• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tek tek etiket yapamıyorum kusura bakmayın gerçekten iyi değilim 😞 eşimden bebek fikrinin tek taraflı bir istek olduğunu öğrendim kendisi istemiyormuş 🤲🏻 İstemeye istemeye de bu süreci ona zorlayamam çok ağırıma gitti ben istiyor sanıyordum 😢 nasip değilmiş 🤷🏻‍♀️
Günaydın kuzum, şimdi okudum yazdiklarini,sakin kal kendini üzme lütfen
Ağlayıp kendini harab etme
Eşinle konuş nedenini öyren,birbirinizin kararına saygi duyarak yola devamke

Kızlar tek tek etiket yapamıyorum kusura bakmayın gerçekten iyi değilim 😞 eşimden bebek fikrinin tek taraflı bir istek olduğunu öğrendim kendisi istemiyormuş 🤲🏻 İstemeye istemeye de bu süreci ona zorlayamam çok ağırıma gitti ben istiyor sanıyordum 😢 nasip değilmiş 🤷🏻‍♀️
Canımm, belki yaşadığı bir duygusal geçiş vs vardır geçici bir şeydir bu eşin için çünkü istemese en baştan söylemez miydi? Eğer en baştan beri istemiyorsa da sebebini iyice öğrenmek lazım tabii, zaten istemeden sahip olduğu bir çocuğu belki yeterince sahiplenemezdi bile. Sen yine de kötüyü düşünme gerçekten bunun bir duygusal geçiş dönemi olduğunu düşünüyorum ben, inşallah hemen çözüme kavuşturursunuz bu süreci. Bi derdin olursa da yaz bence de burası dertleşme yerimiz♥️

Canım bir şey göremedim desem 😏 çıplak gözle çok daha bellidir eminim ki bu artı med kolay kolay gölge çıkarmaz. Ne zaman tekrarlayacaksın bat ne?
Yani belirgin bir çizgi yok golge gibis adece o da cook zor görünüyor. Evet arti med salı günü tekrarlamayi düşünüyorum bat sali veya Çarşamba

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @mucizeyimben @melek076 canlarım o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki ama ben daha yeni anlayarak okuyabiliyorum az önce resmen kafam almadı bile 😥 çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz yanımda oluşunuz için iyi ki varsınız gerçekten burda farklı bir bağ oldu aile olduk çok şükür ve gerçekten varlığınızı yanımda hissediyorum ❤️ Şuan daha iyiyim aklınız bende kalmasın yarın sakin bir kafayla konuşacağım eşimi karşıma alıp eğer gerçekten hazır hissetmiyorsa bu sürece devam edemem saygı duyarım sonuçta beraber vereceğimiz bir karar 🫤 ama her zaman sizleri yani buradaki ailemi yalnız bırakamam burada olurum siz bana iyi geliyorsunuz canlarım beniiimmm ❤️
Canımsın❤️ Biz her zaman yanındayız sen kendini üzme yeterli🌸

Tabikide bebeğim iyi gelmiycekse burda olmak başka yerden konuşuruz devam ederiz ayrılmayalım lütfeen eksik oluruz o zaman 😔 Demgey3 Demgey3 bebeğim üzülme lütfen kararına saygı duyuyorum kendin için en iyi olanı sen bilirsin tabiki ama biraz sinirlerin yatışsın eminim eşin gelip gönlünü alıcaktır. Erkek milleti işte böyle höt höt konuşup sonrada çok pişman oluyorlar üzme kendini
Uyuyakalmışım sonra girmişim bakmışım çıkmışım aklım bizim kızda kalmış resmen uyu uyan yapa yapa sabah oldu😝 günaydın canlarım Demgey3 Demgey3 herşey olacağına varır 🥰🌸❤️

Back
X