- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.761
Ahahaha bak bu harika örnek olmuş evet transfer bekliyorum ahahaha ay güldürdün beni aşko ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha bak bu harika örnek olmuş evet transfer bekliyorum ahahaha ay güldürdün beni aşko ya
Sağol canımAfiyet oldun kuzum can boğazdan gelir bazen böyle yapmak gerekiyor![]()
AyyyKız hamile de değilim ama nasıl aşerdim canım çektisen öyle anlatınca dur bende yiycem
![]()
Ay valla bence de çok güzel bir uğraştır vakit geçerAyy emzik zinciri mi yapıyorsuuun aşkooo yakın olsaydık bak çok hoş bir uğraş olurdu bana![]()
Aşko anlatışı varya iştah kabartan cinsten bir anlatışı var ahahahaKız hamile de değilim ama nasıl aşerdim canım çektisen öyle anlatınca dur bende yiycem
![]()
Aşko bebek bezinden nasıl kızBirara bende bebek bezinden hediyyelik pastalar yapıp satardim sonra fiyatlar uçtu bende bastım istifayi kendime![]()
Yok aşko ben zaten kilo verme evresindeyim daha fazla anlatmaAyyyye aşko yee
varmı daha isteyen anlatayimm ballandıra ballandıra
![]()
Kız dur atayim fotosunu Türkçeye çevirince komik oldu benceAşko bebek bezinden nasıl kız![]()
Kız dur atayim fotosunu Türkçeye çevirince komik oldu bence![]()
Siz hep gülün aşklarım hepimiz gülelim inşallahAhahaha bak bu harika örnek olmuş evet transfer bekliyorum ahahaha ay güldürdün beni aşko ya![]()
Evet bende sonradan güldüm yazdigimaevet bebek bezinden diyince merak ettim nasıl bişey acaba
![]()
Tamam canim son popkekimi yiycem ve susucamYok aşko ben zaten kilo verme evresindeyim daha fazla anlatma![]()
Ahahahh aynen aşko valla tam ballandır ballandıraAşko anlatışı varya iştah kabartan cinsten bir anlatışı var ahahaha![]()
AminnnnSiz hep gülün aşklarım hepimiz gülelim inşallahAma doğru değil mi aşko transfer sürecinde bakalım hangi oyuncuyu alacak
![]()
Ben biliyorum aşko bunları çok modaydı hala modadır büyük ihtimal ama maliyeti çoktur ya aşırı arttı bebek bezi fiyatlarıEvet bende sonradan güldüm yazdigima![]()
Gülme krizine girdim yine yaAhahahh aynen aşko valla tam ballandır ballandırayemezsem vicdan azabı çekcem gibi
![]()
Hala popkek diyor kızTamam canim son popkekimi yiycem ve susucam![]()
Aman aşko Allah korusun dikkat et ben korkarım boğaza birşey kaçmasındanGülme krizine girdim yine yaçekirdek boğazıma kaçacak şimdi
![]()
Evet canim fiyatlar aldi başını gidiyor, hiç uyğun olmuyor satışı o yüzden o işi bıraktımBen biliyorum aşko bunları çok modaydı hala modadır büyük ihtimal ama maliyeti çoktur ya aşırı arttı bebek bezi fiyatları