• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun kuzum banada çok iyi geliyo❤ o baş ağrısı gözlerin yorulduğu için bebeğim gözlerine baktırdın mı hiç bi ara bende de oluyodu inat ede ede geçirdim 🤣🤣
Evet canim gözlerimde sorun yok ,ablam göz ameliyatı olunca korkup bende muayene olmuştum sorun yok çok şükür
Kafamda öyle bir gerginlik oluyordu ki,sanki patlayacak o yüzden örgüyü bıraktim☹️

Evet canim çünki burda bir-birimizi anlıyoruz, kötü oldugumuzda elimizden gelen desteği veriyoruz toparlanmak için
Mesela ben dün çok kötüydüm ilaçlarimi bile içmedimm
Ama akşam kizlar sağolsun beni kendime getirdiler onlar olmasaydi ben bat gününe kadar somurtgan gibi gezerdim 🤣🤣🤣
Ben eskiden böyle değildim artik insanlara karai aşırı hassasim hemen mesafe koyuyorum araya arkadasliklarim uzun sürmüyor beni anlayan gerçekten iyi niyetli kimse yok sanki etrafimda

Ben eskiden böyle değildim artik insanlara karai aşırı hassasim hemen mesafe koyuyorum araya arkadasliklarim uzun sürmüyor beni anlayan gerçekten iyi niyetli kimse yok sanki etrafimda
Aslında mesafeli olmak çok iyi, bende şimdi etrafimda olan herkesle mesafeliyimdir,bir tek yakın arkadaşim var ablam gibidir onunla çok yakınız yediyimiz içtiyimiz ayrı gitmez
Amma geriye kalan akraba,komşu,kuzen kendini arkadaş yerine koyanlar hepsiyle mesafeliyim
Çünki ancak zarar veriyorlar

Hiç kuzum dinlenme saatim
Çay,çekirdek, popkek, gofret hepsini birbirine katdim🤣🤣🤣🤣🤣
Sen napiyosun?
Ayyyy en sevdiğim saatler aşko benim yerime de ye 😍😍❤️🤣 bizde misafirlikteyiz aşko maç varmış maç izliyoruz 🤣🤣
Eve geçiyorum aşko sen napıyosun❤️
yaaa aşko nerdeydin kiiii 😍😍 maç izliyoruz aşko misafirlikte 🤣🤣 nasıl zevkle izliyorum anlatamam 🤪🤪🤣

Ayyyy en sevdiğim saatler aşko benim yerime de ye 😍😍❤️🤣 bizde misafirlikteyiz aşko maç varmış maç izliyoruz 🤣🤣

yaaa aşko nerdeydin kiiii 😍😍 maç izliyoruz aşko misafirlikte 🤣🤣 nasıl zevkle izliyorum anlatamam 🤪🤪🤣
Teşekkürler bebişimm büyük zevkle yerim🤪🤪😋😋😋size iyi eglenceler iyi seyirler

Evet canim gözlerimde sorun yok ,ablam göz ameliyatı olunca korkup bende muayene olmuştum sorun yok çok şükür
Kafamda öyle bir gerginlik oluyordu ki,sanki patlayacak o yüzden örgüyü bıraktim☹️
Anladım bebeğim belki kan basıncın yükseliyo başımız eğik oluyo ya aşağı doğru ondan olabilir inşallah geçer bebeğim geçerde yeniden örebilirsin 🤲🏻🤲🏻❤❤

Back
X