• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun kpss sinavina girdim canim bu kafayla hic bisi anlamadim nasil gecti 🤔 igneden sonra 6.gunum aksamustude lekelenmem başladı simdi normal regl kanamasina dönüyor sanırım asiri bir agrim yok nornal adet gibi yarin sabah kontrolum var. Sen nasilsin canim neler yapiyorsun ?
Şükür kanama başlamış bundan sonra beta hızla düşüyor zaten .
Çok geçmiş olsun kuzum

8 bile fazla bence ya 15 nedir ya 😖😖 kanaviçe de güzel aşko ama çok fazla arttı fiyatı ve küçük küçük işlemek insanın gözünü bozuyor neredeyse tavsiye etmiyorum aşko
Evet aşko bencede fazla ve inan evde yapıldığı için kimse ederini vermek istemiyo sanılıyo ki kolay ucuz beş dk lık iş ama değil işte ben ilk gördüğümde bebek yapan bir tanıdığımız vardı öğretirim sana da demişti ayy yok hayatta yapmam diyodum Allah sözümü yutturdu bana🤣🤣🤣🤣 her zaman siparişim olmuyo ama işte artık alıştım kendi kafamda tasarladığımı bile örebiliyorum oyuncak olarak ❤

Ay evet bitsin artik iyilesmek normal hayatima dönmek istiyorum yarin insallah iyi haberler alirim bu sefer 🤲 eksinlari unuttuk yavrum hahaha 🤣🤣 eski duzene donmek lazim 🤭🤭 bakalim bebis kac ay yasak olcak 🤔
İnşaallah kuzum çok az bi süre kaldi ,kanama olduysa hcg hızlı şekilde düşücektir
Ondan sonra normal hayatına dönersin🤲🏻😍

Evet aşko bencede fazla ve inan evde yapıldığı için kimse ederini vermek istemiyo sanılıyo ki kolay ucuz beş dk lık iş ama değil işte ben ilk gördüğümde bebek yapan bir tanıdığımız vardı öğretirim sana da demişti ayy yok hayatta yapmam diyodum Allah sözümü yutturdu bana🤣🤣🤣🤣 her zaman siparişim olmuyo ama işte artık alıştım kendi kafamda tasarladığımı bile örebiliyorum oyuncak olarak ❤
Doğru söylüyorsun aşkım ortada ki emeği hafife alıyorlar maalesef ve gerçekten hak edilen para verilmiyor 🫠 büyük konuşmamayı bana da öğretti hayat aşko hiç bir zaman konuşmamak lazım 🤣🤣🤣🤣 ne güzel kuzum ya böyle hobiler insanı rahatlatır güzel vakit geçirmeni sağlar 😍❤️

Evet cok sukur lekelenme basladi demistim ya canim bu aksam 6 gibi regl başladı asiri agrim yok. Adet agrisi gibi insallah yarinda betam düşmüş olur 🙏
İnsallaaaahh kuzum haber ver mutlaka..
Benimde normal geçmişti kanama sürecini.sadece parol icebilirsin demişti doktorum

İnsallaaaahh kuzum haber ver mutlaka..
Benimde normal geçmişti kanama sürecini.sadece parol icebilirsin demişti doktorum
Veririm canim desteklerin içinde cok teşekkür ederim 🥰🙏
Banada parol icebilirsin dedi suan oyle bir agrim yok. Çok hafif bakalim yarin nasıl olacak

Back
X