- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #12.021
Yeminim bozulacakYapsan nolur ki hı ne olacak sanki sence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeminim bozulacakYapsan nolur ki hı ne olacak sanki sence
Nerelisin bende doğuluyumBen doğuluyum ve şiddetle onların kafa yapısını değiştirmek istiyorum![]()
Bak dediklerim çıkıyor demekkiÇevremde şuana kadar kim altın gördüyse erkek çocuğuna hamileydi bende aynı şekildeydi görmüştüm sonra cinsiyeti erkek çıkmıştı![]()
Var tabi baksana çıt yok kendimiz sohbet ediyoruz heleEkşın var bence kızzz
Çok karışık yaNerelisin bende doğuluyum![]()
Kızın nazı sazı sözü beni benden alıyor gönlümde kız ama erkek çocuklarında çok seviyorumKız çocuğu ayrı güzel erkek de öyle
Altın gördün bikere aşkoKızın nazı sazı sözü beni benden alıyor gönlümde kız ama erkek çocuklarında çok seviyorum
Evet biliyosun bu işiBak dediklerim çıkıyor demekkiben ona dedim o rüya erkek için
![]()
Zivasluyuk gardaşşşÇok karışık ya
Biraz Van biraz dıyarbakır![]()
Şaka aşko Mardin dıyarbakırlıyım ikisi de varNerelisin bende doğuluyum![]()
Tamam erkek olsun oda şirin olur onu da yerimAltın gördün bikere aşko
Ay çevremde çok var ama sen hiç onlar gibi değilsinZivasluyuk gardaşşş
Maşallah dedemeŞaka aşko Mardin dıyarbakırlıyım ikisi de var
Dedem 2 kez evlenmiş biraz Van kökü var
Farz mıydı ki iki karı 11 çocuk ninelerimi ne pompalamıştır şimdiMaşallah dedeme
ülkemin her yeri ve her yerin insanı ayrı güzel apayrı güzelKars Vegasv
Git geliş ya git geliş tamam mıYok aşko yeminimi bozmam
Zaman geçsin diye cinsiyet işini çözüyorumlütfen bırak da ilerisi için gelişelim
![]()
Güzeldir baya ama bende Mardin’i çok merak ederimVayyy been çok merak ettiğim yerlerden
Kozzz 11 maşallah iyi çalışmış hoş benim dedem de bir kadından 8 çocuk yapmış maşallah babaannem erken vefat etti amaaa. Hiç boş durmamışFarz mıydı ki iki karı 11 çocuk ninelerimi ne pompalamıştır şimdi![]()