• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir bebeğim ama yumurtayı fırtlatmıştım 🤔 Aşko böbreklerimizden mi yumurtluyoruz acaba ondan mı spermler yolu bulamıyo acaba🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bizden her şey beklerim ben🤣🤣🤣🤣sahi unutmuşdum benim ilk yumurtlama kafadan oldu🤣🤣🤣🤣🤣boyum da uzun olduğu için gidip yumurtayi bulamadi🤣🤣🤣🤣🤣ikinci yumurtlama da her halde böbrekden oldu🤣🤣🤣🤣🤣🤣hahahaha

Evet kuzum bitti bugün yarından itibaren değerlendirmeler başlıyor inşallah 😍 sen nasılsın bebeğim iki gündür burada yoktum okuyamadım yazılanları ama seni de merak ettim bebeğim birde R raainbow nasılsınız aşkolar ❤️
Günaydın kızlar 😚nasılsınız bakalım
Umarım iyisinizdir
Ben biraz daha iyi oldum bugün ayaktayım en azından
Hastalanmadan önce de başlayan baş ağrısı devam ediyor
Bata son 6 gün ve başka belirt de yok
Siz ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
@asunny @miresl @mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 @Random3 R raainbow @loirily @Safiye19 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım

Girmiyordum 2 gündür kızlar özledim sizi bibakayım dedm hepinizede toplu yazayım dedim🥰 ben iyi işte bazı şeyleri sindirmeye çalışıyorum yarın doktor randevum var sürecin nasıl ilerliceğini söyler herhalde eşimde evde durmak sana kötü gelcek dedi 2 gündür sabah evden çıkarıyor uyku saatimde geri sokuyor eve ☺️ sizler nasılsınız güzel haberler varmı ☺️

Back
X