğim iki gündür burada yoktum okuyamadım yazılanları ama seni de merak ettim bebeğim birde @raainbow nasılsınız aşkolar ❤️
Hadi tutunsun bu ay inşallah 🥰 iyiyim bende giremiyorum kışlık hazırlıkları yapıyoruz kaynanamla yoruyor beni 😂😂 bu saatlerde bayılıyorum normalde 😂 dedim bı bakayim kızlar napıyor 😘

Kız bu yumurtam senle aynı gidiyor ama teste göre benimki hala çatlamadı yarın çatlamazsa 1 kilo havuç yer çatlatırım 🤣🤣🤣
Ay aşko çatlıyor mu yoksa büyümenin sınırlarını mı zorluyor anlamadım inşallah çatlamadır bu🤣🤣🤣 afedersiniz ama idrarımı yaparken bile zorlanıyorum çok fena bi baskı var otururken aşırı ağrıyor uzanınca biraz daha hafifliyor

Korkuyorum anlıyo muçun🙈🙈🤣🤣🤣 dişçiden cok korkuyorum aşko en son diş çektirdiğimde 4 tane uyuşturmak için iğne yaptı yinede uyuşmadı damağımı kesip dişi aldılar 2 doktor bir diş çekemediler bide dikişsiz bıraktılar kestikten sonra beni acıdan geberdim günlerce 🙄🙄 çok korkuyorum o yüzden 😕
Bende dişçi koltuğundan kalkmış insanım 🤣🤣 2 sene önce dişim inanılmaz ağrıyordu çürük değildi ama hava alıyordu kanal tedavisi dedi doktor oturdum ama bayilacak gibiydim ağrı falanda kalmamıştı 😂😂 o kadar korktum ki eşim tamam şimdilik kalsın dedi o kadar sevindim ki ahdhshd doktora da ayıp oldu ama 😂😂 kız ondan sonra 2 sene hiç ağrım olmadı, 5 haftalık hamileyken oldu işte onda da sarımsakla gargaralarla kurtuldum ama şimdilik 😂 bende cok korkuyorum disciden 🤣

Aaaa taşımadım geldi sürekli ifşa ifşa yetti canımaaaa ahahahaa 🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 bendeki atş değil aşko bebiş sevdası🙈😍🥰🤣🤣
🤣🤣🤣 ayy kahkaha attım aşko 🤣🤣🤣🤣 yaa yirim biliyorum aşko şaka yapıyorum zaten 😍😍🤗🤗 itiraf et işte sadece bebiş sevdası değil 🤣🤣🤣

Evet huyum kurusun azucuk öyleyim 😐😐dobarlanmam laaazim🤣🤣
Ay hadi inşaallah ya
İki gün ard-arda farkli rüyalar gördüm,benim ruyalarim yüzde 80 çıkar
Perşembe sabah gördümki oğlunun öğretmeni koca bir tabak dolusu yeşil üzüm veriyor bana bende yiyorum
Cuma sabahi gördüm,annem kocaman bir tencerede balık pişirmiş bana veriyor yemem için
Anlamlari çok güzel annem hamileliye yorumladi inşaallah öyledir😍🤲🏻
Ayyy inşallah aşko hadi bakalım beklemeyelim görelim hayırlısıyla😍❤️ Tabi Dobarlaan! 🌸

Zngldklı _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 🤣🤣🤣 İnşallah bebeğim ya😍😍❤❤ bilmiyorum ki bebeğim ya parol içtim bi tane daha içmek istemiyorum mideme dokunucak diye ama bu gidişle mide falan dinlemiycem gibi 🙄
Aşko çok mecbur kalınca ikinci parolu içebilirsin birşey olmaz 😘 bu arada benim doktorum dedi ki hamilelik boyunca senin tek ilacın ağrı kesicin ateş düşürücün soğuk algınlığı için bütün hepsi için tek ilacın parol demişti yani bir zararı olmuyormuş bebeğim için ferah olsun ❤️

Korkuyorum anlıyo muçun🙈🙈🤣🤣🤣 dişçiden cok korkuyorum aşko en son diş çektirdiğimde 4 tane uyuşturmak için iğne yaptı yinede uyuşmadı damağımı kesip dişi aldılar 2 doktor bir diş çekemediler bide dikişsiz bıraktılar kestikten sonra beni acıdan geberdim günlerce 🙄🙄 çok korkuyorum o yüzden 😕
Ayy canim kiyamam ya bende korkarim ama korkunun ecele faydası yokki
Kasapmiş onlar doktor değil 😒😒😒dikişsiz olurmu hiç
Sen yeni ve işinin ehli olan bir doktor bul canim tedavi etdir

