- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.741
Uzun zamandir yemiyordum bizim oğlanın siparişleri bende azacuk indragandi yaptimAşko çokta yeme hazır gıdalar bebişe zararlıteşekkür ederim bebeğim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun zamandir yemiyordum bizim oğlanın siparişleri bende azacuk indragandi yaptimAşko çokta yeme hazır gıdalar bebişe zararlıteşekkür ederim bebeğim
![]()
Sağol kuzum İnşallah öyledir yaAyyy geçmiş olsun aşko kış moduna giriyordur belki Yani mevsim değişikliğinden etkileniyordur
Kimin maçı var aşkoNe siparişi aşkokolay gelsin bebeğim bende misafirlikteyim maç izliyoruz
![]()
Amin aşkom teşekkürler evet ola bilir öyleAnladım bebeğim belki kan basıncın yükseliyo başımız eğik oluyo ya aşağı doğru ondan olabilir inşallah geçer bebeğim geçerde yeniden örebilirsin❤❤
İnşallah bebeğim yaAşkooo kedin mi hasta yaaaageçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur
![]()
Ellerine sağlık kuzum sana kolay gelsinKimin maçı var aşkoemzik zinciri bebeğim ❤❤
Hurdaya çıkıcaz yakındaAmin aşkom teşekkürler evet ola bilir öyle
Amaan zaten heryerimiz sorunlu![]()
Sağol kuzum ❤❤Ellerine sağlık kuzum sana kolay gelsin
Eevet eşim hep şöyle der banaHurdaya çıkıcaz yakında![]()
Ahahahha arada olur öyle kaçamaklar aşko afiyet olsunUzun zamandir yemiyordum bizim oğlanın siparişleri bende azacuk indragandi yaptim![]()
AhahahaAyyyy en sevdiğim saatler aşko benim yerime de yebizde misafirlikteyiz aşko maç varmış maç izliyoruz
yaaa aşko nerdeydin kiiiimaç izliyoruz aşko misafirlikte
nasıl zevkle izliyorum anlatamam
![]()
Fenerin maçı varmış aşko oKimin maçı var aşkoemzik zinciri bebeğim ❤❤
Evet yaa nefissss oluyorrrr nefissssAhahahha arada olur öyle kaçamaklar aşko afiyet olsunAma valla vicdansızların tatları da çok güzel oluyor insan yemeden duramıyor
![]()
Ayy emzik zinciri mi yapıyorsuuun aşkooo yakın olsaydık bak çok hoş bir uğraş olurdu banaKimin maçı var aşkoemzik zinciri bebeğim ❤❤
Üzülme kuzum benim mevsim geçişi hastalığı bile olabilir bizler bile bu aralar hasta gibiyiz kötüyüzİnşallah bebeğim ya![]()
Afiyet oldun kuzum can boğazdan gelir bazen böyle yapmak gerekiyorEvet yaa nefissss oluyorrrr nefisssskocaman çay bardagim var onunla bir taze dem çay yaninda da buzdolabindan çıkmış popkekk ohhhh misss
![]()
Ahahaha yok aşko benim maçlar bitti artıkRecep ivedik söyledigi gibi akşama çift kale maç mi var?![]()
Sağol aşkımAhahahaiyi seyirler aşko
yemeğe çıkmıştık eşim,arkadaşım ve eşi kahveyi zor içtik son dakikalar esmeye başladı sahil tarafındaydık üşüdük resmen kalktık havalar bozdu kış geliyor yağmur geliyor galiba
![]()
Birara bende bebek bezinden hediyyelik pastalar yapıp satardim sonra fiyatlar uçtu bende bastım istifayi kendimeAyy emzik zinciri mi yapıyorsuuun aşkooo yakın olsaydık bak çok hoş bir uğraş olurdu bana![]()
Kız hamile de değilim ama nasıl aşerdim canım çektiEvet yaa nefissss oluyorrrr nefisssskocaman çay bardagim var onunla bir taze dem çay yaninda da buzdolabindan çıkmış popkekk ohhhh misss
![]()