- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.361
Aynı ben ahahaO kadat düşüp kalktim ,sinirlendim agladim depresyon montumu giydim yaprak dökumü Leyla gibiher seferinde kendi kendimi yeniden gaza getirip devam etdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı ben ahahaO kadat düşüp kalktim ,sinirlendim agladim depresyon montumu giydim yaprak dökumü Leyla gibiher seferinde kendi kendimi yeniden gaza getirip devam etdim
İvit bibiyimm mayista,bu ay izin vermedi kocam ultrasonaMayıs mıııı bnde şimdi sandım
Sağol bebeğim öyle yapayım❤❤Canım onu yine tekrarla bu gece tut ağzında baya çok geçmiş olsun![]()
Öyle bir gargara mı vaar hemen alarımEczaneden dis için gargara al bari uyustursunbu acıyı nasıl dayanabiliyorsun maşallah sana gerçekten
![]()
Sanki kendisi giriyor yaaa girseydin odaya sokmasaydınİvit bibiyimm mayista,bu ay izin vermedi kocam ultrasona
Strese giriyormuşummmm![]()
Bizim bebiş için çalışmalara başladığımızı bilmiyorlar aşkoBudamı aynı olur beeee ben birde her seferinde müsait değiliz falan yapıyorum kaş gözama kayınvalideler çok düşünceli ama babaanne olamayacaklar bu kadar zorlarlarsa
![]()
Dün yemiştim bu günde yedim yarımda yiyeyimAynı durumdayım bugün lh testi pikti dün yumurtlama olmuş bugğn devam büyümüş.yarın sabah havuca başlarım çatlasın sende ye hergün 5-6 tane ye bak nasıl çatlıyor
Naapsin eve geldikten sonra mahkeme duvari görmek istemiyorSanki kendisi giriyor yaaa girseydin odaya sokmasaydın
Tamam kuzum öyle de yapayım❤❤ sağol bebeğim ❤❤Allah yardimcin olsun canim,gargara yaptigin suya 1tatli kaşigi tuz ve karbonat ekle karıştır öyle yap,benim doktorum söylemişti çok işe yaradi
O havludan anladı bence ahahahabitti gözüyle bakıyorum yarın son Ya ahahaha
![]()
Aaa çok tehesüf ederim aşko heves kaçırmak yok ❤❤❤Hevesim kaçtı gibi ya neden bilmiyorum umudum gitti bitti. Sanki yoruldum nasip artık![]()
Muallak ahahahhadi bakalım aşko güzel haberlerle inşallah ya
ee şimdi bat ne zaman olucak aşko
![]()
Çünkü böyle olmalı tersi düşünülemez her ay küllerimizden yeniden ayağa kalkmalıyız modu düşürmek bize göre değil yakışmıyorda zatenAynı ben ahaha![]()
Abuuuu aynısı kız inşallah bizimkilerde alışır yavaştan bende çekiyorım.. sıkılıyorum… bizde bebek söylememiştik ama baktım baş edemiyorum doktora gittim bu aralar yokuz biz dedim doktor öyle olması gerekiyor dedi dedim daha güzel anlayamazdım birde yaşlı benimkiler kayınpeder 86 yaşında kayınvalide 72Bizim bebiş için çalışmalara başladığımızı bilmiyorlar aşkosöylemedik yoksa her ay yok mu neden olmuyor ki diye sorar o strese girmek istemiyoruz
aman açıkçası çok düşünceli olmalarına gerek yok işk evlendiğimizde başlarda bir ayağımız kayınvalidemlerdeydi sürekli yanlarına gidelim istiyorlardı sonra çektim kendimi eşimle konuştum kırmayıp gittikçe daha çok alışıyorlar böyle olmuyor biz genciz daha yeni evliyiz başbaşa bişeyler yapamıyoruz sürekliliği kaldırmalıyız dedim iyikide demişim rahatladık işte şimdi ayda bir falan gidersek gidiyoruz şimdi bişey diyemiyorlar alıştılar işte nasıl alıştırırsan öyle gidiyor
![]()
Ayyy 30 mu çok var daha nasıl dayanıcaz bee vallahi bu ay hiç geçmiyoMuallak ahahahaşko çatlamadan hesaplanıyor bugün itibari ile normalde 8 gün kalmıştı bata artık 13 gün var
bekle bekle bitmez bu aşko en geç 30 u bat galiba
Afiyet olsuuuuunnn lh testi yapıyormusun bn yapıyorumDün yemiştim bu günde yedim yarımda yiyeyimhadi güzel haberlerle sonuçlansın şu günlerimiz inşallah
![]()
Adam haklıymış girme bncedeNaapsin eve geldikten sonra mahkeme duvari görmek istemiyoryok kötü anlamda değil benim sağlığım için izin vermiyor eş paketi kullaniyorsun rahat ol akişina birak söylüyor
Bende olumsuz birşey olunca hemen karalari bagliyorum,strese girince tansiyonum düşüyor şiddetli baş agrilarim oluyor
Evet var aşko oda iyi gelir kuzum az önce yazmış arkadaş tuz karbonat çok mantıklı ben ne denediysem antibiyotikten başka hiç bişey iyi gelmemişti ama sen dene benimki iltihaplanmıştı inşallah sana iyi gelsin canımÖyle bir gargara mı vaar hemen alarımnelere dayandım koyar mi be
![]()
Yok canım ben onu bir kere aldım yaptık sonra bana göre olmadığını farkettim stresli iş bide mfk kullanıyorum doktor kesinlikle önermiyorAfiyet olsuuuuunnn lh testi yapıyormusun bn yapıyorum
Ayy bebeğim inşallahEvet var aşko oda iyi gelir kuzum az önce yazmış arkadaş tuz karbonat çok mantıklı ben ne denediysem antibiyotikten başka hiç bişey iyi gelmemişti ama sen dene benimki iltihaplanmıştı inşallah sana iyi gelsin canım![]()