Bende dişçi koltuğundan kalkmış insanım 🤣🤣 2 sene önce dişim inanılmaz ağrıyordu çürük değildi ama hava alıyordu kanal tedavisi dedi doktor oturdum ama bayilacak gibiydim ağrı falanda kalmamıştı 😂😂 o kadar korktum ki eşim tamam şimdilik kalsın dedi o kadar sevindim ki ahdhshd doktora da ayıp oldu ama 😂😂 kız ondan sonra 2 sene hiç ağrım olmadı, 5 haftalık hamileyken oldu işte onda da sarımsakla gargaralarla kurtuldum ama şimdilik 😂 bende cok korkuyorum disciden 🤣
Ayy sen bensin 🤣🤣🤣 ben randevu almıştım gidicektim merdivenden düştüm o zaman yaslanamıyorum diye gitmedim 🤣🤣🤣 Ooff ya ağrısı çok kötü aşko ama sonraki ağrısı daha da kötü oluyo evet sonda kurtuluyosun ama yok ya ben artık iğne ampulünü kırdım içicektim o dereceye geldim eşim elimden zor aldı ilacı o zaman kafayı mı yedi diye 🤣🤣🤣😂 yedim ulan yedim 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣Adetin 21günü, döngüm31-32 günden bir adet olurum
Yanlış külliyen yanlış hesapla progestron bakmak bunu bir çok soruyor bilmiyor kafadan testi yapıyor.ama bu neye göre 21. Gün yapılıyor biliyormusun döngünün 14. Günü yumurtlamış kadına göre sen 14. Gün yumurtladıysan doğru yoksa yanlışşşşşşşş hemde kocaman yanlış progestron yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteren bir tahlil o nedenle yumurtlamadan 7-8 hatta 9. Gün bakılır ne daha önce ne daha sonra ama bizde ezbere iş yapmaya bayılıyor doktorlar.döngünün 14. Günü nasıl tüm kadınlar yumurtlamıyorsa aynı çekilde 21. Günüde progestron artmıyor.diyelim ki 21. Günü daha yeni yumurtlayan bir kadın var ne olacak progestron dip yapacak çünkü daha yükselmedi 7-8 hatta9. Gün ama 10. Gün değil 6.gün değil bu çok çok net bilgi. Şimdi buna göre ver tahlilini yeniden baktır ne zaman yumurtlarsan ona göre

Hadi tutunsun bu ay inşallah 🥰 iyiyim bende giremiyorum kışlık hazırlıkları yapıyoruz kaynanamla yoruyor beni 😂😂 bu saatlerde bayılıyorum normalde 😂 dedim bı bakayim kızlar napıyor 😘
Hepimizin sağlıklı bebişleri tutunsun inşallah bebeğim tek duam 🤲🏻❤️🌸 ooo kolay gelsin bebeğim iyi yapmışsınız kafan dağılmıştır 😘❤️ İyi yapmışsın bebeğim bizi çok sensiz bırakma Merak ediyoruz seniiiii❤️

🤣🤣🤣 ayy kahkaha attım aşko 🤣🤣🤣🤣 yaa yirim biliyorum aşko şaka yapıyorum zaten 😍😍🤗🤗 itiraf et işte sadece bebiş sevdası değil 🤣🤣🤣
Kocamıda seviyorum 😍 ama bu kadar ekşını hayır iyi güzel hoş ama yorgun düştüm arkadaşlar betim benzim soldu aahahaha 😂😂😂 bugün eşimle birlikte kayınvalidemle görüntülü konuşuyoruz bana hastamısın sen dedi ahahahaha yok dedim uyksuzum kafamdada saç havlum var he ahahaha😂😂😂😂😂 oda kahvaltıya çağırcakmışta hafta sonu diye vazgeçmi onlar kahvaltıyı 8 de yapıyor 9 da adam tepemdeydi ne kahvaltısı diyemedimmmm 🤣🤣🤣🤣

Hepimizin sağlıklı bebişleri tutunsun inşallah bebeğim tek duam 🤲🏻❤️🌸 ooo kolay gelsin bebeğim iyi yapmışsınız kafan dağılmıştır 😘❤️ İyi yapmışsın bebeğim bizi çok sensiz bırakma Merak ediyoruz seniiiii❤️
Aynen biraz kafamı başka şeylerle meşgul etmek istedim yoksa kafayı yicektim ben. Artık düşünmek istemiyorum test felan da almayacam en az 10 gün geçecek artik😂😂

Aşko çok mecbur kalınca ikinci parolu içebilirsin birşey olmaz 😘 bu arada benim doktorum dedi ki hamilelik boyunca senin tek ilacın ağrı kesicin ateş düşürücün soğuk algınlığı için bütün hepsi için tek ilacın parol demişti yani bir zararı olmuyormuş bebeğim için ferah olsun ❤️
Evet çoook büyük sorunlar enfeksiyon vs yoksa ağrı grip herşeyde parol veriyorlar

Ayy sen bensin 🤣🤣🤣 ben randevu almıştım gidicektim merdivenden düştüm o zaman yaslanamıyorum diye gitmedim 🤣🤣🤣 Ooff ya ağrısı çok kötü aşko ama sonraki ağrısı daha da kötü oluyo evet sonda kurtuluyosun ama yok ya ben artık iğne ampulünü kırdım içicektim o dereceye geldim eşim elimden zor aldı ilacı o zaman kafayı mı yedi diye 🤣🤣🤣😂 yedim ulan yedim 🤣🤣🤣
Off cok kötüdür diş ağrısı insanı deli eder 😔

Ayy canim kiyamam ya bende korkarim ama korkunun ecele faydası yokki
Kasapmiş onlar doktor değil 😒😒😒dikişsiz olurmu hiç
Sen yeni ve işinin ehli olan bir doktor bul canim tedavi etdir
Aşko bide özel hastanenin dişçisiydi ya 🙄🙄 bakıcam bebeğim devam ederse mecbur çektircem

Back
X