• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🤣🤣🤣🤣Hep gülelim inşaallah 😍
Evet yaa çıkmış açık havada yemiş içmiş ohh ne güzel bide mfk ilaçlar etkisinden ekşnn isteği tavan yapmiş🤣🤣🤣🤣tuta bilene aşk olsun🤣🤣🤣🤣
Ay amin inşallah kuzucum 😍😍 ahahahah olabilir zaten bitiresi gelmiyor gibiydi aşko 🤣🤣🤣 zaten son bir kaç mesajı kısa kısa yazdı sonra yok oldu 🤣🤣🤣

Veririm canim desteklerin içinde cok teşekkür ederim 🥰🙏
Banada parol icebilirsin dedi suan oyle bir agrim yok. Çok hafif bakalim yarin nasıl olacak
Ne demek, rica ederim..
İnşallah bundan sonra sahlikl.nasip olsun.bir kaç haftaya daha iyi hissedeceksin❤️

Doğru söylüyorsun aşkım ortada ki emeği hafife alıyorlar maalesef ve gerçekten hak edilen para verilmiyor 🫠 büyük konuşmamayı bana da öğretti hayat aşko hiç bir zaman konuşmamak lazım 🤣🤣🤣🤣 ne güzel kuzum ya böyle hobiler insanı rahatlatır güzel vakit geçirmeni sağlar 😍❤️
🤣🤣🤣 ağzımızı hep tutmamız lazım 🤣🤣🤣🤣 öyle kuzum kafam dağılıyo ya iyi geliyo ruhuma ❤❤

Töbe töbe 🤣🤣🤣🤣 aşko ben bi kere doktora gitmiştim alttan aşağıya doğru vuran bi ağrım vardı doktor bana gaz dolu karnın demişti 🤣🤣🤣🤣 film çekilmişti hatta ama ben gaz falan hissetmiyodum 🙄🤣🤣🤣🤣
Evet canim defalarla gitdim bende doktora gazın çok 🤣🤣o yüzden ağrın var deyip geri yolladi

Back
X